Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 FECIOARĂ. Ești pe cont propiu săptămâna asta

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Fecioară. Cineva promite că îți oferă lumea, dar poate să o facă? Aceasta este întrebarea. Deci, ai grijă în zilele următoare, deoarece această persoană ar putea să își țină cuvântul cu greu sau chiar deloc. Probabil este bine intenționat, dar s-ar putea să nu o poată face din cauza unor circumstanțe neașteptate. Dacă acest lucru este ceva de care ai nevoie urgent, ar fi mai bine să îl găsești singur.Horoscop iunie 2019 Minerva – FECIOARĂ. Ești eliberat și nu ești singur în călătoria ta

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Există, de asemenea, promisiunea unei vacanțe cu partenerul sau cu un prieten bun care te lasă să te simți energic și optimist. Dacă ai șansa să mergi într-un parc sau o rezervație naturală ori să faci o excursie în mediul rural, aceasta ar putea să îți schimbe starea de spirit.

În a doua parte a săptămânii, opoziția dintre Mercur și Jupiter ar putea să certifice că ai avut încredere în cine trebuie din familie.  

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Fecioară Relaţional

 Prin cuvinte și conversații, transmiți semnale acelei persoane speciale din viața ta. Configurație astrală indică faptul că ai ajuns într-o anumită etapă a relației și dorești să o duci mai departe. Te întrebi cum să faci ca această dorință să lucreze în interesul iubirii într-un mod care inspiră mai degrabă, decât intimidează. Nu îți face griji – tu continuă!

Energia rezultată din pătratul Mercur – Neptun poate fi confuză. Încearcă să nu-ți comunici gândurile cele mai intime acum. Probabil că nu va ieși așa cum intenționezi.

Cauți stabilitate și siguranță în timp ce luna trece prin Rac, joi și vineri, astfel încât nu ai să fii prea încântat să afli că cineva te-a mințit. Nu ai răbdare cu oamenii falși.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Fecioară Profesional

 Este o săptămână bună pentru lucrul în echipă și brainstorming pentru a găsi consensul de grup. Ai propriul simț a ceea ce este bine și ce nu este în regulă. Nu îi lăsa pe alții să vă vorbească despre asta. Este esențial să rămâi tu și propria noțiune personală a adevărului. Nu te agăța de valorile altor persoane.

 Chiar dacă nu lucrezi azi, cercetarea făcută în acest departament al vieții tale va fi plăcută. Asumă-ți acest risc. Acest lucru îți deschide noi porți către oameni, locuri și oportunități. Fii ceva mai agresiv în relațiile tale cu ceilalți.

Multe zone care au stagnat vor primi în sfârșit o doză binevenită de stimulare pentru înaintare. Marți este o zi foarte bună pentru susținerea eforturilor de marketing și a călătoriilor legate de muncă. Sfârșitul săptămânii aduce provocări care nu trebuie ignorate. Orice lucru care include activitatea fizică va fi deosebit de satisfăcător.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Fecioară Financiar

 Competențele tale executive au fost remarcate în mod corespunzător la reuniunile și conferințele recente. Numeroase autorități oferă recompense și recunoaștere pentru eforturile tale continue. Poate că este timpul să semnezi documente importante, finalizând o afacere sau un parteneriat important.

Vin recompense după multe eforturi, negocieri și compromisuri. Nu te lăsa târât în discuții sau în conflicte. Ai responsabilitatea de a bugeta anumite proiecte. Muncești pentru a face față dificultăților profesionale. Un mic proiect pentru a-ți suplimenta veniturile bate la ușă.

Marți este o zi de susținere a eforturilor de marketing și a delegațiilor de serviciu. Există o mică șansă să cheltuiți prea mult pe haine pentru a face o prezentare bună. Sfârșitul săptămânii aduce provocări financiare care nu trebuie ignorate. Orice lucru care include activitatea fizică va fi deosebit de satisfăcător.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Fecioară Sănătate

 Alinierea planetară te va inspira să te simți pasionat de lucrurile de zi cu zi. Așteaptă-te la un nivel ridicat de energie și la dorința de a face tot ce ți-ai propus să faci! Fii la curent cu ceea ce este rezonabil în timpul acestei explozii de energie. Trebuie să te odihnești, să dormi suficient, să faci zilnic exerciții fizice sau mișcare și să ții o dietă sănătoasă și echilibrată. Folosește-te de propriul entuziasm pentru a aborda proiectele deja în curs de desfășurare – ai grijă cum începi altele noi.

Cu toate acestea, ar trebui să fii conștient de ceea ce poți face pentru o comunicare mai eficientă. Bea multă apă, înarmează-te cu răbdare și încetinește suficient pentru a observa ce trebuie spus și ce trebuie ignorat, ce trebuie făcut și ce trebuie trecut cu vederea.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top