Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 SĂGETĂTOR. Săptămâna asta îți reface viața sentimentală

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Săgetător. Vrei să înfrumusețezi totul în jurul tău, acasă sau la serviciu. Cum Venus este încă în Taur, la începutul săptămânii, ea continuă să fie în sextil cu Neptun, și ai putea realiza că imaginile care încântă ochiul, cuvintele de inspirație și darurile sentimentale de la cei pe care îi iubești, ridică spiritul atunci când ai nevoie cel mai mult. Horoscop iunie 2019 Minerva – SĂGETĂTOR. Luna iunie va fi foarte ocupată

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Acest lucru ar putea fi ceva de luat în considerare, deoarece cu Marte în Rac, în Casa a 8-a, o zonă mai intensă din tema ta natală, s-ar putea să existe momente când sentimentele puternice par să te copleșească. Amintește-ți că nimic nu este pentru totdeauna și că ești sprijinit, iubit și prețuit. Te poate ajuta să rămâi pozitiv.

Spre sfârșitul săptămânii, un aspect foarte practic te poate face să investești în ceva care să îți asigure un venit colateral. Și în timp ce ar putea fi vorba despre muncă, îți va fi și foarte util.

În cele din urmă, prezența Soarelui și a lui Mercur în sector relațional, ar putea să te inspire să revi la prieteni și să te bucuri de compania lor.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Săgetător Relaţional

 Sunt multe de făcut cu aspectele aflate în joc. Ai o mare oportunitate pentru stabilirea de contacte prin comunicare cu tot felul de oameni și pentru realizarea unor progrese semnificative în alte relații. Dacă ești căsătorit, atunci acest lucru va crește cercul de prieteni. Dacă ești sngur, atunci acesta este un aspect foarte promițător, deoarece alții sunt mai deschiși ca de obicei.

Poate că te simți tras în direcții diferite. Unele situații au scopuri concurente pentru tine, provocând o anumită frustrare. În același timp, relația poate cauza stresul, astfel încât să înțelegi că nu poți multumi pe toată lumea. Lucrează la obligațiile pe care le ai și le poți păstra și care oferă dragoste și sprijin. Oferă și primește în relațiile din viața ta.

Nu te lăsa pradă confuziei generate de pătratului Mercur-Chiron de la jumătatea săptămânii și nici să dăuneze prea mult vieții tale sentimentale. Cu cât vei lua mai pe îndelete lucrurile, cu atât este mai puțin probabil să iei o decizie greșită.

Trigonul dintre Venus și conjuncția Saturn Pluto ar putea spori șansele tale de a cunoaște pe cineva ocazional. Nu îți fie frică să faci prima mișcare.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Săgetător Profesional

 Demonstrezi tuturor că poți fi un luptător atunci când trebuie să fi. Nu îi lăsa pe alții să profite de asta. Dacă i-ai lăsat să facă acest lucru până acuma, vor mai încerca așa că pune piciorul în prag.

Orice vei rezolva va fi făcut cu multă convingere. Există un foc lăuntric, care nu arde întotdeauna așa. Cuptorul este încins, astfel încât să poți profita de acest timp. Poți cuceri lumea și chiar dincolo de ea.

Abilitățile tale de a lucra cu oamenii sunt minunate, dar poate ești nițel împrăștiat. Fă liste de priorități. Păstrează-ți simțul umorului dacă înveți ceva nou. Un aspect de neașteptat  poate da oamenilor o impresie greșită, așa că vorbește! Vei fi mai fericit să lucrezi singur deși colaboratorii au idei bune și ar trebui să fie ascultați.

Amintește-ți că munca în echipă reprezintă cea mai bună modalitate de a garanta succesul. Nimeni nu poate face totul cu o singură mână.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Săgetător Financiar

 Ia decizii financiare cu atenție, pentru a evita riscurile sau pierderile financiare. Unele aspecte financiare sau de relații trebuie soluționate cât mai curând. Discută despre planurile financiare cu partenerul sau cu cei apropiați. O schimbare a mediului ar contribui la atenuarea presiunii opoziției publice sau politice. Petrece timpul în natură sau într-un cadru care îți aduce liniște.

Fii autentic, vorbește din inimă, asigură-te că ești în regulă cu banii pentru a evita problemele de acasă. Familia ta, copiii și dragostea sunt pe primul loc. Este o săptămână în care vei cheltui pentru lucrurile mai fine, dar asigură-tr că rămâi în bugetul familiei.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Săgetător Sănătate

 S-ar putea să te simți foarte obosit. De asemenea, să nu aveți energia pe care de obicei contezi. Trebuie sa te odihnești. Trebuie, de asemenea, să introduci o anumită notă jucăușă în proces, iar Universul te va ajuta să faci acest lucru. Te va încuraja să vezi partea bună a lucrurilor. Va fi bine pentru sănătatea ta. Încearcă feluri de mâncare sănătoase și exotice pentru a-ți modifica orele de masă.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top