Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – BERBEC

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Berbec. Urmărește-ți intuiția. O idee sau unele planuri ar trebui să fie consolidate cu unele cercetări suplimentare. În timp ce munca poate provoca o situație de neliniște, un venit neașteptat sau o moștenire te vor ușura. Este posibil ca o anumită legătură să ia sfârșit, dar încercă să o rezolvi în termeni amiabili și lasă loc de bună ziua.

Cu energia concentrată în semnul Scorpionului în această săptămână, atenția ta poate fi atrasă asupra problemelor care implică active comune, probleme de afaceri și legături sufletești profunde. Este un moment excelent pentru a elimina ce este în plus, pentru a găsi închiderea la problemele dificile și pentru a face tot ce poți ca să eliberezi acele blocaje care te împiedică să faci și mai multe lucruri.

Trigonul minor cu Saturn și Neptun te-ar putea încuraja să cumperi ceva din impuls. Poate părea urgent, dar odată ce trec câteva zile, este posibil să îți dai seama că nu ai cu adevărat nevoie de lucrul respectiv.

Mijlocul săptămânii ar putea aduce oportunități de colaborare și de unire a resurselor, din afaceri sau din mai multe motive personale. Cu toate acestea, cu Mercur retrograd într-o conjucție separantă cu Venus care a intrat în Săgetător, aceasta poate fi și o oportunitate de a cunoaște pe cineva la un nivel mai profund. Dar cum Mercur este retrograd, asta mai poate înseamnă că sunt posibile întârzieri în afaceri sau ale unor plăți. Evită să grăbești lucrurile.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Relațional. Poți să-ți tragi sufletul. Ai fost ocupat și te lupți cu mult stres. Ești capabil să iei lucrurile la pas, chiar și eventualele complicații care pot apărea în planurile bine stabilite. 

Luna în Săgetător unde ajunge la mijlocul săptămânii, aduce aventura în viața amoroasă. Procesul întâlnirii poate fi, de asemenea, o experiență din care ai de învățat, în cel mai bun caz.

Ești la jumătatea ultimului ciclu al retrogradării lui Mercur, de anul acesta, comunicarea unor date potențiale reformaoare poate fi mai dificilă decât de obicei. Bazându-te pe intuiție aceasta din urmă va fi cheia pentru a trece prin acest timp haotic.

Luna se află în Capricorn în week-endul acesta și influențează starea ta de spirit și te face mai responsabil pentru acțiunile tale sentimentale. Obiectivele unei viitoare iubiri ar trebui să fie luate în considerație.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Profesional. Săptămîna marchează începutul unei perioade extrem de furtunoase pentru tine, în ceea ce privește cariera. Fie obți recompensele muncii și / sau îți dai seama exact unde ai pierdut. Pregătește-ți mental pentru ambele.

Ai putea face o impresie bună acum. Poți face față clienților dificili, cu ușurință și farmec. Este un moment bun pentru contacte telefonice, inclusiv noi conexiuni. Este momentul bun pentru a cere cu încredere ce ai nevoie. Aceasta include discuția cu un șef despre poziția ta profeională. Relațiile publice și eforturile de marketing sunt la cote ridicate. Perioada sprijină vânzările și atrage sprijinul financiar. Cercetează cele mai bune prețuri.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Financiar. Păstrează cheltuielile sub control și reține că cele mai bune cadouri vin din inimă. Fii meticulos cu banii tăi, dar generos cu iubirea. Ai niște lucruri serioase în minte, dar să le ții în tine nu face bine nimănui. În schimb, găsește-ți starea interioară și transmite vestea într-un mod neutru și nepărtinitor. Cel puțin, sectorul muncii este un loc sigur în care te poți lansa din nou. Oamenii vor să audă ce ai de spus, în special ideile despre cum poți economisi banii companiei.

O moștenire neașteptată sau o sumă de bani mai consistentă, îți poate intra în buzunare pe neașteptate. Investește banii cu înțelepciune. Cere câteva sfaturi de la experți ca să eviți speculațiile neavenite. S-ar putea să te confrunți cu un regres, personal sau profesional. Nu te lăsa amăgit de trecut. O relație sau o legătură din viața ta se poate încheia în această fază. Este timpul să fii nerăbdător să stabilești noi conexiuni. Construiește-ți o nouă cale pe care să te poți baza.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Sănătate. Ai putea fi interesat de modalități ezoterice de a obține liniștea și de a-ți fi bine. S-ar putea să fii atras de terapii subtile, cu natură sinergică și care îți permit să dizolvi orice blocaje ascunse. Acestea sunt blocajele care sunt păstrate ca amintiri dureroase în celulele corpului și pe care le somatizezi și pot sta la baza multor probleme de sănătate. Aceasta va fi o terapie interesantă pentru tine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top