Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Gemeni

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Gemeni. Un accident sau o complicație în timpul unei călătorii poate duce la un litigiu neplăcut. Folosește cât mai bine ce bani ai și plătește-ți orice datorii, face unele reparații care au nevoie de atenție, în casă. Deși frământarea zilnică poate fi neinspirantă, eforturile tale sunt observate și munca nu trece neobservată. Evită bârfele și conflictele, în special cu cei care nu îți vor binele. Faceți cunoștință cu familia iubitei/ului, discutați cu persoane dragi și comunicați în orice mod posibil. Muzica și artele te atrag acum și oferă o oportunitate pentru exprimarea de sine.

Luni ar putea aduce o realizare uimitoare care te inspiră să renunți la anumite obiceiuri și rutine și să le înlocuiești cu altele care încurajează bunăstarea.

Este, de asemenea, o săptămână în care te poți înțelege cu colegii și care poate crea o legătură mai puternică cu ei. Mergând împreună la masă sau la un eveniment social, te poate ajuta să te legi, iar acest lucru ar putea duce la o productivitate mai mare.

Este, de asemenea, posibil ca romantismul să înflorească la locul de muncă săptămâna aceasta. Legătură între Mercur și Venus îți poate permite să recunoaști că ai sentimente pentru cineva.

Mercur este retrograd în Casa a 6-a, în sectorul muncii și a stilului de viață și rămâne așa aproximativ încă o săptămână. Aceasta înseamnă că ar trebui să ai o grijă suplimentară la actele și documentele importante cu care lucrezi. Evită închiderea ofertelor dacă poți, deoarece orice ai concepe acum, poate fi modificat ulterior.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Relațional. Nu decide singur să pui punct unei relații care ți se pare că nu mai merge. Gândește-te puțin și fă-ți timp să te bucuri de viață. Colegii sunt pregătiți să îți ofere asistență și laudă toate eforturile tale. S-ar putea să te simți supraîncărcat și disperat, nu vrei decât săevadezi din responsabilitate. Ai răbdare. Lucrurile se vor urni în curând. Stai cu prietenii sau petrece timp cu familia. 

Luna se află în Săgetător, la mijlocul săptămânii și îți aduce zâmbetul pe buze. Îți place acest sentiment de a nu știi ce se va întâmpla în continuare!

Există, de asemenea, combinația Mercur în Scorpio – Venus în Săgetător, în același timp, care încearcă să facă să îți fie mai ușor să exprimi cum te simți. Nu îți place să vorbești despre emoțiile tale, dar poate de asta dată va fi în regulă.

Luna în Vărsător în weekend, are loc la timp pentru a face în o impresie grozavă la o întâlnire. Cu siguranță ai propriul stil, care va fi atractiv pentru persoana potrivită.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Profesional. Ai capacitatea de a face pași uriași în carieră în următoarele patru săptămâni. Folosește acest weekend pentru a pune la cale un plan care îți va permite să îți îndeplinești obiectivele, ale tale și nu ale altcuiva. Acum este timpul ca tu să preiei controlul.

Ar trebui să fie o perioadă satisfăcătoare și productivă pentru tine. În schimb, trebuie să fii deosebit de prudent în comunicările importante. Ar fi necesar să verifici de două ori dacă toată lumea are aceleași opinii ca ale tale. Energia ar putea fi provocatoare. S-ar putea să simți că trebuie să faci mai mult decât știi că este rezonabil. Fii prudent și nu promite mai mult decât poți oferi. Perioada poate aduce o situație emoțională deosebit de încărcată. Ești norocos că ai de lucru.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Financiar. Ideile tale ar putea să nu aibă ușurința lor obișnuită acum și ar putea implica unele concepte destul de serioase dar mai greu accesibile ascultătorilor. Vestea bună este că în curând pot fi folosite mai bine la locul de muncă. Până atunci, preocupările legate de casă ta îți domină gândirea. S-ar putea să descoperi că ești tentat să depășrști lucrările de renovare sau redecorare, în special dacă îți faci un birou acasă. Totuși, nu ai nevoie de atât de mult.

 Fii prudent cu cheltuielile și plătește mai bine datoriile. Excelezi la întâlniri și prezentări de caz în timp ce îți promovezi eficient ideile creative.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Sănătate. Încercă să îți fortifici sistemul ervos și să faci din asta, o parte regulată a dietei zilnice. Sistemul tău nervos absoarbe presiunile din jur, mai ales dacă ești mai stresat decât de obicei. Universul ar putea aduce evenimente bruște și provocări acum. Dacă te simți puternic în corp și minte, precum și în formă și sănătos, vei putea să faci față mai bine cu orice se întâmplă.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top