Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Leu

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Leu. Investește în tine, în educație, în sănătatea fizică sau emoțională sau în perfecționarea anumitor abilități și dobândirea altora noi. Petrece cât mai mult timp în aer liber sau într-un cadru care îți aduce sentimentul de liniște interioară.

Dacă ai nevoie de inspirație, fii atent la luni, deoarece coincidența și sincronicitatea de care vorbeam anterior, ar putea juca un rol important în a te ajuta să găsești soluții creative. Dacă trebuie să rezolvi o problemă-cheie, răspunsul poate veni atunci când te aștepți mai puțin.

Întâlnirea cu familia și cu cei apropiați ar putea fi un eveniment foarte bun, care să îi reunească pe toți. De asmenea, poate fi o șansă de a o lua la pas și de a vorbi despre orice este nevoie să discuți.

Cu toate acestea, cel mai bine ar fi să nu inițiezi noi linii de dezvoltare, deocamdată Mercur este retrograd și va mai fii până pe 20 noiembrie. Dacă te gândești să te muți, analizează opțiunile, dar așteptă până când Mercur revine în mers direct, înainte de a face o mișcare.

Pe măsură ce Venus se deplasează prin Săgetător și în Casa a 5-a, în zona ta de agrement, s-ar putea să fie momentul pentru acea escapadă romantică la care visai. Și dacă ești în căutarea itinerariului, continuă.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Leu Relațional. Totuși, nu neglija romantismul săptămâna aceasta. Încearcă câteva noi idei ca să întorci cât mai multe capete – poate de o nouă ținută sau o nouă tunsoare. Eul tău ar putea primi un mic impuls ca să fii pregătit de o atenție suplimentară asupra ta. 

Strălucești, la propriu, atunci când luna trece prin semnul de foc, care este Săgetătorul, la mijlocul săptămânii. Este o surpriză atât de mare să afli că există o atracție reciprocă între tine și cineva cu care nu știai că ai chimie, încât, de emoții, ești gata să te pierzi!

Combinația Mercur din Scorpion cu Venus din Săgetător, are un efect intens asupra vieții tale amoroase. Ai ocazia de a spune ce vrei să spui și de fi semnificativ ceea ce spui.

Mercur este retrograd în Scorpion, ceea ce poate provoca neînțelegeri. Uită-le cât mai curând posibil, astfel încât să nu înrăutățești problemele. O simplă scuză este, de obicei, cheia.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Leu Profesional. Dacă ești la serviciu, alții vor găsi modalități de a-ți abate atenția și nu îți va fi ușor să te concentrezi. Cel mai probabil, nu vei avea chef de nimic și îți va lipsi fantezia, iar acest lucru va fi cel mai sigur lucru pe care îl poți face. Vorbește cu alții în loc să le întorci spatele.

S-ar putea să te simți ușor pasiv-agresiv acum. Fă tot posibilul cu orice lucru care este urgent. Vorbind despre sentimentele tale poate ajuta la prevenirea neînțelegerilor și la ușurarea problemelor potențiale. Profită de această energie expansivă. Oamenii îți pot fi de sprijin. Aspectele pot aduce un moment puternic în care ai putea să simți din nou că are loc o  transformare dincolo de controlul tău.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Leu Financiar. Ești pregătit să cheltuiești pe lucruri frumoase pentru a-ți face viața mai confortabilă și relaxată. Dar poate că nu ai nevoie de un breloc placat cu aur sau de călătoria cu toate cheltuielile plătite de firmă. Decontarea cheltuielilor lasă mai mult loc în viitor pentru proiecte, călătorii și activități care îți aprind cu adevărat focul. Prietenii te pot ajuta să rămâi pe cale.

Te afli într-o fază de creștere constantă. Să fii direct și motivat cu privire la obiectivele tale te-a ajutat să ajungi în locul în care te afli astăzi. Te afli într-o poziție bună din punct de vedere financiar, personal și profesional. Acum te bucuri de un sentiment de liniște și de satisfacție. Fii conștient că ai și dușmani care, clar, nu îți doresc binele. A face cea pentru ceilalți te va face să te simți și mai bine atât emoțional, cât și intelectual.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – Leu Sănătate. Problema principală sunt nervii tăi. Se întâmplă multe – mai mult decât de obicei – și viața ar putea fi atât interesantă, cât și stresantă. În timp ce ești gata să faci față oricărei provocări, trebuie să îți impulsionezi resursele corpului consumând adecvat, o alimentație care să te susțină, să îți hrănești nervii și, mai ales, să te odihnești cât mai mult. Ai nevoie doar de șansa de a încetini, astfel încât să poți fi suficient de calm pentru a lua decizii importante.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top