Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 – TAUR

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Taur. S-ar putea să îți faci griji cu privire la bani, deoarece ultima aventură financiară s-a dovedit a nu fi ceea ce ai sperat. Planifică-ți o întâlnire cu cineva important pentru a discuta despre o decizie importantă care trebuie luată. Problemele de afaceri sunt mai mult în mintea ta, dar ai timp pentru a rezolva toate problemele de acasă. Asigură-te că acasă este un loc liniștit, dar fii atent la familie. 

Pe măsură ce Uranus, emancipat, începe să-și manifeste magia în semnul tău, este posibil să fii mai puțin îngrijorat de securitatea financiară, cât mai ales de securitatea emoțională din relația ta. Ca Taur, ai reputația de a fi posesiv, dar cu această planetă neliniștită la locul de muncă și în semnul tău, poți începe să simți beneficiile faptului că ești propriul tău stăpân și îți prețuiești individualitatea.

Luni ar putea vedea acest principiu în acțiune atunci când o întâlnire te lasă plăcut impresionat și interesat să știi mai multe despre persoana respectivă, dar dorești să lași lucrurile să se decurgă normal. 

Cu toate acestea, te poți apropia mai mult de cineva săptămâna aceasta, deoarece o conversație neașteptată te poate ajuta să înțelegeți pe cineva în toată complexitatea sa, iar acest lucru te poate atrage și mai mult.

Cu toate acestea, cu Mercur retrograd în sector partenerial, adică în Casa a 7-a, te-ar ajuta să fii atent la felul cum decurg lucrurile acum  și în următoarele două săptămâni. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Relațional. Tu și partenera/ul sunteți cufundați în luarea unor decizii în prezent. Pot

exista probleme legale, formale, de legătură, poate cu privire la finanțe, la diverse cumpărături sau reparații de făcut. Reține că linișteași calmul tău interior, sunt parametrul de bază în familie și va spori atât uniunea cât și fericirea.

Luna în Săgetător la mijlocul săptămânii, face din nou dragostea captivantă. Știi că te simți agitat că ai dreptate înainte de a vedea dacă cineva care îți place cu adevărat sau nu? E, așa te simți și acum!

Cu Mercur retrograd în Scorpion, te poți aștepta să apară totul într-o splendoare neobișnuită. Dar acest lucru nu este grozave pentru viața ta sentimentală, dar, din păcate nu există nici un fel de a o evita.

Luna, în excentricul Vărsător, la sfârșitul săptămânii te îndeamnă să faci unele schimbări, dar nu trebuie să fie majore pentru a face diferența. Ca semn fix, uneori reziști la schimbări, dar de ce să nu renunți măcar odată la asta?

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Profesional. Următoarele patru săptămâni marchează o perioadă în care te vei simți mai degrabă deconectat de oamenii de la locul de muncă. Această tendință generală poate fi un pic deconcertantă, dar încearcă să nu o lași să te copleșească, adevărul este că nu e cel mai bun moment al tău. Mergi cu valul. 

Universul sprijină luarea de măsuri pentru revizuirea și, eventual, repetarea anumitor proiecte sau sarcini. Energia este pozitivă dacă îți cauți un loc de muncă, îți stabilești obiective specifice sau cauți să maximizezi resursele financiare. În orice zonă cauți modalități de a te salva pentru posibile urgențe. Ar putea exista un anumit stres între cei care doresc să facă lucrurile în mod tradițional și cei care promovează inovația.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Financiar. Aspectele sugerează că nu mai ai capacitatea de a câștiga genul de bani cu care te-ai fi obișnuit și îți cer să devii mai responsabil cu privire la modul în care îi cheltui. Stabilește limite, astfel încât să poți economisi pentru pensionare sau alte obiective. Casa creativității, a familie și a divertismentului, adică a 5-a, este afectată. Dacă ai probleme să te motivezi, gândește-te doar la modul în care de ceea ce faci acum va beneficia familia ta în viitor.

 Ia decizii financiare atente pentru a evita contracte riscante sau pierderi financiare. Unele probleme financiare sau de relație trebuie rezolvate cât mai curând. Vorbește despre planurile tale cu partenerul sau cu prietenii apropiați. O schimbare de mediu ar contribui la atenuarea presiunii opoziției publice sau politice. Petrece-ți timpul în natură sau într-un alt cadru care îți aduce liniște.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 Sănătate. Universul semnalează începutul unei noi ere. S-ar putea să întâmpinați o problemă de sănătate care te va încuraja să îți schimbi stilul de viață și abordarea generală a vieții. De asemenea, ar putea coincide cu decizia de a trece la un alt capitol, în care te preocupă mai mult sănătatea. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top