Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie - Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Săgetător

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Săgetător. Te poți simți restricționat de constrângeri fizice sau emoționale. Încerci să găsești o soluție pașnică într-o problemă cu care te confrunți de ceva vreme. Fă-ți timp pentru îngrijirea de sine, în special pentru odihnă și meditație. Speranțele îți oferă o perspectivă clară acum, în legătură cu un viitor profesor sau îndrumător. Transformarea carierei este posibilă acum. Muncește pentru a accepta schimbarea și nu o privi cu anxietate. Perspectiva ta este totul acum.

La începutul săptămânii poți fi un pic neliniștit, fiind dificil să te confrunți cu sarcini obișnuite. Dar dacă ai șansa să faci ceva mai interesant, timpul poate trece foarte repede. Organizează un eveniment pentru a clarifica anumite păreri și a oferi ceva pe care ceilalți  le așteaptă cu nerăbdare.

Accentul este pe zona ta spirituală, poți fi atras de evenimente cu oameni care împărtășesc ideile și idealurile tale. Miercuri ar putea coincide cu un eveniment care pentru unii este cu dezamăgitor dar pe tine te face să te simți pozitiv și optimist.

Ești încă într-o fază în care poți să închizi gura târgului și contopești informațiile eliberând cantități imense de energie. Mutarea locuinței și a biroului în același timp poate tulbura rezultatele pe care le aștepți.

Mercur este retrograd de joia trecută și rămâne așa până pe 20 noiembrie. Poate fi un moment bun pentru a te întâlni cu un antrenor sau un terapeut. Ai șansa să îți îmbunătățești jocul interior și să rezolvi problemele care te-au reținut.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Săgetător Relational. Este posibil să ai nevoie de o gură de romantism acum. Folosește-ți energia la alte eforturi. Fii prudent și planifică toate eforturile în avans. Fă-ți timp și pentru îngrijirea de sine, dar în același timp păstrează distanța. Caută răspunsuri la noile întrebări. Pasiunea și curiozitatea te vor conduce mental în direcții interesante. 

Luna este în Pești, semnul căutarilo metafizice, la mijlocul săptămânii, așa că dorești să afli tot ce poți despre acest lucru numit dragoste. Ești suficient de deschis pentru ca să îți însușești lecțiile.

Așteaptă-te la probleme de comunicare cu Mercur va fi retrograd în Scorpionul, este greu de spus dacă există o problemă tehnică sau dacă cineva joacă din greu să obțină ceva. Caută indicii în visele tale.

Luna în Vărsător se adaugă distracției de weekend, mai ales dacă ai o întâlnire și ești cu mintea deschisă și dispus să experimenteze. Nu există niciun motiv să fii altcineva decât tu însuți.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Săgetător Profesional. Nu încerca să faci totul simultan – inclusiv lucrările altor persoane. Chiar dacă nu ești la serviciu săptămana aceasta, este posibil să planifici modul în care tu și unii colegi de muncă de-ai tăi vă puteți face treaba mai bine. Doar că îți faci griji pentru tine.

Totuși, acesta este un moment puternic pentru tine. Dacă te afli în poziție de autoritate, este posibil să te confrunți cu provocări din partea celorlalți care cred că drumul lor este cel mai bun. Orice afacere care se ocupă de alimente, îmbunătățiri interne sau dezvoltare comunitară va avea extinderea și sprijinul publicului. Este o perioadă puternică pentru construirea de echipe. Susține orice lucru care permite colegilor să se cunoască mai bine între ei și pe tine. Este un moment ideal pentru proiecte de cercetare.

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Săgetător Financiar. Deși cariera ta cunoaște o renaștere, cu șanse noi de a lua frâiele și de a conduce, relațiile tale ar putea să nu fie tot atât de susținătoare pentru noua ta direcție. Și nu pentru că faci o treabă proastă. Doar că este posibil ca unele dintre persoanele de contact să nu știe cum să folosească noua ta putere. Pierderea lor! Te miști cu sau fără ei.

Unele treburi juridice trebuie finalizate înainte de a avea timp liber și pentru tine dar și  pentru liniștea ta. Caută echilibrul sau lucrează pentru a găsi echilibrul adevărat în gândurile și în viață ta. Rămâi cu picioarele pe pământ, evită bârfele și rămâi în afara afacerilor altora. Comunică cu grijă și nu te concentra să fii prea corect în conversație. 

Horoscop Minerva 4-10 noiembrie – Săgetător Sănătate. Folosește această ocazie pentru a face o examinare medicală amănunțită, în special a acelor zone în care ai simțit simptome neașteptate. Dacă ai abandonat obiceiul în ceea ce privește condițiile de fitness și de alimentație, acesta este momentul să te întorci de unde ai plecat. Nu renunța. Perseverează pentru rezultate deosebite.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top