Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec

Încă de la început de an, cariera este în centrul atenției. Poate că ți se cer lucruri suplimentare. Ești o voce cu autoritate printre colegi. Pentru a avea liniște, asigură-te că îți comunici ideile eficient. Modul cum știi să folosești cuvintele îi va influența pe superiori. Pui în fapt câteva planuri profesionale sau lucrezi la câteva strategii noi. Lumea respectă sfaturile tale deoarece gpsesc în ele încredere și abordabile. Multitasking-ul este imperativ acum, deci nu-ți pierde timpul cu griji. Stai drept cand ai dreptate deoarece au fost câteva aspecte interesante recent. Cu toate acestea, începutul de săptămână poate aduce întâlniri interesante și conversații vii, care ar putea duce la noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Întrucât Jupiter este în trigon cu Uranus, s-ar putea să ai o surpriză plăcută în acest sens.

Concentrarea continuă pe Casa a 10-a, sectorul de responsabilități și a reputației te poate încuraja să faci pași mari, pe măsură ce nevoia și ambiția te conduc în direcția dorită. Aceasta poate face să fii în legătură cu șefii sau cu persoane din autoritate ori cauți să te conectezi cu cei care îți împărtășesc obiectivele și viziunea. S-ar putea să fii dornic să continui imediat cu planurile cre le ai, iar acesta ar putea fi unul dintre cele mai interesante momente de după Anul Nou.

Apropiata conjuncție dintre Mercur și Jupiter ar putea coincide joi, 9 ianuarie, cu o ofertă care este perfectă pentru tine.

Vineri, Marte  stăpânul tău planetar, care este deja în Săgetător unde va sta aproape șase săptămâni, încurajează călătoriile, studiul și dorința de a intra pe un teren nou.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec Relațional

Posibil să fie probleme cu o serie de răspunsuri la problemele tale sentimentale încă de la începutul săptămânii, deși trigonul Jupiter-Uranus, nu ar putea face rău. Dar nu se știe niciodată ce altceva se interpune așa că fii atent în timp ce treci în revistă posibilii aliați.

Luna se mișcă prin Gemeni la început de săptămână, așa că îți va fi greu să-ți ții în frâu pasiunea. Când este evident că ești atras de cineva, nu are niciun rost să refuzi!

Și cum Marte din aventurosul Săgetător îți dă aplombul de care ai nevoie pregătește-te să te distrezi. Energia spontană și electrică îi face pe oameni bucuroși să te cunoască!

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec Profesional

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, lunieste o zi bună pentru a face pasul. Mergi ușă în ușă, dacă vrei, prezintă-te ca persoană și prezintă-ți portofoliul. Întâlnește-te cu prietenii pentru prânz. În general, trebuie să ieși și să socializezi. Interacționea cu ceilalți aduce oportunități.

Este o perioadă bună pentru a te concentra pe munca grea, a da atenție la detalii și a finaliza ceea ce începi. Confruntările cu șefii sau clienții te pot ajuta să îi clarifici dorințele. Fă tot posibilul să găsești soluții de compromis. De data aceasta, energia susține relațiile bune cu ceilalți, dar pot exista întârzieri și, eventual, nevoia de a revizui ceva despre care credeai că este finalizat. Fă tot posibilul să nu reacionezi violent la situaiile cu care te confrunți. Ceea ce este mic acum va ține de semințele creșterii viitoare.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec Financiar

 Săptămâna prezintă aspecte favorabile care sugerează că ești în căutarea unor noi modalități de a câștiga bani și care să îi angajeze abilitățile de comunicare și să îți ofere mai multă deschidere. Relațiile vor juca un rol important în această săptămână. Ai un dialog cu cineva necunoscut și s-ar putea să realizezi că ai mai multe în comun decât crezi.

Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Berbec Sănătate

Pari să fii într-o dispoziție minunată și vesel în această săptămână. A-ți face timp pentru a te bucura este bine pentru sănătate așa că ține pasul. Vei depune ceva mai mult efort pentru a ieși și a face mișcare. Poate preferi un sport, cum ar fi golful sau înotul, decât să te menți în formă lucrând singur. Atâta timp cât iei măsuri și continui să faci ce îți place, vei beneficia de foarte multe.

Citește și horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top