Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC. Reușești să preiei conducerea

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC.

Berbec

Este posibilă o schimbare a poziției profesionale, sub forma unei majorări sau a unei promovări. Bucură-te de recunoașterea tuturor lucrărilor recente. Cineva în poziție de autoritate a observat priceperea și dedicarea în profesie. Revizuirea sau o evaluare va fi favorabilă.

Fă-ți timp pentru supravegherea alimentației sau pentru distracția cu cei dragi, în special familia. Evaluează statutul relațiilor tale. Poate că este timpul să renunți la una care nu mai funcționează. Deși ar putea fi plină de regrete, renunțarea poate fi singura opțiune viabilă.

Comunicarea și corespondența directă funcționează cel mai bine. Accentuează cerințele și dorințele și vei avea timp și pentru ceilalți. Fii deschis pentru tine și pentru experiențele tale și pregătit să-ți schimbi gândirea după cum este necesar. Ești încrezător în ceea ce faci și în înțelegerea ideologiilor așa se face că, mulți sunt atrași de spiritul tău deschis.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Cuvintele sunt puterea ta, astfel că nu trebuie să le folesești decât pentru a-ți servi interesele și a face legături. Indiferent dacă este vorba de dans, cântec sau orice alt talent pe care îl ai, expresia de sine va veni un lucru bun nu numai pentru voi, ci pentru cei din jurul tău.

Deși retrogradările sunt adesea văzute ca ceva frustrant, ele oferă o oportunitate de a revizui obiectivele și planurile de carieră. Saturn este retrograd în sectorul responsabilităților sociale până pe 18 septembrie, ceea ce poate fi un apel pentru a face unele schimbări în acest domeniu.

Dacă ceva nu funcționează, este posibil să îl recunoaști și să mergi mai departe fără niciun regret. Se pare că ai multe de spus la diverse discuții și nu îți este frică să preiei conducerea pentru a obține un proiect de anvergură.

Pe măsură ce Mercur a ieșit din pătratul cu Saturn și cu Pluto, ideile tale ar putea să întâlnească o anumită rezistență. Fa un pas inapoi. Privește imaginea de ansamblu, poate fi foarte utilă în acest sens.

Urmările Lunii Noi de sâmbătă, în Taur va consta în mărirea vitezei în ce privește cel mai recent plan financiar sau o nouă modalitate de economisire.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC.  Relațional.

În această săptămână, te simți dornic să faci niște conexiuni. Organizează o cină pentru un grup de persoane dragi sau invită-ți colegii la un spectacol. Fă-ți timp pentru nevoile partenerului deoarece acestea pot fi îngrijorătoare pentru familia ta și simt nevoia de a discuta cu voi despre anumite lucruri.

Du-te unde duce te inima și vei ajunge unde vrei cu adevărat. Acum este momentul pentru a transmite un mesaj pasional. Nu ezita să acționezi. Emoțiile tale necesită acțiune. Urmează-ți planul conceput ca o lungă perioadă de timp. Emoționale îți zgâlțâie foarte mult sentimentele. Ești în stare de o chimie intensă cu cineva nou. Atitudinea ta atentă și cheful de viață este observat și apreciat de cei care se simt atrași de tine. Folosește bine acest timp. Lasă lumea să știe de planurile voastre. Traieste viața pe care o iubesti.

Cu Saturn retrograd în Casa drumurilor lungi și a studiilor, este timpul să te oprești și să te gândești la ceea dorești cu adevărat. Nu trebuie să sari imediat pe obiective, dar te ajută să ai în vedere un obiectiv general.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC.  Profesional.

Realizarea sarcinilor de serviciu poate provoca neînțelegeri inutile, luni și marți. Este important ca oamenii să discute despre ceea ce fac. Începând de miercuri, colegii devin mai cooperanți. Conversațiile ocazionale îți pot aduce informații utile. Fii foarte clar cu privire la ceea ce vrei, la sfârșitul săptămânii, și vei putea să înregistrezi cel mai bun parcurs pentru toți. Ai răbdare dacă ți se pare că scapi niște resurse necesare.

Găsește momentul potrivit pentru a-ți prezenta ideile unui șef sau unei persoane cu autoritate. Poate că este timpul să îți iei la revedere de vechile idei, depășite, astfel încât să poți îmbrățișa noua energie a abundenței, doar să fii hotărât ce vrei.

Te simțiți și ești gata să îți folosești abilitățile interpersonale. Fiind calm și comunicativ,  distribuie informațiile pe care le ai și oferă soluții la problemele la îndemână. Un grup de prieteni poate oferi cheia unei probleme care te-a încurcat. Ajungi și creezi noi contacte.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC.  Financiar.

Spuneam la început că este posibilă o schimbare a poziției profesionale, sub forma unei majorări sau a unei promovări. Eforturile tale au fost evaluate favorabil. Folosește orice venit suplimentar cu înțelepciune. Echilibrarea bugetului personal sau plata unor facturi ar fi o mișcare inteligentă. Calitățile de conducere se accentuează acum, așa că vorbește și împărtășește câteva idei pe care le ai cu ceilalți. Fii la fel de generos cum ești tu dacă o rudă sau un vecin are nevoie de asistență emoțională sau financiară.

Este un moment bun pentru o decizie monetară la scară largă. Concentrează-te pe afacere și depune eforturile de care ai nevoie. Vei vedea curând lucrurile care îți ies în cale.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 BERBEC.  Sănătate.

Continuăți-vă supravegherea problemelor de sănătate. Ai tot ajutorul din Univers de care ai nevoie. Caută alternative și să ascultă ce spun oamenii despre rezultatele lor. După ce ai adunat suficiente informații, poți lua o decizie în cunoștință de cauză. Ai încredere că vei ști ce să faci.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top