Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SCORPION. Ai parcurs o cale dificilă în ultimul timp așa că fii răbdător

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SCORPION

Scorpion

Există o mulțime de activități în sectorul muncii și a rutinei, în următoarele zile, cu o mulțime de discuții la locul de muncă și oportunități de a-ți împărtăși punctul de vedere.

Dacă există lucruri cu care nu ești de acord, acum este timpul să vorbești. Dacă ceva este în neregulă cu tine, cu siguranță nu vorbim de liniște și de calm.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SCORPION. Relaţional

O relație ar putea trece la un nou nivel, sâmbătă, 11 mai. Dacă este o mișcare bună într-o direcție fericită, atunci sărbătorește fără probleme.

Situația familială, destul de delicată necesită atenție sporită. Expresia artistică te reprezintă și ar putea fi o mare ieșire pentru unele dintre preocupările din mintea ta. Trebuie să iei o decizie săptămâna aceasta, cu privire la viitorul relației tale. Găsește timp și spațiul potrivit pentru a te întâlni cu partenerul/a tău/a ca să vorbiți despre aceste lucruri.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Examinarea celor mai profunde și intime sentimente, poate fi inconfortabilă, dar pătratul dintre Venus și Pluto retrograd îți cere să faci acest lucrur în cea de-a doua parte a săptămânii. Ești pregătit să păstrezi secrete, așa că nu fi surprins când cel mai bun prieten îți cere să-i fii alături.

Sâmbătă îți vei reamintit că încă mai ai o pasiune pentru o persoană specială, problema este cât timp mai ești dispus să așteptați. Dacă mai este cineva interesat de tine, nu ar face rău să flirtezi cu el pentru a vedea ce se întâmplă.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SCORPION. Profesional

S-ar putea să fii prezent la diverse întâlniri pentru a lega aranjamentele formale sau pentru a-ți asigura plata pe care ai așteptat-o. Rezultatele bune sunt inevitabile acum, deoarece lucrezi atent și bine organizat. Stai deoparte de concurență și de opoziția cu care te poți confrunta la locul de muncă.

Ești dispus să depui eforturile cele mai bune și să lucrezi pentru a păstra liniștea. Succesul nu ar trebui să fie o surpriză acum. Singura ta competiție reală acum este cu tine. Lucrează cu noi standarde de realizare și îți vei spori notorietatea la de muncă.

Poate că te lupți cu o etică a muncii imposibilă. Fii rezonabil cu așteptările pentru tine. Te va ajuta să te reconectezi la noua ta pasiune. Admirația sau chiar atenția amoroasă din partea colegilor este probabilă.

Pasiunea ta pentru a-i ajuta pe ceilalți nu trece neobservată și vei vedea recunoașterea în cel mai scurt timp. În ultimul timp, simți că ai purtat greutatea lumii pe umerii tăi. Sigur, ai parcurs o cale dificilă în ultimul timp așa că fii răbdător. Vine și rândul tău curând. Fă ceea ce-ți place și eforturile tale nu vor fi niciodată irosite. Recompensele bat la ușă.

Este important să te concentrezi asupra sarcinilor și responsabilităților clar înțelese. Dacă te confrunți cu probleme la mijlocul săptămânii, nu da în teoria conspirației.

Fă tot ce este mai bun pentru a vedea imaginea de ansamblu. Munca de teren este probabilă acum pentru a regla unele chestiuni legale în curs de desfășurare. Lucreazăi să te ridici deasupra politicii de birou și să te îndepărtezi de bârfe pentru a minimaliza stresul.

Alții vor crede că ai luat-o razna, dar dă-le pace. Numai tu știi ce este cu adevarat cel mai bun pentru tine, asa ca ascultă-ți instinctul și numai pe el, nu crede tot ce auzi. Sarcinile care îți sunt atribuite acum se pot simți ca un siaj, dar folosește aplanează lucrurile pentru a te relaxa.

Efectuarea unor munci în folosul comunității sau conectarea cu alții ar putea face acum o lume a binelui. Evită deciziile deranjante și fii răbdători cu orice provocări întâlnite în această săptămână, deoarece acestea sunt doar temporare.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SCORPION. Financiar

uminică, 12 mai, te-ar putea prinde într-o suită de cheltuieli și probabil puțin impulsive. Stabilește o limită financiară și cumpărăturile vor fi mult mai plăcute. Evită, de asemenea, deciziile grăbite și fă toate achizițiile cu grijă. Nu este momentul pentru o cheltuială mare sau cheltuieli rapide.

Reparațiile sau achizițiile foarte necesare ar putea costa mai mult decât ai anticipat. Comunică cu atenție și în mod eficient, în special la întâlnirile cu colegii sau cu reprezentanții autorităților. Organizarea la locul de muncă se plătește. Profiturile din afaceri și câștigurile financiare sunt rezultatul eforturilor tale personale. Alții țin cont de etică dar și de spiritul tău optimist, înviorător. Iei un colaborator obosit sub aripa ta și îl lași să-ți vândă niște ponturi financiare.

Poți fi mai ocupat decât de obicei săptămâna aceasta, deoarece responsabilitățile altor persoane se află pe biroul tău. În mijlocul nebuniei, faci apel la ambiția ta proverbială. Cât de mare este dorința de a urca această scară specială? Dacă nu este cu atât mai mare, apelează la ideile proprii de a face bani. Poate ai prefera să aduni niște bani pentru a începe o nouă afacere. Călătoriile, educația, editarea, metafizica și legea arată toate probabilitățile.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 SCORPION. Sănătate

Rămâi calm dacă dorești să eviți creșterea tensiunii arteriale sau durerile de cap o vor lua razna. Dacă îți poți ajusta atitudinea, viața va fi mult mai ușoară și corpul tău va funcționa mai eficient. Sănătatea este în mâinile tale – sau în mintea ta. Cu cât ești mai fericit, cu atât corpul tău va răspunde mai profund.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top