Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 VĂRSĂTOR. Te transformi total sentimental

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 VĂRSĂTOR

Cauți răspunsuri, poate și pentru că ai senzația că lumea te-a uitat, în general. Fii atent la partea de spiritualitate sau la ce visezi, acolo ar putea fi soluția. Participă la sănătatea ta, fizică și emoțională.

Deoarece Saturn și Pluto sunt retrograde, anumite situații din viața ta ar putea părea că se ușurează, dar în același timp să te simți atras într-o călătorie interioară care îți permite să te înțelegi mai profund.

Acest lucru poate implica meditația sau orice altceva care te poate ajuta să îți accesezi natura mai profundă. Sau poate dorești să angajezi serviciile unui profesionist care să te ajute în acest scop. Dacă faci acest lucru, rezultatele ar putea benefice și vor duce la o creștere pozitivă în următoarele luni.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 VĂRSĂTOR Relaţional.

Viața ta la domiciliu este, de asemenea, ocupată și plină, cu timpul petrecut cu familia. Cei tineri te pot privi ca pe un mentor. Fă-ți timp pentru a empatiza profund. Te va face să gândești altfel despre lume și despre tine. Ești euforic și munca pentru tine este o reală bucurie. Te simți entuziast, chiar inspirat.

Și acasă ești foarte activ mental, faci schimbări interesante și transformi zgomotul cotidian al treburilor domestice în plăcere. Înțelegerea comună și perspectivele trebuie savurate acum, astfel încât să faci conexiuni la locul de muncă și în viața personală. Puterile tale creative sunt gata să se manifeste.

Horoscop saptamanal Minerva 6-12 mai 2019

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Arată-le lumii. Timpul petrecut acasă sau în natură ar ajuta la recâștigarea încrederii. Mama sau bunică pot avea nevoie de tine. Concentrează-te și fii atent, să nu pierzi ce este în fața ta. Caută fericirea acolo unde o poți găsi.

Familia sau familia partenerului pot trece printr-o perioadă turbulentă. În mijlocul acestui stres, găsești timp pentru a te conecta cu ceilalți, dând glas îngrijorărilor. Evită gesturi precum infidelitatea, băutura sau drogurile, care nu te vor ajuta să ieși din probleme, dimpotrivă. Timpul petrecut în natură sau contactul cu noile credințe spirituale ar putea fi o experiență înălțătoare. S-ar putea să te ajuți cu reparații la domiciliu, la tine sau la o rudă.

Ești în centrul atenției și s-ar putea să te simți vulnerabil din punct de vedere emoțional din cauza asta. Mergi către ceilalți. Îmbrățișează pe cineva care are nevoie de încurjare. Aceste mici acte spontane te vor face să te simți mai bine. Sarcinile mărunte sunt acum realizate cu ușurință. Te simți sensibil și entuziast, în ton cu lumea. Ia aminte la feedback-ul altora pe măsură ce îți împărtășești pasiunea cu ei. Ești inspirat de iubire!

Cum conservatorul Saturn este retrograd în domiciliu, în Capricorn, pierzi ceva din abordarea romantică capricioasă. A fi mai responsabil nu trebuie să fie plictisitor.

Opoziția separantă dintre Marte și Jupiter ar putea să îți diminueze încrederea, ai încredere în tine în ciuda oricăror respingeri potențiale. Problemele profesionale și personale vor fi tratate cu o minte calmă, conectată la Univers.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 VĂRSĂTOR Profesional

Prietenii de la muncă sau de birou pot fi foarte susținătorii tăi în această săptămână. Împărtășirea intereselor comune poate contribui la crearea unui mediu mai relaxant și mai stimulator.

Îți va fi greu să fii indiferent la ajutorul lor, marți și miercuri, 7 și 8 mai. Așteaptă-te la reacții emoționale puternice. Este important să încerci să vezi lucrurile din punctul de vedere al clientului sau al șefului. Unora le-a putea fi dificil să se înțeleagă cu tine, spre sfârșitul săptămânii.

De asemenea, poți avea o mulțime de contribuții la discuții și negocieri. Este folositor să fii conștient de motivele tale, totuși, pentru că ai putea sabota o ocazie de aur fără să înțelegi motivul pentru care ai făcut acest lucru. Sâmbătă este momentul perfect pentru a-ți stabili intențiile.

Totuși, te simți mulțumit și pregătit pentru toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești. Asigură-te că o idee nouă o propui unei persoane potrivite. Acest plan ar putea ajuta afacerea să funcționeze mai bine.

Există energii diferite la locul de muncă, dar nu trebuie le lași să te încurce și să-ți facă mintea varză. Vei avea succes dacă te concentrezi pur și simplu să rămîi optimist. Concentrează-te pe ceea ce funcționează bine și abandonează ce nu merge.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 VĂRSĂTOR Financiar.

Cred că este timpul pentru o investiție la scară largă, cum ar fi cumpărarea unei case sau a unei mașini noi. Explorezi perspective spirituale și vei descoperi ideea care te va îndruma în această fază. Nu te arunca în aventuri riscante sau în vicii.

În această săptămână ai o putere specială pe partea de muncă. Se pare că nu poți face nimic rău, ceea ce va fi remarcat de către superiori. În timp ce creativitatea este puternică și visele te inspiră, nu ocolii scurtăturile pentru a ajunge acolo unde dorești cât mai rapid.

Horoscop Minerva 6 – 12 mai 2019 VĂRSĂTOR Sănătate.

Te poți simți marginalizat sau dat la o parte ceea ce predispune la stres. Nu este ceva serios, dar ar putea fi suficienă pentru a produce tensione dacă nu o eviți conștient. Ferește-te de accidentele minore cauzate de faptul că mintea ta este în altă parte. Universul te-ar putea încuraja să mănânci mai mult decât de obicei. Nu se sărbătorește nimic la aceste mese ci se mănâncă bine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top