Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BALANȚĂ - Ești printre premianți

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 BALANȚĂ. Nu mai fi atât de paranoic

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019  Balanță. Ți-a fost greu, încercând să dobândești noi abilități și să le implementezi ca lumea. Vestea bună este că aceste eforturi au fost remarcate și apreciate. Te vei bucura de recompensele oferite acum sub forma unei majorări, a unei promovări sau a unor bonusuri. Alții ar putea fi invidiosi, în special cei care sunt în concurență cu voi și care nu își doresc să îți meargă bine. Cel mai bun mod de acțiune este să continui să te conectezi la rutina zilnică. Ține-i minte pe toți cei care depind de tine și ai grijă ce decizii iei.

Viața socială este pe cale să devină foarte ocupată cu Marte conjunct cu Mercur în Casa a 10-a a carierei și a ambițiilor personale, unde va stârni totul. Ai putea primi mai multe invitații la evenimente și atmosfera s-ar putea încălzi, în general. Este momentul să te distrezi, să te bucuri de dragoste și să savurezi o companie bună.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Pe măsură ce Venus stăpâna ta planetară, intră și ea în Casa a 10-a, farmecul tău poate ajuta la ungerea rotițelor succesului.

Dar, odată cu intrarea lui Mercur în retrogradare, ar fi mai bine să eviți să faci angajamente majore sau să semnezi contracte până după 31 iulie, când această planetă imprevizibilă va reveni în mers direct.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019  Balanță Relaţional

S-ar putea să te afli în competiție sau în diverse dispute, probabil legate de statutul relației. Viata ta sentimentală are nevoie de un imbold pentru a reveni în formă bună. O despărțire poate fi evitată dacă te poți ridica deasupra și să te concentrezi pe ce conteaza cel mai mult. Este posibil ca schimbările din viața prietenilor să necesite ajutorul tău solicitat frecvent în această săptămână. Lasă-i să-și împărtășească grijile cu tine, deoarece aceasta va ajuta să restabiliți un echilibru. Gândește-te la familie în special.

Stăpâna ta planetară, Venus, este în semnul racului, un semn sensibil și senzitiv, care îți va îmbunătăți estetica vieții sentimentale și te va face să apreciezi câteva lucruri mărunte. Nu cauți perfecțiunea, dar îți place frumusețea.

Luna își petrece timpul în Scorpion și Săgetător în a doua parte a săptămânii, și face mai ușor apropierea de oamenii care te interesează. Respingerea nu este distractivă, dar este doar o parte a jocului.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019  Balanță Profesional

Nu e momentul să ții secret un proiect la care lucrezi și care vizează cariera. Poate că ți-e teamă că cineva ar putea încerca să-ți fure ultima idee. Nu mai fi atât de paranoic și acționează cu credință. Oamenii din jurul tău sunt acolo pentru a ajuta, nu pentru a te răni.

Te poți concentra cu ușurință acum. Lucrează cât mai mult posibil, deoarece evenimentele vor distrage oamenii mai târziu. Te poate iritat oricine nu muncește la fel de mult ca tine. Discuțiile amânate fc să te cobori în tine și să analizezi situația. Este un moment pozitiv pentru orice sarcină pe care o primești sau pentru profesii din sfera serviciilor publice. Strălucești în slujbe pe care alte persoane nu le suferă. Timpul este favorabil planurilor de networking și marketing.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019  Balanță Financiar

O promovare sau o creștere financiară ar putea fi curând a ta. Succesul însă  ar putea provoca invidie sau concurență. Nu lăsa acest stres să te deranjeze. Continuă să lucrezi și să respecți abilitățile și practicile obișnuite care îți servesc bine. Cei care depind de tine, inclusiv subordonații, vor uita curând că vrei să depășești un obstacol. Legătura cu o agenție guvernamentală sau cu o mare corporație ar putea fi în momentul de față în discuție.

S-ar putea să te răsucești asemenea dervișului, să suni la băncile unde ai cărți de credit, să echilibrezi balanța și să renunți la cardurile vechi. Buna treaba! Această explozie de energie te va ajuta să stabilești un nou curs financiar în viața ta. Dar locul de muncă poate necesita unele ajustări. E prea devreme să pleci, totuși. Încercă să găsești soluția de compromis. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019  Balanță Sănătate

Abordează ideea de mișcare ca pe o călătorie într-o aventură care va aduce descoperiri minunate. Folosește-ți mintea pentru a duce sănătatea la nivelul următor. Este timpul să reflectezi asupra priorităților și să îți recapeți motivația de a fi sănătos. Nu te deda la excese ci fii disciplinat. S-ar putea să te inspire anumite credințe filosofice.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top