Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BERBEC - Încep o relație nouă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 BERBEC. Ai rezistența de a te opune

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Berbec. În această săptămână ești atras de exprimarea de sine. Ești gata să lași să iasă la lumină partea ta creatoare. Ideile sunt ușor de comunicat și ești gata să te angajezi în conversații sau varii discuții cu umor. Vrei să fii romntic și să te simți bine. Îți place să participi la jocuri intelectuale și să îți petreci timp cu copiii. De fapt, ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată îndeplini această nevoie. Spontaneitatea ta atrage acum și îți permite să te exprimi unic și creativ. Încrederea și munca grea te împing spre succes.

Ia-o ușor când vine vorba despre încheierea unei înțelegeri luni, când Venus se confruntă cu Neptun și cu Luna, ambii avertizându-te să fii atent la amprenta afectivă și asigură-te că totul este în ordine înainte de a semna ceva.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Mercur este în Leu și marți intră în retrogradare în sectorul petrecerii timpului liber și a creativității, iar șederea acestuia aici te poate încuraja să îți promovezi munca subliniind eforturile din trecut. Dacă ai un talent, acum este momentul ca și alții să știe despre asta.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Berbec Relaţional

Te simți creativ și încrezător în această săptămână. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile vin și te poți exprima cu ușurință. Mintal aș spune că ești pe partea de sus a jocului. Sentimentul de încredere în sine pe care îl aduce însă Mercur retrograd esre amăgitor chiar dacă vei întoarce capul și vei fi observat, inclusiv de cineva care îți place și nu se va sfii să te abordeze. Dacă simți chimia, fă prima mișcare. Fii nebun. Îndrăgostește-te din nou. Înconjoară-te cu oameni asemănători ție ca să profiți de beneficiile acestora. 

Luna în Scorpion joi și vineri ar putea să înmoaie starea de spirit și să te facă din iubitor tandru și atent. Cu cât înțelegi mai mult, cu atât va fi mai ușor să cunoaști pe cineva.

Există multe de analizat atunci când Mercur intră în retrogradare luni, în Leu  și va fi greu să oprești avalanșa de gânduri. Nu încerca să domini o conversație pentru că nu își va folosi la nimic. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Berbec Profesional

 Etica de lucru este deosebit de puternică astăzi, deci folosește-o. Ai rezistența de a te opune. Lucrează ore suplimentare dacă poți. Recompensele vor fi pe măsură și cu siguranță vei câștiga puncte mari la persoanele responsabile.

Poate fi o perioadă deosebit de fericită și norocoasă pentru tine Universul îți promite o nouă explozie de optimism și noroc. Acordă o atenție deosebită problemelor altor persoane. Orice situație a unui coleg de muncă de care te-ai luat ar putea crea o criză minoră. Asigură-ți timp pentru a aborda problemele mici pe măsură ce apar. Eforturile echipei vor fi cele mai interesante și productive acum. Timpul este favorabil delegațiilor de serviciu. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Berbec Financiar

 Te simți expresiv și inventiv acum. Înainte de a da formă ideilor imaginate, formulează-ți cu grijă cuvintele. Trebuie să-ți vinzi planurile altora. Unii vor fi distrați, așa că fii atent dar ai și încredere în tie. În timp ce te afli în această atmosferă creativă, fă-ți și planuri de petrecere a timpului liber cu cei dragi, cu copiii sau cu partenerul. Încearcă o nouă rețetă, fă unele călătorii sau i-ați măsuri pentru o idee pe care ai amânat-o. Ești dornici de a te simți din nou îndrăgostit.

Există o activitate intensă în zona temei natale care guvernează vieți, vise, karma și

instituții din trecut, Casa a 12-a și deci este un moment deosebit de fertil pentru domeniul inconștientului. Poți descoperi că ai un talent ascuns pentru planificare financiară (chiar dacă banii nu îi ai încă) și care poate fi o rămășiță din trecut. Mercur retrograd îți poate testa răbdarea, dar dacă poți menține comunicarea calmă și neutră, nu personală, vei obține ceea ce ai nevoie.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Berbec Sănătate

 Ar trebui să dai atenție la problemele gâtului, care poate fi deosebit de sensibilă în timpul tranzitului lui Uranus. Există mai multe tratamente homeopatice care ajută: astragalus, echinacea, sare pentru gargară în apă caldă, și lamaie proaspătă pe alimente. Gâtul inflamat îți trimite un mesaj în sensul de a nu vorbi. Aceasta duce la internalizarea emoțiilor și poate provoca pericole afective. Încearcă să îți purifici sistemul limfatic cu această ocazie. 

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top