Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 GEMENI - Tensiuni în viața de cuplu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 GEMENI. Fii la fel de generos cum ești tu

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Gemeni. Adevărata facilitate de a folosi cuvintele este admirată de ceilalți. Reușești să faci multitasking acum. Comunicarea în cuvinte, telefonic sau în persoanal este probabilă. Discuți cu vecini, frați și alte rude. Nu agita lucrurile nesemnificative și evită supraîncărcarea cu informații. Afacerile comunitare te pot angaja din plin. Contactele potrivite și cele variate sunt cheia succesului pe mai departe. În ceea ce privește oamenii te simți ușor acum.

Mercur se mișcă în Casa a 3-a a comunicării de unde va intra în retrogradare luni, pe 8 iulie, și cu toate acestea îți aduce oprtunitatea sporită de a te conecta cu oamenii și de a-ți promova munca. Este momentul potrivit pentru a face olanuri de afaceri în următoarele 3 săptămâni,

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Cu o atenție deosebită asupra sectorului financiar, săptămânile viitoare reprezintă un apel pentru a elimina orice problemă și de a găsi modalități de a-ți mări veniturile, dacă este necesar.

Joi te-ai putea întâlni cu cineva ale cărei idei merită plătite. Dacă ai un curs sau o carte de vânzare, poți beneficia de vânzarea acesteia.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Relaţional

În această săptămână, te simți dornic să refaci niște conexiuni. S-ar putea să nu te simți în largul tău de când ai lângă tine un prieten apropiat sau un frate. Găzduiește o cină pentru a te alătura unui grup de persoane dragi sau pentru a-i invita la un spectacol alături de tine. Fă-ți timp pentru nevoile partenerului tău, deoarece acesta poate fi îngrijorat de familia lui și simte nevoia de a vorbi despre aceste lucruri cu tine. Dacă sunteți în concediu undeva la drum, așteaptă-te la complicații sau întârzieri. Găsește momentul potrivit pentru a vorbi despre ideea pe care o ai în mintea unui șef sau unei figuri de autoritate.

Un pătrat între Venus în Rac și Chiron în Berbec la începutul săptămânii produce câteva momente de întâlnire foarte inconfortabile și poate chiar dezamăgitoare. Acest tranzit îți reamintește că nu puteți controla totul atunci când vine vorba despre iubire.

Gândirea rapidă te scoate din necaz atunci când luna se îndreaptă spre semnul Săgetătorului în weekend – tupeul tău este nemaipomenit. Sa spargi ghiața cu un străin este la fel de ușor ca atunci când și-ar face un compliment (sincer sau nu)!

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Profesional

Dacă ai ceva de spus, spune. Nu îți fie frică să spui lucrurilor pe nume într-un mod creativ, fantezist. Dacă ai o prezentare de făcut astăzi, nu ezita să folosești o mulțime de metafore și exemple imaginative. Această abordare va câștiga puncte mari.

Este posibil să fii forțat să vorbești despre un anumit subiect fără a fi ofensator. Colaboratorii te vor respecta dacă ești cinstit și sincer. Ieși și fii sociabil. Este un moment excelent pentru eforturile de apreciere din partea clienților. Dacă trebuie să lucrezi, găsește motive ca să fii fericit. O abordare mai jucaușă este cea mai bună cale în acest moment. Dormitul suficient te va ajuta să te simți mai echilibrat, indiferent de situația ta de la lucru.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Financiar

Echilibrarea bugetului personal sau plata unor facturi ar fi o mișcare inteligentă. Calitățile de conducere sunt în cerute, așa că vorbește și împărtășește câteva idei despre care abia aștepți să vorbești de ceva vreme. Fii la fel de generos cum ești tu dacă o rudă sau un vecin vine la tine pentru că au nevoie de asistență emoțională sau financiară.

Aspectele indică totuși restricție și limitare atunci când este vorba să te exprimi. S-ar putea să nu te simți în stare să arăți chiar toate părțile fascinante ale personalității tale, dar Universul îți cere să te oprești temporar și să faci stție. Nu mai face pe clovnul pentru plăcerea unora. Numai o conduită profesionistă și încrezătoare îți va aduce banii pe care îi dorești. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Sănătate

 Chiar dacă s-ar putea să nu te simți bine astăzi, poate fi destul de greu de evitat! În loc să încerci să faci totul și, să intri în rutină, pstrează-ți prioritățile în partea de sus a listei pe tot parcursul săptămânii. Amintește-ți că nu poți fi folositor altora, dacă nevoile tale au rămas nesatisfăcute. Ce trebuie să realizezi cu adevărat? Nevoile de sănătate ar trebui să fie printre cele mai importante priorități: mâncarea proaspătă și bună pe care să o mănânci pe îndelete este o necesitate!

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top