Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 LEU - Totul merge ca pe roate

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 LEU. Fă-ți timp și pentru cei apropiați ție

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Leu. Ești gata să vorbești cu voce tare despre lucrurile care te interesează. Expresia de sine vine acum cu ușurință. Te simți mai inteligent și mai observat. Relațiile suntasemenea unui pivot de înaintare acum. Activitățile profesionale pot deveni atât de cuprinzătoare încât le simți ca pe o manifestare venind dinspre o singură persoană! Nu sări calul. Ești pasionat de munca ta, dar trebuie să eviți să te lași absorbit, în totalitate, doar de munca ta. Fă-ți timp și pentru cei apropiați ție.

Există și o schimbare la un anumit nivel interior, datorat lui Mercur care va intra în rerogradare în semnul tău. Poate fi o oportunitate de a explora modalități de îmbunătățire a gradului de conștientizare și de conectare la sursă cosmică. De asemenea, acesta ar putea fi momentul să începi săpractici meditația sau concentrarea, care te poate ajuta să continui progresul spiritual.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Cu Venus în Casa a 12-a, sectorul cel mai profund spiritual, simți că te miști în direcția care trebuie și îți faci timp și găsești resurse pentru a ajuta organizațiile de caritate sau oamenii care sunt în nevoie. Este, de asemenea, o oportunitate de a te îndrăgosti de tine și de a învăța să apreciezi cât de uimitor poți fi.

Mercur, în semnul tău, va intra în retrogradare deluni, 8 iulie, așa că fii pregătit pentru câteva greșeli și neînțelegeri până la 31 iulie.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Leu Relaţional

Săptămâna implică multă căutare sufletească. Vrei ceva care să te facă să te simți întemeiat și sigur pe tine. Ideile intelectuale sunt ușor de exprimat deoarece ele te ajută cu ușurință să te conectați cu alții. Putera de atracție îți permite să mergi după ceea ce dorești. Uită-te în jurul tău, conectează-te cu oamenii și du-te după ceea ce cauți. Fii conștienți de ceea ce dorești cu adevărat. Cele mai bune și cele mai frumoase lucruri din viață nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să fie simțite cu inima.

Mercur în semnul tău și retrograd poate face ca cuvintele de care depinzi de obicei să te dezamăgească. Testează pe tine ceea ce vrei,  înainte de a le încerca pe cineva nou.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Leu Profesional

Înarmează-te cu umor și înfruntă orice neînțelegere sau confuzie pe care o experimentezi. Lucrurile nu sunt la fel de grave cum par. Ai putea fi distras de un flirt la birou care ar putea să nu fie în interesul tău. Orice tendință de încăpățânare îți poate limita opțiunile relaționale. Cu cât ești mai relaxat, cu atât mai bine. Acceptă ceea ce pare critică la adresa comportamentului tău cu mintea deschisă. S-ar putea să ai nevoie de odihnă suplimentară acum. Fă-ți un program simplu.

Proiectele care au rămas într-o rutină dificilă vor începe în cele din urmă să avanseze și vei  simți nevoia unui sentiment mai puternic spre disciplina care te va ajuta să finalizezi orice sarcină care stagnează de ceva timp. Deci, cu toată puterea înainte!

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Leu Financiar

O chestiune esențială de afaceri te va determina să dorești să vorbești tot mai mult, să explici tot mai mult. Vocalizează-ți ideile. Contribuția ta ar putea fi diferența între o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Împărtășeșe-te din cunoașterea ta cu înțelepciunea intelectualului care rezidă în tine și în acțiunile tale. Lucrează pentru a face noi conexiuni, poate cu cei apropiați, pe care nu îi cunoașteți bine dar care te-ar putea ajuta să te stabilizezi financiar. Este timpul să vorbești, să ieși și să fi observat. Norocul favorizează acum acțiunea astfel încât să bați fierul cât e cald.

Sectorul carierei se consolidează și vei observa asta în această săptămână. Există o atmosferă caldă la locul de muncă. Fii sigur că vei găsi ideile creative care le dorești. Asigură-te, în același timp, că nevoile și dorințele tale sunt cunoscute, iar ceilalți te vor urma pentru a le satisface.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Leu Sănătate

Știind că îți urmărești propriile decizii, este ceea ce face diferența în viața ta. Atunci când te bucuri de meditație sau când faci duș după o alergare bună pentru care ai transpirat – lasă o clipă sentimentul de satisfacție să meargă în fiecare celulă a corpului tău. Este o calitate vindecătoare inerentă acestei aprecieri conștiente a realizărilor tale vitale. Apoi, relaxează-te și odihnește-te, reîncarcă-ți bateriile și pregătește-te să mergimai departe.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top