Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020

Știri

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – retrogradarea lui Mercur în Leu face ravagii

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019. Caracteristica săptămânii 8 – 14 iulie.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019

Luna iulie este o lună bogată în evenimente astrale. Dacă săptămâna trecută am avut parte de singura eclipsă totală de Soare din an, săptămâna aceasta ne vom confrunta cu retrogradarea lui Mercur în Leu.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Mercur este planeta comunicării. Se spune că atunci când devine retrograd, provoacă haos în casa şi semnul în care retrogradează, care este foarte vital pentru tot felul de afaceri și profesii. Nu înseamnă că nu mai trebuie să faceți nimic când Mercur devine retrograd, nu. Dacă cineva știe cum să profite de această influență a lui Mercur, atunci lucrurile vor merge înainte fără probleme fie că vorbim de propria afacere, fie de într-o instituție de stat sau particulară.

Ciclul retrogradrii lui Mercur a început pe 19 iunie, din 23 Rac 58. Retrogradarea propriu zisă va avea loc din noaptea de 7 spre 8 iulie, 4 Leu 24 până pe 1 august,  23 Rac 58 iar ciclul retrogrădarii se va încheiea pe 15 august la 4 Leu 24.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Deci în prima parte a retrogradării ne vom confrunta cu blocaje de afectivitate care cauzează tot felul de probleme emoționale cum ar fi confuzia și suprasolicitarea mentală. Afacerile și profesiile legate de casă vor avea de suferit în aceast timp. Este o perioadă generală de nelămurire, când nativii vor merge la medic pentru afecţiuni digestive datorate tulburărilor de alimentație și vor descoperi cauzele într-o cu totul altă parte. Prin urmare, este recomandat să nu recurgă la supraalimentare pentru a contracara nevoile emoționale. Este de preferat ca nativii să rămână ei şi să evite să se regăsească în sentimentele celor din jur.

Cea de-a doua parte a retrogradării, din 23 iulie, va avea loc în Leu când vor fi testate aspirațiile și ideile înalte ale oamenilor. Se vor produce confuzii fel de fel. Nativii își pierd măreţia şi regalitatea gesturilor atunci când Mercur este retrograd. Cei aflați la putere, care au autoritate sunt predispuşi la gafe majore care duc la un haos total în țară. 

Creşte intensitatea problemelor relaţionale și nativii se vor manifesta violent, cu crize de gelozie, sunt impulsivi, devin irascibili şi se enervează foarte repede. Orice acord sau speculaţie financiară va fi amânată până la revenirea lui Mercur în mers normal. 

Medical, nativiise pot confrunta acum cu tulburări cardice, de aceea, trebuie să fie atenţi la alimentaţie și la alte obiceiuri vicioase.

Semnele afectate de această retrogradare vor fi Racii și Capricornii și Leii și Vărsătorii, mai ales nativii născuți în preajma gradelor 20 – 25 Rac și Capricorn și 2 – 8 Leu și Vărsător.

Așa că permiteți-mi să revin cu o serie de sfaturi care vizează retrogradarea mercuriană:

Profesional:

Ce să faceţi:

  • În general, afacerile sau cariera încetinesc sau scad puțin atunci când Mercur este retrograd. Folosiţi această perioadă pentru a finaliza orice sarcină neterminată. Este o perioadă numai bună să faceţi curățenie la locul de muncă. Programează-ţi munca chiar dacă pare o rutină.
  • Din moment ce comunicarea este cea care are de suferit când Mercur este retrograd, asigurați-vă că aveți timp suplimentar de partea dvs. atunci când participați la chestiuni importante. Verificați, de două ori tot ceea ce trebuie să transmiteţi, precum și planurile de călătorie.
  • Mercur retrograd este o perioadă în care puteţi munci pentru orice întreprinderi sau proiecte viitoare. Efectuați cercetări prin eșantion, obțineți date relevante și dobândiți orice abilitate care ar putea fi necesară pentru planurile viitoare.
  • Se spune că multe date și informații se pierd atunci când Mercur este retrograd. Prin urmare, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tuturor materialelor și datelor vitale, înainte ca lucrurile să se schimbe.
  • Mercur retrograd este o perioadă în care contractele și acordurile pot fi reînnoite sau renegociate. Cu alte cuvinte, lucrurile pot fi actualizate în această perioadă.
  • Este un moment în care vechile contacte profesionale pot fi reluate. Poate a trecut ceva timp, de când aţi luat ultima oară legătura cu fostul angajator și cu foştii colegi de muncă. Acest moment poate fi folosit pentru a vă reconecta, astfel încât să aveți o imagine clară unde sunteţi în topul carierei. 
  • Este un moment potrivit pentru a face lucrări de reparații sau de upgradare a echipamentelor de birou sau din fabrică.
  • Este timpul să vă relaxați și să vă bucurați de munca pe care o aveți. Bineînțeles că exista anumite întârzieri și piedici ]n curgerea evenimentelor, dar nu le luați la inimă. Este doar o fază trecătoare.

Ce să NU faceţi:

  • Nu demaraţi nicio acţiune nouă când Mercur este retrograd. În cazul în care începeți una, va fi un dezastru total, cu pierdere de timp și de finanțe. Va trebui să o luaţi de la zero când Mercur va reveni în mers direct.
  • Nu luați nicio decizie importantă. Deoarece deciziile luate acum ar trebui să fie refăcute sau remodelate odată cu revenirea în mers normal a lui Mercur.
  • Nu vă aventurați într-o afacere nouă sau nu schimbaţi locul de muncă când Mercur este retrograd. Așteptați puțin timp, chiar dacă face ceva plictisitor, înainte de a vă aventura într-un teritoriu necunoscut.
  • Nu efectuați achiziții noi la birou în această perioadă. S-ar putea să vă pomeniţi cu echipamente greșite. De asemenea, instalarea de hard-uri sau soft-uri noi, trebuie, amânată cât mai mult posibil.
  • Nu încheiaţi contracte noi sau nu semnaţi convenții noi. Dacă sunt făcute în timpul perioadei lui Mercur retrograd, este puțin probabil ca acestea să fie onorate de părțile implicate.
  • Nu creați noi parteneriate sau alianțe în domeniul carierei. O mulțime de probleme de comunicare şi de neînţelegeri pot apărea atunci când ele se încheie în timpul perioadei retrogradare a lui Mercur.

Financiar

Ce să faceţi:

  • Revizuiţi şi restructuraţi afacerile financiare în timpul fazei de retrogradare a lui Mercur.
  • Puteţi face reevaluarea și renegocierea funui contract de muncă sau a unei înţelegeri financiare. 
  • Aveți grijă de toate afacerile vechi aflate în conservare și asigurați-vă că le verificaţi periodic.
  • Căutați orice potenţială eroare în mișcările dvs. financiare, cum ar fi plățile și polițele de asigurare.
  • Verificaţi datele de garanţie ale oricărui bun pe care doriți să îl cumpărați sau să a oricărei investiți pe care doriţi să o faceţi în viitor.
  • Pot fi revizuite planurile de împrumuturi dacă există alte variante de plată.
  • Pregăiţi hârtiile pentru depunerea taxelor.
  • Reorganizați-vă sistemul de contabilitate și actele contabile. 
  • Schimbaţi-vă atitudinea față de bani și de finanțe, în general, dacă asta este mai bine pentru banii dvs..

Ce să NU faceţi:

  • Nu inițiați proiecte noi, parteneriate sau investiții. Aceasta ar duce cu siguranță la pierdere și, de asemenea, la întârzieri și frustrări nedorite.
  • Nu faceți nicio achiziție nouă, altfel s-ar putea să fie cu defecte, deteriorată sau să nu o puteţi folosi.
  • Nu luați niciun împrumut atunci când Mercur este sub retrograd.
  • Nu depuneți taxe şi impozitele pe Mercur retrograd, acum doar pregătiţi actele. 
  • Nu speculaţi și nu riscați sume mari de bani.

Relaţional

Ce să faceţi:

  • Reafirmaţi-vă jurămintele de iubire și devotamentul în viața de familie. Faceţi-vă timp pentru a fi alături de cel iubit sau de partenerul de viaţă, dar nu inițiați noi mișcări.
  • Nu este un timp pentru reparat relaţii, ci să scăpaţi de resentimentele trecutului nu să îi reproşaţi mereu Trecutul. Reconcilierea funcţionează cel mai bine în această perioadă.
  • Mercur retrograd este un moment care predispune la exerciţiul răbdării. În cazul în care a avut loc o despărțire de partener, acum este momentul să întindeţi o ramură de măslin.
  • Puteţi reaprinde flacăra pâlpâindă. De asemenea, puteţi căuta o iubire pierdută în când Mercur merge retrograd.
  • Puteți să meditaţi la ideea de mici plăceri, cum ar fi hotspot-ul favorit, ascunzătoarea preferată sau cafeneaua pe care ați obișnuit să o frecventaţi cu persoana iubită. 

Ce să NU faceţi:

  • Nu vă căsătoriţi pe Mercur retrograd, deoarece este momentul în care promisiunile se rup cel mai ușor și lucrurile se încurcă. Deși aparent lucrurile sunt în regulă între parteneri, se poate întâmpla orice care să ducă la separare, deci prudenţă!
  • Nu căutați o nouă iubire pentru că a-ţi ateriza în ape tulburi. Deși totul ar fi extraordinar, la început, se va transforma într-un eșec total atunci când Mercur revine în mers direct. Nu veţi avea o imagine corectă a relațiilor atunci când Mercur este retrograd, deoarece lucrurile sunt în ceaţă, neclare.
  • Nu vă despărțiți când Mercur este retrograd. Procedurile de divorț trebuie să fie evitate sau amânate, altfel ar fi o mare presiune pentru voi, atât din punct de vedere mintal şi fizic, cât şi emoțional și financiar.
  • Mercur retrograd este o perioadă în care capacitatea de a găsii soluţia ne este testată. Prin urmare, încercaţi să evitați o persoană nedreptățită care încearcă să vă atragă atenția în această perioadă.
  • Nu ieșiți la o primă întâlnire când Mercur este în mișcare retrogradă. Așteaptaţi până când va reveni în mers direct pentru inițierea oricărei mișcări deoarece aţi putea fi prinşi pe picior greșit dacă vă aventuraţi într-un teritoriu necunoscut.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top