Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SCORPION - Evoluție grandioasă profesională

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 SCORPION. Îmbunătățește-ți abilitățile profesionale

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Scorpion. Te gândești foarte mult la cariera și la problemele de afaceri. Comunicarea eficientă la locul de muncă este esențială acum. Vorbești cu autoritate și răspunzi pentru ce și cum comunici. Ideile tale pot deveni publice. Folosești puterea cuvintelor pentru a influența părerea autorităților. Este un timp excelent pentru a dezvolta strategii profesionale sau alte abilități. Ți se cere sfatul deoarece ești abordabil și foarte sigur pe sine.

Te vei afla mai des în centrul atenției în săptămânile următoare, pe măsură ce Marte se mișcă prin sectorul călătoriilor lungi, a studiilor academice, a credinței. În tot acest timp, ai putea simți mai puternic efortul de a-ți urmări ambițiile și obiectivele cele mai semnificative. Indiferent ce te străduiești să faci, vei fi dispus să depui un efort suplimentar.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 – toate zodiile

Ar putea contribui la simplificarea rutinei în această săptămână. S-ar putea să fi nevoit să pleci deodată într-o călătorie și ar putea fi o decizie spontană. Orice schimbare pe care o faci ar putea fi legate de destinul tău.

Mercur devine retrograd în noaptea de duminică spre luni, pe 8 iulie și rămâne așa până la 31 iulie, deci ai grija la mesajele ciudate pe care le primești și la neînțelegerile pe care le presupun ele. 

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Scorpion Relaţional

 Simti nevoia de a fi mai autoritar în timpul acestui ciclu mercurian care vizează domeniul relațional. Devotamentul față de îndatoririle familiale ar fi înțelept acum. Romantismul trebuie deocamdată dat la spate. Tot ceea ce spui și faci va fi receptat în afară, așa că alege-ți cu grijă cuvintele. Comunică însă cu încredere și cu atenție. Îmbunătățește-ți abilitățile – profesionale și interpersonale – și acest lucru, la rândul său, îți va spori viața sentimentală. Nu te concentra prea mult pe aspectele sentimentale ale vieții tale.

Celălal stăpân planetar, Marte, este conjunct cu Mercur în Leu, chiar dacă acesta din urmă intră în retrogradare la începutul săptămânii, făcându-te o forță senzuală de neoprit. Fiind o perioadă dificilă însă, vei auzi cam mulți de nu la ceea ce oferi. 

Cum spuneam stăpânul informațiilor Mercur este în retrogradare de luni, așa că este mai greu pentru tine să fii doborât cu vorbe, nu imposibil, dar mai dificil. Din fericire pentru tine, găsești întotdeauna o modalitate de a obține informațiile dorite.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Scorpion Profesional

Ia în considerare extinderea pe toate fronturile. Indiferent unde lucrezi, indiferent de investiția care o faci, indiferent de postul pe care îl ai, extinde-te financiar pentru că poți. Admiră mai mult, investește mai mult și lucreaz mai mult. Visul depășește orice așteptare. Succesul vine în curând.

Este o perioadă norocoasă pentru delegațiile legate de locul de muncă, pentru contacte utile și pentru contactarea persoanelor care îți susțin interesele în carieră. Nu vei tolera cu ușurință să fii inactiv. Tipurile de oameni optimiști și aventuroși sunt o influență foarte bunăă. Te poți simți subminat de conflictele dintre angajamentele de familie și cele profesionale. Fă schimb de idei cu alții.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Scorpion Financiar

 În această săptămână, cariera ta este în centrul atenției. Poate că ai nevoie de mai multe oferte ca să ai de unde alege. Ești vocea autorității financiare printre colegi. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile eficient. Stăpânirea cuvintelor îi va influența pe superiorii tăi. Fă niște planuri profesionale din care să scoți bani sau lucrează cu unele strategii noi. Toți îți respectă sfaturile sănătoase și le vor găsi atât fiabile, cât și accesibile.

S-ar putea să te gândești serios să faci bani săptămâna aceasta ca să plăteti datoria către alți oameni. Adoptarea unei atitudini responsabile este cea mai bună pe măsură ce ții evidența a ceea ce datorezi, ai o imagine realistă a plăților și respectă-o. Aspectele indică faptul că familia și copiii pot sta în spatele celui mai mare exod financiar. Încearcă să obți un echilibru în timp ce ei consumă bugetul de familie.

Horoscop Minerva 8 – 14 iulie 2019 Scorpion Sănătate

Poate că te gândești la sănătatea ta ca la o modalitate de a-ți îmbunătăți imaginea. Nu doar imaginea ta are nevoie de stimulare ci și  încrederea ta. Dacă arăți bine, te vei simți bine. Dacă lucrezi și mănânci bine, vei deborda de sănătate. Acest lucru face mai mult pentru tine decât toată chirurgia plastică din lume. Dă-ți o șansă să strălucești atât din interior, cât și din exterior. Te va transforma.

Horoscop săptămânal Minerva 8 – 14 iulie 2019 

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARABALANȚĂSCORPIONSAGETATORCAPRICORNVARSATORPESTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top