Connect with us
Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 9-15 decembrie 2019

Pentru Berbeci transformarea carierei este posibilă, deși ar putea fi vorba doar despre o revenire financiară temporară.

În cazul Taurilor, schimburile de idei cu partenerul sau cu cineva de care este atras sentimental ar putea fi intense, cu un indiciu clar de…pasiune.

Universul sugerează Gemenilor că uneori este necesar un compromis și o toleranță mai ridicată pentru opiniile care diferă de ale sale.

Pentru Raci, gestionarea inteligentă a unei situații poate dezamorsa unele momente tensionate sau explozive.

Leilor li se sugerează să găsească un echilibru între timpul cât este singur și activitățile sociale pe care le are împreună cu prietenii și persoanele dragi.

Fecioarele trăiesc un puternic sentiment de securitate pe măsură ce își construiesc averea și iau decizii cum, unde și în ce să investească.

Plățile sau compensațiile întârziate pe care le-au primit le oferă Balanțelor șansa să acceseze resursele necesare pentru a face unele reparații necesare în casă.

Scorpionii să aibă grijă dacă fac cumpărături sau ceva care implică o sumă mare de bani, pentru că este posibil să nu obțină chiar ceea ce doresc.

Proiectul la care lucrează Săgetătorii, de ceva timp, ar trebui să înceapă să-și arate roadele.

Dacă sunt pregătiți pentru dragoste, o atracție puternică le-ar putea aduce Capricornilor  câteva discuții interesante care sugerează că este bine să fii sincer cu tine uneori.

Intuiția Vărsătorilor ar putea fi îmbunătățită, iar acest lucru le-ar putea fi de mare ajutor atunci când vor avea de a face cu urcușurile și coborâșurile vieții.

Peștii ar putea să fie dornici să facă unele restructurări, chiar câteva modificări de bază, în rândul persoanelor cu care interrelaționează. 

Citește horoscopul săptămânii 9-15 decembrie pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top