Connect with us
Horoscop Minerva Balanță 8 - 14 aprilie 2019. Familia are mare nevoie de tine

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Balanță 8 – 14 aprilie 2019. Familia are mare nevoie de tine

Horoscop Minerva Balanța pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Familia are importanță pentru tine acum. Rezolvă preocupările interne pe măsură ce apar și îți vei asigura liniștea. Poate că este timpul să faci o schimbare în viață, angajându-te, să spunem, într-o nouă relație sau un nou loc de muncă. O schimbare de peisaj poate face bine tuturor.

Dacă îți pui în gând să călătorești, fii pregătit pentru posibile întârzieri sau complicații. Petrece dar cu prudență, fii atent la bani, evită cheltuielile mari pe care nu ți le poți permite în prezent. În schimb, întâlnește-te cu prietenii, mergi la un spectacol sau savurează o mâncare gustoasă la un restaurant select.

Este o săptămână ce trebuie dedicată familiei

Perioada favorizează o comunicare sporită și legătura cu colegii și prietenii. Este posibil să deprinzi noi abilități, pentru că ești gata să depui eforturi serioase pentru auto-îmbunătățire.

De asemenea, perioada favorizează o atmosferă de lucru fericită, astfel încât să nu te îngrijorezi sau să nu te cântărească complicațiile.

Este un moment excelent pentru a organiza treburile zilnice și eforturile mici, care contribuie la eficiența muncii tale. Inteligența îți va servi bine. Ești gata să te ocupi de lucruri grele. Un efort suplimentar și o abordare concentrată te va ajuta să eviți bârfa sau distragerile inutile.

Relațiile par să aibă o importanță majoră acum și în următoarele săptămâni. Cu Soarele în casă relațională, este o ocazie bună petru a face un bilanț și a lua în considerare modul în care s-ar putea îmbunătăți lucrurile dar și pentru crea legături noi și pentru a îmbunătății parteneriatele actuale precumși alte obligații.

Este o oportunitate de a avea o abordare activă în ce privește ideea de a-i cunoaște mai bine pe alții sau de a duce o relație la un nou nivel.

Mercur își continuă drumul prin Casa a 7-a unde se află de ceva timp. Este încă într-o conjuncție separantă cu Neptun, așa că ai grijă nu cumva să faci prea multe promisiuni pe care să nu le poți ține.

Pe de altă parte, Mercur face un sextil cu Saturn, astfel încât să fii foarte conștient de datoria pe care o ai față de un membru al familiei sau de sarcinile și responsabilitățile gospodărești care necesită atenție.

Familia partenerului poate avea dificultăți și aceste încercări pot complica sau chiar pot întârzia planurile de călătorie. Este timpul să iei o decizie importantă, una care ar putea implica viitorul relației tale.

Programează-ți timpul astfel încât să poți vorbi de la inimă la inimă și să spui lucrurilor pe nume. O schimbare a mediului social ar putea să îți aducă liniștea minții și să îți distragă atenția de la cei care nu au loc de tine.

Te simți mulțumit de performanța muncii tale și ești dornic să îți îmbunătățești abilitățile și mai mult. Colegii îți admiră devotamentul și sunt atrași de încrederea ta. Spre deosebire de viața profesională, afacerile personale par a fi mai complexe.

Te gândești să închei o relație romantică. Înfruntă cu curaj dificultățile pe care le întâmpini. Nu este ușor să pui punct. Dedică timp și energie pentru a afla ce te deranjează. Schimbarea poate fi bună, însă fuga de situația actuală nu este răspunsul.

Ai energie spontană care te obligă să acționezi, pe măsură ce luna trece prin semn de foc Leu. Nu ești sigur ce se va întâmpla de la un minut la altul, și asta face parte din distracție!

Sextil Mercur-Saturn îți oferă șansa de a interacționa cu alte generații, așa că nu te închide la sfaturile lor. Nu știi niciodată ce poți învăța din experiențele romantice ale altcuiva.

Saptamana aceasta este o mixtură de provocari si directii. Așteaptă-te la un început lent. Te poți simți fie leneș, fie mai neliniștit. Mijlocul săptămânii aduce prietenii și contacte plăcute.

Dacă vrei un alt loc o muncă, ia măsuri acum. Fă tot posibilul pentru a termina tot ceea ce poți. Acordă atenție detaliilor pentru cele mai bune rezultate. Ele includ modificările preconizate. Parteneriatele și eforturile care îi apropie pe oameni sunt evidente la sfârșitul săptămânii.

Te gândești și la bani. Lucrezi pentru a stabili un echilibru între cheltuieli și câștigurile salariale. O achiziție mare poate fi necesară, dar indiferent din ce unghi ai privi, trebuie să fii foarte atent. Discută despre orice contract cu partenerul sau cu apropiații apropiați. O călătorie poate întârzia sau poate fi anulată din motive de sănătate ale cuiva foarte apropiat. Și un coleg care are nevoie de ajutorul tău acum.

Ești logic în felul cum lucrezi și de felul cum distribui finanțele. A fi realist cu privire la angajamente este un moment critic. Nu îți permiți să te distrezi cu alte lucruri.

Alegerea unor noi compentențe ar ajuta să îți ducă noi oportunități. Aplică un nou set de reguli de organizare în mediul de lucru și vei avea mintea mai clară și atitudinea revigorată. Te simți eficient cu privire la îndatoririle tale. Cu o perspectiva corectă, chiar și cea mai ludică sarcină poate fi îndeplinită.

Șansa îți oferă acum tot ce ai nevoie pentru a lansa o afacere nouă, dacă dorești mai multă libertate de acțiune sau pentru a face public ceea ce există la un nivel superior.

Simți că trebuie să te conformezi ideilor altora pentru un corp sănătos? S-ar putea să fii destul de conștient dacă forma corpului tău nu se mai potrivește cu ideea ta despre perfecțiune. Acest lucru ar putea să îți afecteze șansele de succes. Nu există o formă perfectă. Acceptă-te așa cum ești și bucură-te de liniște.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top