Connect with us
Horoscop Minerva Berbec 8 - 14 aprilie 2019. Poate fi necesară reconectarea cu ceva sau cineva din trecut

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Berbec 8 – 14 aprilie 2019. Poate fi necesară reconectarea cu ceva sau cineva din trecut

Horoscop Minerva Berbec pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Partea creativă iese acum în evidență. Ești gata dă te cufunzi în imaginație – arta, poezia sau teatrul. Poate preferi să fii singur, pentru a putea să te concentrezi pe activitățile creative.

Ești dornic să scapi de zgomotul citatind sau de cel din companie și să lucrezi astfel încât spă poți privi înlăuntrul tău și pentru a-ți asculta ideile care îți vin. O perspectivă pozitivă aproape întotdeauna conduce la rezultate pozitive. Evită să muști mai mult decât poți mesteca. Fii optimist și vei vedea binele din jurul tău.

Tatăl sau bunicul îți pot solicita ajutorul în această săptămână. Preocupările privind sănătatea, de asemenea, te pot focaliza pe o anumită direcție. Întoarce-te la cercetare pentru a-ți ușura mintea și pentru a te informa mai mult.

Ia decizii financiare inteligente și evită viciile de orice fel. O schimbare a locației sau a statutului profesional poate duce la venituri neașteptate. Fericirea poate fi ceva la care ar trebui să lucrezi acum.

Caută proiecte care valorifică puterea personală și îți oferă sentimentul că ai un scop. Amintește-ți că eșecurile personale sunt inevitabile, dar pot servi ca experiență de viață. Este posibil ca planurile de călătorie să nu meargă atât de bine precum speri.

Va fi o săptămână relaxată, cu Soarele în semn care îți aduce vitalitate, concentrare și dinamism. Vei fi mult mai în în elementul tău.

Marți, conjuncția dintre Mercur și Neptun ar putea fi o cauză a neînțelegerilor și a întârzierilor. Nu sări imediat să iei decizii, deoarece lucrurile nu sunt atât de clare pe cât ar trebui.

Luna în Taur la începutul săptămânii, anunța una dintre cele mai bune perioade pentru tine ceea ce ar trebui savura cu adevărat. Folosește această ocazie pentru a lansa un proiect sau un plan care este draga inimii tale. Vei avea ajutorul influxurilor lunare pentru a-l aduce la îndeplinire.

Sextilul dintre Mercur și Saturn care s-a format în weekend, aduce o energie mai concentrata si mai organizata în activitatile tale. Totuși, pentru că analiticul Mercurul se află în sector spiritual, acordă atenție oricăror intuiții. Ar putea să îți aducă îndrumări valoroase.

O boală a cărei tratament este un eșec are impact asupra ta sau asupra celor dragi. Fă ceva pentru a domoli durerea și stresul, cerându-i partenerului ajutor. O călătorie pe care ai planificat-o acum câteva luni ar putea fi amânată.

Continua să cauți o schimbare de peisaj într-un mod diferit, deoarece efectul ar fi la fel de extraordinar. Evita canalizarea energiei anxioase în vicii. În schimb, interesează-te de spiritualitate sau activități intense. Lasă vanitatea și orgoliul și recunoaște că ai nevoie de ajutor. Singurul remediu pentru a te simți împlinit este să vorbești.

Deosebit de creativ este o avalanță de ide proasptere care îți taie respirația. Profită din plin de acest impuls. Exprimă-te cum spuneam și la început în artă, poezie, muzică sau teatru. O minte limpede te va conduce la claritate, astfel încât să îți oferi un spațiu pentru a -ți sorta gândurile.

Poate fi necesară reconectarea cu ceva sau cineva din trecut. Inovația necesită transformare, astfel încât să fi gata să renunți la ceea ce nu se poate schimba. Nu te gândi unele eșecuri inițiale. O atitudine pozitivă conduce către succes. Îngrijirea de sine este necesare pentru o productivitate mentală adevărată.

Când luna călătorește prin Gemeni la mijlocul săptămânii, nu da înapoi. Este momentul potrivit pentru a trimite un SMS îndrăzneț sau pentru a invita o persoană de suflet să petreceți.

Sextil Mercur-Saturn îți clarifică gândurile și aduce unele detaliile necesare. Ce ai făcut bine? Ce ai făcut greșit? Îmbunătățirile sunt posibile atunci când ești obiectiv.

Finanțele pot spori, deoarece niște bani neașteptați ajung la tine, la fel de bine cum poți să și pierzi o avere, probabil din cauza unor investiții sau cheltuieli proaste sau neașteptate.

Fă o analiză a stării fizice și emoționale pentru a continua într-o manieră pozitivă cu o nouă inițiativă. Faceți unele cercetări sau stai de vorbaă cu medici sau consilieri de specialitate. Dacă te simți ignorat sau neauzit, adresează-te unui prieten sau unui consultant.

Cu abilitățile energetice și cu creativitatea de care vorbeam, poți aborda sarcinile care necesită o gândire logică și o mare pasiune. Arta te inspiră și îți oferă priza pentru sentimentele interioare.

Ca niciodată, te interiorizezi si visezi cu ochii deschiși. Explorarea de sine este exact ceea ce ai nevoie acum. Unele afaceri trebuie ținute secret. Vezi ce vorbești chiar și în conversații aparent întâmplătoare. Ia toate deciziile cu atenție; nu este nevoie să fie prea generos atunci când nu merită.

Cele mai multe relații sentimentale de birou nu funcționează, dar te poți gândi la cineva special pe care îl vezi în fiecare zi. Nu uita însă, că acest lucru poate complica situația.

În timp ce lucrurile se pot normaliza la nivel personal, săptămâna poate fi frustrantă la alte niveluri. Este ca și cum ai simți că roțile se învârtesc, dar mașinăria nu pleacă de pe loc.

Totuși ai un mic impbold pentru expansivitatea optimistă care îți place atât de mult. Dacă nu poți să ai o vacanță acuma, ai răbdare.

Pentru tine săptămâna asta este despre relații insuportabile. Vrei să avansezi, ai obiective financiare și profesionale. Decizia poate să te lumineze personal și ca individ să realizezi că ești membrul unei echipe minunate.

O parte din tine dorește stimularea orgoliului, dar cealaltă, mai inteligentă, realizează unde îți câștigi pâinea așa că servește binelui mai mare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top