Connect with us
Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 aprilie 2019. Diplomația îți poate aduce ce-ți dorești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Capricorn 22 – 28 aprilie 2019. Diplomația îți poate aduce ce-ți dorești

Capricorn – Săptămâna este un moment de mare înțelegere și creativitate personală. Vorbește liber despre ideile tale altora. Este necesară diplomația în relații, mai ales că o rudă apropiată, părinte sau copil, suferă o anumită supărare.

O relație necesită timp și atenție sau poate e sfârșitul a ceea ce nu poate fi reparat. Urmărește-te și ascultă-ți partea spirituală. Ai muncit din greu și sub tensiune, așa că lasă-i pe unii acum. Ai câștigat spațiu și timp pentru dragoste sau pentru petrecere a timpului liber cu prietenii și familia.

Felul în care folosești cuvintul este admirat de ceilalți. Ai posibilitatea să folosești multitasking-ul în tot ceea ce faci. Comunicarea prin cuvinte telefonic sau personal este o mare posibilitate.

Ajungi la vecini, frați sau alte rude. Nu agita lucrurile nesemnificative și evită supraîncărcarea cu informații. Afacerile comunitare te pot angaja din plin. Contactele potrivite și cele variate sunt cheia succesului pe mai departe. Ai o cale deschisă prin cuvint și spiritul tău este gata să încerce noi concepte.

Saturn este într-o conjuncție aplicantă cu Pluto în semnul tău, astfel încât s-ar putea să te simți ca și cum îți intensifici eforturile pentru a atinge un scop personal.

Cu toate acestea, poți greși iar acest lucru trebuie, cu siguranță, evitat. Ia în considerare delegarea unor sarcini sau găsirea unui mod mai ușor de a obține ceea ce vrei.

Sectorul familial este accentuat în această săptămână datorită lui Mercur și a lui Venus cae sunt în Casa familiei. Ar putea fi un moment bun pentru planificarea evenimentelor și redeorarea casei.

S-ar putea să fi dornic să îți faci cunoscute sentimentele. Dacă există ceva ce vrei să faci public, este timpul să faci acest lucru acum.

Soarele este în Casa a 5-a, în Taur și în sectorul petrecerii a timpului liber, astfel că o să te relaxezi și o să te bucuri de plăcerile senzuale.

Relațional. Ești un amalgam de idei interesante. Cauți locuri noi pentru a-ți exprima creativitatea. Conversațiile și dezbaterile te stimulează în această fază. Fii diplomat în timp ce lucrezi în chestiuni de familie săptămâna aceasta. Este necesară o nouă achiziție așa că nu trebuie decât să găsești locul potrivit pentru acțiune.

Ai grijă și atenție, mai ales la cineva în vârstă. Găsești că credințele spirituale pe care le-ai iubit atât de mult nu mai sunt adevărate pentru tine. Ești deschis la noi idei religioase și ideologice pe care le întâlnești.

Nu te întreba de ce ești cuios. Este firesc pentru tine. Aruncă-ți privirea o secundă la cineva care ți-a zâmbit. Este posibil să izbucnească o adevărată poveste de dragoste. Acordă o atenție specială unei persoane apropiate ție. A fi un bun ascultător acum ar putea materializa o relație importantă.

Multitaskingul poate fi inevitabil în aceste zile, dar ai grijă să nu te risipești prea repede. Lasă amănuntele, în schimb, concentreză-te pe oameni, pe relații, pe sarcini demne de urmat. Te simți încrezător și plin de idei bune. Bucură-te acum de pasiune și fantezii. O mică nebunie și o grămadă de curiozități îți vor servi bine, mult timp de-acum înainte.

Ești direct și insistent, deoarece Mercur îți dă aripi. Dar abordarea îndrăzneață s-ar putea să nu funcționeze cu toată lumea. Dozează lucrurile în funcție de cine vrei să impresionezi.

Vineri poți să devi cea mai atractivă persoană dintr-un birou, dar nu asta contează, ci personalitatea ta.

Profesional. În această săptămână te simți încrezător indiferent de ce faci. Ce, a început distracția ar putea fi motto-ul tău. Este un moment bun pentru relaxare sau recunoașterea contribuției altorala ceea ce faci. Poți aplica cu încredere pentru muncă sau poți să ai orice inițiativă nouă. Nu cere perfecțiune nici de la tine și nici de la ceilalți. Fii dispus să revizuiești ce ai făcut deja.

Este o agitație extraordinară la locul de muncă, ceea ce face dificil pentru tine să urmezi pe oricine. În loc să te concentrezi, continui să te achiți de sarcini mecanic.

În această săptămână este posibil să ai șansa de a-ți dubla sau chiar tripla productivitatea. Curiozitatea naturală și talentul de a folosi Cuvântul, îți servesc bine.

Ai posibilitatea să ții legătura cu oamenii prin toate mijloacele posibile – telefon, scrisoare, e-mail. Evită supraîncărcarea cu informații sau te vei epuiza prea repede. Fă față problemelor reale, nu celor pe care le creezi. A fi o minte practică îți va permite să reușești. Fii deschis pentru a vă răsturna opinia cu privire la anumite chestiuni devenite obișnuință.

Ești gata să faci niște schimbări majore în modul în care faci afaceri. Poate că te gândești să te muți într-un alt birou sau la un alt serviciu.

Financiar. Cu cât poți învăța mai mult să accepți responsabilitatea și să dovedești că ceilalți pot conta pe tine, cu atât mai ușor vor veni și  recompensele financiare. Nu minimaliza de ceea ce te-ar putea propulsa. Ia o clasă pentru a-i învăța pe alții anumite competențe sau înscrie-te la un curs pentru a dobândi unele noi.

Faci o achiziție nouă fără a risca nimic.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sănătate. Energia astrală te face să te grăbești să-ți pui prematur întrebarea – când va fi totul gata și nu ai să-ți mai faci probleme pentru sănătatea ta.

În loc să te îngrijorezi pentru problemele care le aveți, încearcă să stai izola în următoarele zile. Practică meditația, fă exerciții simple care să îți permită să îți cunoști mai bine starea de spirit. Existăm într-o cultură a Cuvântului, deși uneori nu prea există prea multe de spus.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top