Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Pești

Ai sentimentul conștientizării propriilor limitări în februarie, și care va duce până la faza de regenerare, fie ea fizică, emoțională sau chiar financiară, precum și sentimentul că ești restrâns și restricționat. Tot acum, pot genera anumite sentimente de rivalitate, dure care ar putea declanșa reacții neașteptate. NU este timpul să sari peste bord, adică să îți plângi de milă, mai ales că vrei să vezi necazuri acolo unde nu există sau pentru că încerci să rezolvi problemele lumii și nu reușești. 

La cel mai înalt nivel, februarie este o călătorie de ancorare spirituală, eliberându-te pentru a fi ceea ce ești și ai fost născut pentru a fi. Există schimbări care se desfășoară într-o situație socială, în comunitatea ta și în relațiile de prietenie. Acum ai șansa de a pune capăt unui decalaj, dar nu trebuie să fii un martir pentru nicio cauză.

Luna plină din Vărsător, de pe 9 februarie, aduce lumină asupra unei chestiunei foarte dragă inimii tale. Ceva ce s-ar putea simți ca o eclipsă totală a inimii, este într-adevăr o șansă de a te cufunda în propriile emoțiile, în inima, în creativitatea și sinele tău. Reconectează-te cu copilul interior și reîncepe să fii cel ce ești cu adevărat.

Venus adaugă o notă de dulceață și de magie vieții tale. Este șansa de a te iubi pe tine mai întâi și abia apoi să atragi ceea ce îți dorești și gravitează în mod natural, în jurul tău.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Pești Relațional

Sentimentele tale ar putea să depășească simpla dorință și să se dezvolte acum în ceva sincer care implică dragoste și afecțiune. Asigură-te că persoana pe care alegi să îți fie alături este ceea ce trebuie.

Mercur intră pe 4 februarie în semnul tău, provocând ca următoarele câteva săptămâni să fie unele dintre cele mai frumoase perioade pentru romantism. Pe 7 februarie, Venus intră în Berbec, un semn energic și belicos, și primești dragoste mai mult decât te aștepți. Acordă o atenție deosebită visurilor tale. Sufletul tău pereche ar putea să apară ca un oaspete.

Un pătrat stresant între Marte și conjuncția Chiron – Lună Neagră sugerează că nu este o modalitate ideală de a încheia luna, dar încearcă să profiți din plin de vibrațiile pe care le oferă acest tranzit. Dacă ai o părere ciudată despre cineva, acordă atenție acesteia. Oricine va încerca să profite de de pe urma ta, va regreta aproape imediat.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Pești Profesional

 Marte este în Casa carierei și a obiectivelor personale, până pe 15 februarie. Astfel încât începutul lunii februarie, poate fi destul de aglomerat pentru tine, chiar dacă îți aduce și energie pentru a căuta un alt loc de muncă sau o nouă companie sau pentru a-ți extinde propria afacere.  Ai încredere în mesajele subtile pe care le primești. Universul te va ghida spre cele mai bune investiții.

Conjuncția Lună, Chiron și Lună Neagră din 26 februarie, va evidenția veniturile provenite din muncă proprie. Este posibil să descoperi că nu ești plătit cât ai dori la locul de muncă actual, iar acum ai puterea de a face ceva în acest sens. Programează-ți o întâlnire cu șeful sau directorul și vezi dacă te vor ajuta să obții o mărire de salariu măcar.

Jupiter îl întâlnește pe Neptun într-un sextil, pe 21 februarie. Este o idee bună să îți lași și ție puțin timp dacă este posibil. Ia-ți o zi pentru a medita la viitorul tău  și răsfață-ți corpul, mintea și spiritul.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Pești Financiar

Sentimentul sau char reaitatea unei rivalități sunt atât de pregnante încât vei vedea dușmani peste tot, așa că ferește-te de ochii ațintiți asupra ta, mai ales a cuiva din familie. Acest lucru nu numai că te ajută să îți arați atitudinea înțelegătoare în tot acest timp, dar te-ar putea pune în dificultate dacă sări calul. Nu este momentul să te avânți în larg sau să faci modificări mari, cu consecințe ajijderea. Apoi, nu poți rezolva problemele lumii, chiar dacă recent ai putut ajuta pe cineva dintr-un alt departament cu o problemă financiară specifică. Păcatul de sine nu îți va face niciun bine în această perioadă. Poate că cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu ieși în evidență. Evită orice întâlniri importante cu privire la bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare. Dacă părerea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ceea ce trebuie să spui și nu lăsa ceea ce spui deschis interpretării; o comunicare clară și concisă te va salva de greutăți.

Horoscop Minerva FEBRUARIE 2020 Pești Sănătate

Casa a 6-a, a stilului de viață, nu este accentuată în această lună. Chiar și așa, Soarele, stăpânul semnului în care este această casă, este în Vărsător în Casa a 12-a până pe 19 februarie. Poți fi mai ocupat decât de obicei cu diverse angajamente, dar poate fi și un moment de schimbare, care ar putea fi un pic stresant. Dacă trebuie să renunți la anumite relații toxice, fă acest lucru, deoarece aceasta îți îmbunătăți imediat sănătatea. Și, deși acest lucru nu poate fi ușor, beneficiile pe termen lung, merită, cu siguranță.

În general, mișcarea în compania prietenilor poate fi bună pentru corp, minte și spirit.

Citește Horoscopul lunii FEBRUARIE 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top