Connect with us
Horoscop Minerva Fecioară 8 - 14 aprilie 2019. Fii flexibil și oferă ajutorul celor care au nevoie

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Fecioară 8 – 14 aprilie 2019. Fii flexibil și oferă ajutorul celor care au nevoie

Horoscop Minerva Fecioară pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

S-ar putea să ai ocazia să faci o scurtă călătorie. Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a scăpa de unele îngrijorări care te bântuie, probabil legate de o pierdere recentă sau de un regres. Fii pregătit pentru eventuale întârzieri sau complicații în călătoriile care le faci, deși ești pregătit corespunzător.

Cercetarea îți poate duce oportunități neașteptate. Discută despre toate lucruri cu partenerul de viață sau cu un prieten. Banii sau probleme de sănătate ar putea să te preocupe.

Mergi la întâlniri pentru a discuta drepre preocupările tale și pentru a evita deciziile riscante care ar compromite bunăstarea generală.

Prietenii au nevoie de ajutorul tău

Experiențele vor fi variate și poate dificil de reconciliat. Dragostea și ura, crearea și ruperea relațiilor, sprijinul și vrăjmășia, toate acestea pot să viețuiască la un loc.

Gestionează sentimentele și emoțiile contradictorii, pentru că ele vor fi provocarea principală. Există multe lucruri pe care le poți învăța dacă ești deschis la asta. Fii diplomat și fii tu pe măsură ce lucrezi cu ceilalți. Diplomația va ieși repede în evidență. Munca în echipă este esențială. Un sistem bun scurtează drumul spre succes.

După cum Mercur este conjunct cu visătorul Neptun în sector relațional, adică în Casa a 7-a, ar putea fi momentul pentru o conversație romantică.

Dacă alegi să îți împărtășești sentimentele cu cineva, ar putea fi un moment foarte special, mai ales dacă ești la prima întâlnire. Într-o altă notă, această influență poate împinge la confuzie, așa că ferește-te de mesajele mixte.

O concentrare destul de intensă asupra sectorului emoțional, în Casa a 8-a, finanțe comune și renaștere ar putea să vă atragă atenția asupra aspectelor mai profunde și mai complexe ale vieții. Ar putea fi una dintre cele mai bune momente pentru a modificările cheie.

Dacă e prea târziu, cu atât mai mai bine. Weekend-ul te-ar putea găsi colaborând cu cineva pe o idee care ar putea aduce beneficii tuturor. Aptitudinile tale sunt complementare, ceea ce poate indica rezultate excelente.

O evadare în care ai rolul principal poate să nu se potrivească cu scenariul. Fii flexibil și oferă ajutorul celor care au nevoie, în special partenerului și familiei acestuia. O durere sau un regres poate să te coste financiar, astfel încât să fii atent înainte de a sări. Comunicarea este critică însă. Vorbești despre un secret cu cineva.

Alungă greutatea grijilor din spate, conectându-te la un scop în sine. Merceți la un spectacol sau la un concert. Expresia artistică îți poate oferi posibilitatea de a te conecta mai profund.

Pot apărea complicații într-o relație romantică acum. Legile inimii se manifestă în toate sferele acum. Pot apărea emoții intense astfel încât să te ocupi de ele. Ești capabil să răspunzi cu înțelepciune la toate preocupările. Un argument neașteptat poate duce la creșterea intimității. Petrece ceva timp cu cineva special. Cooperarea este esențială acum.

Ia lucrurile pe măsură ce vin și nu încerca să le controlezi. O înțelegere între tine și partener sunt cheia finală pentru a câștiga bătăliile personale. Nu lucrați ca indivizi ci ca un cuplu unit.

Când stăpânul tău planetar Mercur ajunge conjunct cu Neptune rezultatul nu poate fi decât confuzia. Dacă există un mister care trebuie rezolvat, instinctul îți spune să faci acest lucru în mod logic. Abordarea nu este greșită, dar este posibil să nu producă rezultatele așteptate.

Lucrează din greu pentru a termina ceea ce ai început săptămâna aceasta. Interesele familiei au prioritate. Fii răspunzător dacă planurile tale se schimbă.

Analizează-ți cu atenție bugetul personal și orice alte finanțe aflate sub controlul tău la locul de muncă. Ignoră detaliile mici pe propriul risc. Sfârșitul săptămânii îți va permite să strălucești în orice grup sau orice proiectate pentru a face lumea mai echitabilă, armonioasă sau frumoasă.

Pot apărea venituri neașteptate în această săptămână. S-ar putea să ai o pierdere, poate de la o rudă sau din partea unui coleg. Ocupă-te de reparațiile sau achizițiile necesare și vei economisi bani pe termen lung. Evită jocurile riscante sau viciile pentru a face față stresului. Comunicarea reală și deschisă este răspunsul dorit.

Alții te influențează puternic acum. O alegere este inevitabilă. Nu toată lumea va agrea decizia, dar trebuie să mergi cu ceea ce face cel mai mult pentru tine. Unii îți pot simți resentimentele, alții sunt acolo pentru a te sprijini. În situații de conflict, oferă un pic mai mult de la tine și din cele învățate din relații publice.

Compromisul este necesar uneori pentru a obține adevărata fericire. Învață să activezi sistemul și să formulezi un plan care să fie o victorie pentru toată lumea.

În această săptămână ai de-a face nu doar cu stilul tău personal (deși ar putea folosi și ca ajutor), ci și cu modul în care te exprimi. Ai idei creative despre cum să faci acest lucru și mijloacele de a-i convinge pe ceilalți că este o idee bună. La urma urmei, nu toată lumea va fi de acord cu toate schimbările tale. Între timp, aspectele astrale îți aduc idei originale pe care nimeni altcineva nu le are. Puterea de câștig crește.

Ai grijă de tipurile de alimente pe care le consumi la birou sau atunci când socializezi. Poți economisi fără să îți dai seama. De asemenea, ar putea să te ajute dacă iei masa numai și numi la birou. Poți controla caloriile în felul acesta și poți face și economiei, în același timp. Fii însă mai conștient de ceea ce mănânci când ești la o petrecere. Aceasta te va salva mult mai târziu.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top