Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Gemeni

Te afli în plin proces de vindecare când intrați în decembrie. Stăpânul tău planetar, Mercur călătorește împreună cu Soarele prin Scorpion, deci este o șansă de a-ți reevalua obiceiurile zilnice, sănătatea, rutinele, munca și viața, permițându-ți să experimentezi o împlinire cotidiană mai profundă care să ducă la o transformare.

Cu Venus în Capricorn și Marte în Scorpion, relațiile creative, financiare, romantice și sexuale vor fi evidențiate. Poți aprofunda legăturile cu munca în echipă, libertatea, compromisul și spațiul pentru a spori atât profesional,cât și personal.

Luna plină în Gemeni de pe 12 decembrie, este un moment pentru a te deplasa spre interior pentru introspecție și pentru a te odihni, a reflecta și a te reîncărca.

Mercur provoacă mersul înainte a unui proiect de lucru sau delocarea unei zone a vieții tale în care s-a simțit blocat. Fii atent și ascultă-ți corpul și nu vei avea probleme de sănătate.

Soarele intră în Capricorn pe 22 decembrie, iar două zile mai târziu se întâlnește cu Jupiter și cu Nodul Sud, aducând dezvoltări neașteptate și oportunități uriașe. Ai încredere că orice se desfășoară în jur este ca să deschizi calea pentru un nou ciclu în relațiile tale. În ultimul an, Jupiter din Săgetător te-a ajutat să îți extinzi conexiunile și a adus oameni importanți în viața ta. Privește înapoi și vei vedea cât de departe ai ajuns și gândește-te încotro te îndrepți. 

Pe măsură ce luna nouă Capricorn are loc pe 26 decembrie, relațiile tale se aprofundează și se mută la un nou nivel. Anul viitor deschide un nou capitol de creștere. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Gemeni Relational

Întreabă-te care este problema ta majoră în timpul Careului în T care dintre conjuncția Soare – Jupiter, Chiron și Soarele natal. Nimeni nu te ascultă sau fac numai ce vor ei. În această situație asigură-te că știi despre ce te plângi înainte de a încerca să vocalizezi ceea ce simți. 

Un sextil Marte – Pluto din 18 decembrie, adaugă intensitate profundă interacțiunilor tale parteneriale și îți atrage atenția asupra cuiva nou și misterios. Acum ai o atitudine foarte convingătoare, care poate funcționa în avantaj atunci când încerci să aflii mai multe despre persoana care îți place. Vei avea răspunsul înainte ca cineva să-și dea seama că ai pus o întrebare!

Există o lună nouă în Capricorn pe 26 decembrie, care va aduce la lumină tot felul de posibilități romantice. Întâlnești oameni noi în timp ce călătorești, iar activitățile pline de adrenalină sunt momente minunate pentru a flirta. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Gemeni Profesional

Poate tocmai ai finalizat un proiect mare la sfârșitul lunii trecute, dar, dintr-o dată, pare că el se întoarce pe biroul tău. Din momentul în care Venus a intrat în Capricorn, poți obține răspunsuri detaliate dacă știi cum să pui întrebările. Vorbește sau apelează la specialiști pentru a te ajuta să pui acest proiect în ordine, o dată pentru totdeauna.

O persoană cu care ai lucrat înainte, se poate întoarce la birou sau la direcția marketing pentru a ajuta la vânzărea produselor la care lucrezi. Poate că a fost plecată în concediu de creștere a copilului și s-a întors din nou la muncă în instituție/companie. Mercur te va ajuta să delegi sarcini, dar aceste sarcini ar putea fi rezolvate și pe biroul tău mai repede ecât crezi.

Poți găsi acum surse de venit pasive și oportunități de afaceri. Aceste lucruri pot avea nevoie de o cercetare prealabilă și de o planificare atentă. Ia-o pas cu pas. Nu există niciun motiv să cheltui bani pe programe online scumpe pentru a începe ceva productiv. Universul îți aduce resurse nebănuite. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Gemeni Financiar

Unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare îți vor produce un stres mai mare în această perioadă mai mult decât ți-ai dori. Plățile amânate sau întârziate, cecurile fără acoperirea, beneficiile sau salariile îi va face aproape toți cei implicați să se comporte cu ostilitate. Nu întârzia să faci plățile către ceilalți, numai așa te poți aștepta să ți se plătească la timp, pentru serviciile prestate. Prin ușurarea vieții celorlalți, făcând ceea ce este potrivit pentru tine, de obicei, oamenii vor face ceva pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu trebuie să te aștepți însă la minuni, lucrurile se fac, toate, la timpul lor. Asta nu înseamnă că ar trebui să îngreunezi viața persoanelor dependente de tine sau a altora, mai mult decât trebuie.

Decembrie este o oportunitate de a accesa lucrurile care nu funcționează pentru tine. Când tai pleava, ai o perioadă mult mai ușoară de a transporta roadele; adică atunci când scapi de lucrurile rele, poți identifica mult mai ușor lucrurile bune din viața ta. 

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Gemeni Sănătate

Ai putea fi din ce în ce mai entuziasmat la ideea de a intra în formă. Singura problemă pe care o ai este sabotarea încercărilor tale de a rezista tentațiilor. Emoțiile puternice îți pot submina eforturile pentru a deveni bun și fericit. Poate că ții o agendă de lucru ascunsă, care ar putea să te împiedice să avansezi.

Dacă ești copleșit de opțiunile care îți sunt deschise, gândește-te să primești ajutor de la cineva care te poate ghida către soluții care să se potrivească situației tale.

Pe măsură ce Marte dinamic se deplasează prin sectorul de sănătate, nivelul de disciplină în ce privește nevoia ta de a-ți spori sănătatea, poate crește. Construiește treptat, totuși, pentru a evita rănirile inutile.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top