Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Pești

Soarele este în Săgetător și Mercur în Scorpion, când intri în decembrie și te afli într-o călătorie întru regăsirea de sine, cu ocolișuri, reevaluând credințele, idealurile și ceea ce credeai că știi. Este un proces de redescoperire a credinței în tine și o putere mai mare care te susține prin hățișurile vieții. La cel mai înalt nivel, este o călătorie spirituală. Cei mai înțelepți sunt cei care spun că nu știu. Fii modest și cu mintea deschisă și îmbrățișează acest proces de explorare. Abia acum poți evita capcanele și să fii ghidat.

Pe măsură ce Luna plină din Gemeni, are loc pe 12 decembie, afli informații și dezvălui drumul pe care urmează să îl parcurgi. Mercur te ajută să alegi opțiunile și să îți extinzi viziunea asupra a ceea ce crezi că este posibil. Aceasta este o șansă de a renegocia angajamentele financiare la serviciu sau cu cei apropiați, astfel încât să îți ofere o libertate mai mare de mișcare și, totodată, o mai mare securitate.

Pe 3 decembrie Jupiter intră în Capricorn. În ultimul an, el a fost în Săgetător de unde a extins, ți-a susținut ambiția și a ajutat la realizarea potențialului pe care îl reprezinți. 

Pe 7 decembrie, Venus se alătură lui Marte într-un sextil, în timp ce Jupiter face un pătrat cu Chiron, vindecând răni și aducând, poate o dată în viață, oportunitatea de a muta lucrurile la un nivel cu totul nou. Privește înapoi pentru a vedea cât de departe ai ajuns în ultimul an. Talentele și originalitatea ta sunt recunoscute, dar nu este vorba doar de succes, ci și despre darul tău pentru lume. Clarifică-ți obiectivele. Pe măsură ce Luna Nouă are loc în Capricorn, pe 26 decembrie, a doua zi de Crăciun, pui în pracică lecțiile pe care le-ai învățat și ai mai multă încredere în tine, în timp ce, atingi tipul de succes cu care te poți mândri.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Pești Relațional

 Vrei să știi tot ce trebuie despre dragoste, întrucât Venus s-a mutat în Capricorn, și vrea rigoare și ordine chiar și în iubire. Urmezi cursuri de dezvoltare personală, citești articole și bloguri despre iubire, vorbești cu consilieri, explorezi toate lucrurile pe care ești dispus să le găsești despre acest lucru evaziv numit dragoste!

Când luna va trece prin semnul tău intuitiv, pe 4 și 5 decembrie, profită de intuiția și instinctele care le ai. Explorează acea chimie fantastică pe care o ai cu un colaborator sau refuză politicos o invitație care vine de la cineva pe care îl percepi ca interesat sau rău. Repet, nu-ți ignora instinctele. 

Stăpânul tău planetar, Neptun a revenit în mers direct cu puțin înainte de sfârșitul lunii trecute, oferindu-ți permisiunea să zâmbești cât vrei. Deoarece linia dintre fantezie și realitate ar putea fi estompată acum, nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii majore. Bucură-te doar să trăiești în ceața romantică pentru mai mult timp.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Pești Profesional

 Este posibil să învețipentru un test legat de un loc de muncă sau reînnoirea certificării pe post. Te vei descurca bine dacă respecți timpul de studiu. Găsește pe cineva care să te ajute și să te chestioneze cu privire la detalii. Exersează meditația și tehnica respirației pentru calmarea nervoasă. Dacă acesta este un test pentru a obține un nou loc de muncă, atunci Mercur este cel mai bun aliat. Cu toate acestea, dacă acesta este un examen anual sau este o certificare pe care trebuie să o reînnoiești prtiodic, o poți face oricând pe parcursul lunii decembrie.

Ai șefi dar și susținători. Spre sfârșitul lunii, chiar de Crăciun, vei afla despre o nouă ofertă de locuri de muncă. Ea va veni după luna nouă din Capricorn. Îar salariul pe care îl oferă sau în avantajele pe care le aduce acest job există și un dram de pericol. Negociază înainte de a spune da.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Pești Financiar

 Poți găsi, de asemenea, finanțare suplimentară pentru o afacere sau poți obține un impuls prin programul StartUp. Deoarece călătorești foarte mult, începi să resimți oboseală, nu doar cea fizică ci și mentală deoarece deziluziile, cu semenii, superiorii sau cu altcineva apropiat, te poate face să renunți la a mai călătorii. Aici concură și evenimentele care au loc în lume. Crești spiritual, intelectual și moral. Este ca și cum Universul te-ar ajuta într-un fel nediferențiat, global. Petrecerea timpului cu un consilier spiritual sau cu un fost profesor ar fi plină de satisfacții. Luna precedentă ai avut o mulțime de valori maxime și minime pe care a trebuit să le faci, dar luna aceasta va fi diferită.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Pești Sănătate

 Cu Soarele, stăpânul Casei a 6-a, a sănătății, stării de bine și anutriției, care se deplasează în prezent prin sectorul carierei și a obiectivelor personale, te poate scoate în lume.. Dacă plănuiești o vacanță sau poate o escapadă de Crăciun sau de Revelion, soarele blând poate avea efecte tămăduitoare tocmai prin îndemnul de a schimba atmosfera. 

Ai prieteni care îți sunt de ajutor și practic. Ei sunt atenți la interesele tale și s-ar putea să te încurajeze să te alături lor la sală, astfel încât să puteți face exercițiile împreună. Astfel de activități te pot pune la pământ, ceea ce ar putea fi normal având în vedere faptul că Neptun este în semnul tău.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top