Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Rac

Mercur nu mai este retrograd și pe măsură ce intri în decembrie și călătorește, împreună cu Soarele prin Scorpion, te scoate din zona de confort și te invită să iubești și să trăiești mai atent și mai profund.

Cu Marte în Scorpion și Venus în Capricorn, sper să îți dai seama cât de susținut ești  familie, de colegi, de iubit și de viață. Orice ar fi fost în trecut, poate chiar în copilărie, îți dai seama de puterea ta de a-ți crea realitatea, în fiecare moment, prin gânduri, cuvinte și fapte. Rămâi în prezent, eliberează-te, în mod conștient, de trecut și bucură-te de viață, pentru care muncești atât de mult, în fiecare zi. Este o șansă de a te reconecta la copilul interior și de a redescoperi ce înseamnă iubirea pentru tine.

Luna plină în Gemeni din 12 decembrie aduce o prietenie, o situație socială și speranțe pentru dorințele tale. Poți avea ceea ce vrei, dacă ești sincer cu tine. 

Soarele intră în Capricorn pe 22 decembrie, iar acesta este și începutul sfârșitului șederii lui Jupiter în Săgetător. Privește în urmă, să vezi cât de departe ai ajuns, cum ai crescut, ce iei cu tine și ce lași în urmă. Pe măsură ce Venus se întâlnește cu Saturn și cu Pluto, pe 11 decembrie, această conjuncție întruchipează lecțiile anului trecut, vindecările de care ai avut parte și creează spațiul pentru a-ți trăi viața de fiecare zi.

O nouă etapă începe cu Luna Nouă în Capricorn din 26 decembrie. Alimentează-te cu această energie de care este nevoie în relațiile tale și îmbrățișează adevărata dragoste și abundența din lumea ta, în fiecare zi.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Rac Relațional

Venus  în Capricorn este în căutarea libertății, încântându-te cu ceea ce îți va aduce. Ești dispus să ieși din cochilie și să te eliberezi de pază acum, ceea ce poate duce la câteva întâlniri romantice uimitoare. Doar pentru că nu ai făcut-o niciodată înainte, nu este un motiv să nu o faci acum!

Încăpățânarea ta crește în timpul lunii pline din Gemeni, ceea ce ar putea împiedica evoluția unei situații, cu cineva nou. Dacă eziți să faci următorul pas, s-ar putea să fie mai mult în povestea asta decât ești dispus să recunoști. Folosește energia eficientă a lunii pline pentru a ajunge la lucrurile cele mai profunde. 

Cum Mercur și-a reintrat în drepturi, în Scorpion, în sfârșit, te simți liber să exprimi unele dintre emoțiile cele mai profunde. Să-ți arați sentimentele te poate ajuta în viața sentimentală, în general, iar cel mai bun prieten în care ai încredere este acolo pentru tine când ai nevoie de el. Subliniază cât de important este pentru tine să păstrezi pentru tine detaliile intime.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Rac Profesional

Un șef își înmoaie tonul și este posibil să descoperi că te vei înțelege mai bine cu el, în această lună. Este posibil ca unele probleme personale în relația cu el, să îți fi afectat performanța muncii. Mercur retrograd îți oferă o perspectivă largă asupra situației și există mai multă înțelege de ambele părți.

Dacă deți o afacere și ai un partener, poate este mai bine să aveți o discuție despre direcția în care merge compania. Pe 17 decembrie, Marte face un sextil cu Pluton – Saturn și Venus  din Capricorn. O parte dorește să se concentreze pe creștere, iar cealaltă pe securitate. Poți găsi un compromis prin comunicare și înțelegere. Poți folosi această energie puternică pentru a duce compania spre succes.

O ofertă de muncă întârziată se poate întoarce până la sfârșitul anului. Tot pe 17 decembrie Marte din Scorpion face parte dintr-un trigon minor alături de Neptun și tripla conjuncție amintită și îți aduce un pic de noroc când vine vorba despre investiții în proprietăți sau oportunitatea de a lucra de acasă. Ceea ce a debutat destul de stresant, acum pare să fie o navigare lină.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Rac Financiar

 În comparație cu alte luni ale anului, aceasta este una care te va face mai jucăuș și mai inspirat, poate și pentru că este ultima lună din an. Pare un moment excelent pentru a aborda acel proiect creativ pe care l-ai lăsat pentru momentul potrivit. Această senzație gratuită poate fi un standard pentru unii, dar pentru alții poate fi un pas înapoi.

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și disponibilitate de a-ți asuma riscuri, îi poate surprinde pe unii dar și pe tine. Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și la care ai acces acum; oameni, locuri și lucruri care te interesează sunt la îndemână. Un surplus de încredere a stricat mulți oameni buni și chiar și în această perioadă de înaltă spiritualitate nu ești imun.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Rac Sănătate

Pe măsură ce Casa a 6-a, sectorul de sănătate, prevenție și nutriție s-a eliberat de stres, te poți bucura de încurajare de ate conecta lacei cu care ești pe aceeași lungime de undă. Dacă îți place să întâlnești prieteni la o sticlă de suc sau să discuți cu amici și prieteni, simte-te bine! 

Folosește energia benefică a casei pentru a te ieși din zona de confort în ceea ce privește provocările fizice. Nu aborda nimic din ceea ce știi că nu poți gestiona, dar setează-ți  obiective pe care le poți atinge printr-o pregătire obișnuită.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top