Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Săgetător

Viața evoluează din culise pentru tine, pe măsură ce intri în decembrie. Cu Soarele în Săgetător și Marte și Mercur în Scorpion, te miști spre interior pentru reflecție, meditație și singurătate și te cufunzi în practici spirituale, în timp ce te pregătești pentru renaștere de la începutul anului. Te transformi la nivel sufletesc, devi conștient de gânduri, idei, dorințe, temeri și percepții subconștiente.

Atragi atenția, faci conexiuni care te pot ajuta să îți continui ambițiile și să îți materializezi visele. Dar mișcă-te încet și cu atenție. Se vor clarifica multe cu privire la locul în care ești odată ce Soarele este în zodia ta.

Acest proces crește odată cu Luna Plină din Gemeni, pe 12 decembrie, evidențiindu-ți sănătatea, munca, rutinele cotidiene și viața. Șanse ar putea fi tot ceea ce ai sperat și mai mult, vor impune niște schimbări din viața ta. Eliberează ceea ce nu funcționează și ia lucrurile la rând, pe măsură ce faci următorii pași. Orice probleme de sănătate care apar acum sunt un semnal pentru a încetini, astfel încât să nu capotezi.

Conjuncția Venus – Jupiter și opoziția Marte – Uranus aștern calea pentru un început cu totul nou, mai ales că pe 3 decembrie, Jupiter intră în Capricorn. Tranzitul acestuia prin domiciliu, a marcat o călătorie pentru auto-descoperire și creștere, extinzându-ți conștiința, conștiința de sine, înțelepciunea și cunoașterea potențialului tău nelimitat. În timp ce pășești în ciclul Lunii Noi din Capricorn, pe 26 decembrie, trece în revistă lecțiile de viață, în timp ce vezi tot ce ai devenit. Decembrie aduce un capitol cu ​​totul nou a descoperirii valorii de sine.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Săgetător Relațional

 Ai multe de învățat despre dragoste, întrucât Venus este deja în Capricorn și te face să te gândești la ce să te aștepți! Ești încântat să ceri sfaturi și să înveți tehnici noi care îți pot îmbunătăți viața sentimentală, iar inhibițiile sunt scăzute pe măsură ce cauți noi aventuri!

Sextilul Neptun – conjuncția Saturn -Pluto de pe 11 decembrie, aduce și iluminare și s-ar putea să auzi câteva lucruri interesante despre un fost/ă, un actual iubit/ă sau o zarvă care îți stârnește curiozitatea. Există șanse foarte mari să te îndrăgostești, dar și depui un efort pe măsură. Destinul tău așteaptă undeva la mijloc.

Soarele petrece în semnul tău până pe 22 decembrie când va trece în Scorpion, așa că ar trebui să ai prinzi orice moment în care să te distrezi înainte. Ești mereu pregătit pentru aventură, iar explorarea unor locuri noi alături de un prieten ar putea duce la ceva mai mult. Se întâmplă ceva care transformă sentimentele platonice în unele romantice. Magia ar putea să dureze doar o secundă, dar nu o vei uita prea curând.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Săgetător Profesional

 Luna începe bine cu Venus deja în Scorpion. Știi ce vrei și poți atrage oportunități acum. Este posibil să fii răbdători cu promisiunile și cu livrarea pentru că vei primi ceea ce vrei. Hărțuirea la telefon sau cu SMS-uri, nu-l va ajuta să vină mai repede.

Acordă atenție veniturilor tale deoarece te pot ajuta să îți protejezi și să ajuți la sporirea contului tău de economii. Este un moment bun pentru a vedea dacă există beneficii trecute cu vederea din partea instituției sau companiei pentru care lucrezii, cum ar fi reduceri la asigurările auto, servicii de telefonie mobilă sau chiar bilete la film. De asemenea, caută lucrurile mai mari, cum ar fi plata contribuțiilor sau un plan de cumpărare de stocuri. Un pic de calcul cu pixul pe hârtie poate duce la unele avantaje reale în viitor.

Luna Plină în Gemeni, pe 12 decembrie, nu te va provoca să faci ore suplimentare la birou. Vezi dacă poți solicita ajutorul unui coleg cu care te împaci mai bine, să te ajute să rezolvi o parte din munca suplimentară de pe birou.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Săgetător Financiar

Trăiești acut sentimentul că cineva, posibil rival, este cu ochii pe tine, așa că că fii și tu cu ochii în patru la cei mai apropiați de tine. Nu numai că te ajută să îți sporești atitudinea înțelegătoare în acest timp, dar te-ar putea pune în dificultate însă dacă sari calul. Nu este timpul să te arunci cu capul înainte sau să faci schimbări mari, cu consecințe la fel de mari. Nu poți rezolva problemele lumii, chiar dacă ai putut ajuta pe cineva dintr-un alt departament cu o problemă specifică, recent. Păcatul de te încrede prea mult în sine nu îți va face bine în această perioadă. Poate cel mai bun sfat pentru tine, în această lună, este să dai un pas înapoi și să nu ieși în evidență. Evitați orice întâlniri sau dezbateri cu privire la bugete, cheltuieli sau alte chestiuni financiare. Dacă opinia ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ceea ce trebuie să spui și nu lăsa loc pentru interpretări. O comunicare clară și concisă te va salva de greutăți.

Horoscop Minerva luna decembrie 2019 Săgetător Sănătate

S-ar putea să fie momentul să asculți mesajele pe care corpul tău încearcă să ți le trimită. Cu Uranus în Casa a 6-a sectorul de sănătate și nutriție, printre altele, ai putea avea sugestii intuitive care să te ghideze către cea mai bună dietă sau formă de exercițiu pentru tine. Astfel de gânduri intuitive ar putea fi instrumentele pentru a te ghida să iei măsurile corecte cu privire la problemele de sănătate pe care le ai.

Citește horoscopul lunii decembrie 2019 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top