Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 BALANȚĂ. Venus stăpânește viața sentimentală

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 BALANȚĂ. Venus stăpânește viața sentimentală

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Balanță. Cu Neptun, planeta bunăstării interioare, retrograd în Pești, ar putea fi momentul să te confrunți cu aspecte ale sănătății tale pe care le-ai negat tot timpul.

Dacă ai sesizat anumite simptome sau probleme pentru că nu doreai cași alții să știe de suferința ta, ei bine, această influență astrală te poate încuraja să devi practic și să ceri ajutorul de specialitate de care ai nevoie.

În același timp, cu Venus stăpâna ta planetară, care din 4 iulie începe să se deplaseze prin Rac,  până pe 10 iulie prin Casa a 9-a, a călătoriilor și a studiilor academice ca apoi să treacă în Casa a 10-a, Casa imagini sociale și aambițiilor personale, a carierei, arată că vei beneficia de exerciții interioare care te vor motiva și te vor ajuta să dispersezi orice energie care te bulversează. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Relaţional

Venus stăpânește viața sentimentală, așa că atunci când se oprește în semnul sensibil al Racului, pe 10 iulie, sugerează că vei petrece următoarele câteva săptămâni pritocind și amestecând în suflet neîmplinirile sentimentale. Nimic prea serios pentru tine acum. Această energie face ca singurătatea ta să fie foarte atrăgătoare.

Luna Plină din Capricorn conjunctă cu Nodul Sud, cu Saturn și cu Pluto depe 16 iulie, poate sugera că încerci să înțelegi ce s-a întâmplat cu viața ta în ultimii ani. Poate o cină și un film vizionat împreună să fie de ajuns, dar această energie pământeană cere să pompezi mai multă adrenalină dacă vrei să îți salvezi relația.

Există tensiuni în timpul opoziției dintre conjuncția Soare – Nodul Nord și conjuncția Nodul Sud-Satun – Pluto pe 10 iulie, dar nu este întrutotul rău. Există un motiv pentru care te-ai consumat nervos în ultima vreme. Trebuie să ai sentimente puternice pentru această persoană dacă poți să apeși pe butoanele afective cu ușurință.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Profesional

 Ți se va oferi un loc de muncă cu multe avantaje la începutul lunii. Șansa de a lucra de acasă ar putea fi unul din acestea, deci fii atent. 

Luna Nouă și Eclipsa totală de Soare din 2 iulie, îți va oferi șansa de a face o călătorie de afaceri. Această călătorie nu va fi relaxantă cum poate te-ai fi așteptat însă. În loc să îți verifici bagajele, aranjează transportul la aeroport deoarece confuzia și erorile sunt destul de frecvente și preced intrarea în retrogradare a lui Mercur, care va avea loc pe 8 iulie. 

Urmează un curs aprofundat cu o temă pe care o iubești, este foarte bine susținută ideea în week-endul  20 – 21 iulie. Acesta ar putea fi începutul unei cariere plină de satisfacții. În schimb, Eclipsa parțială de Lună din l6 iulie, ar putea aduce o decizie dezamăgitoare. Ai putea fi transferat într-un alt serviciu sau la o altă direcție drept promovare.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Financiar

 În această perioadă, s-ar putea să fii surprinși de faptul că ai relații mai strânse cu oamenii din lumea financiară decât te așteptai, mai apropiate de relațiile cu oamenii de lângă tine, de acasă sau de la locul de muncă.

Conexiunile financiare la distanță și în străinătatea sunt favorizate în acest timp și te pot ajuta să avansezi pe calea aleasă. Mai multe călătorii de afaceri sunt posibile luna aceasta iar aceste călătorii îți vor oferi șanse să întâlnești oameni care împărtășesc opiniile și idealurile tale.

Asteaptă-te să întâlnești oameni noi și, de asemenea, așteaptă-te la o nouă listă de cereri deprietenie din partea fiecaruia. Fii sârguincios și ai încredere că vei supraviețui oricăror teste. Deși șeful de birou nu îți poate da mai mult decât te poți descurca, directorul ar putea foarte bine să o facă, așa că fii pregătit pentru o muncă susținută.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Sănătate

Cu Neptun, stăpânul Casei sănătății și a nutriției, aflat în retrogradare, ai putea descoperi aspecte ale sănătății pe care, așa cum spuneam și la început, le-ai tot negat.

Dacă ai sesizat anumite simptome sau probleme neplăcute sau care s-au manifestat pe neașteptate, influența neptuinană te poate încuraja să fi mai practic și să îți faci curaj pentru a cere ajutorul de specialitate de care ai nevoie.

În același timp, cu Venus, stăpâna ta planetară ajunsă în Ra, în Casa ambițiilor personale, vei beneficia de schimbări habituale și exerciții care te vor motiva și te vor ajută să scapi de anxietate. Așa că mergi la sală, fă plimbări în natură sau fă aerobic.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top