Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 CAPRICORN. Ai grijă, relația ta este la un pas de despărțire

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 CAPRICORN. Ai grijă, relația ta este la un pas de despărțire

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Capricorn. Ai putea fi copleșit de sentimentul că nu ești destul de bun. Lipsa de încredere în tine, în ceilalți și în viața însăși ar putea restrânge inițiativele tale. Este un moment în care alții nu văd ce eforturi faci când progresul pare a fi neglijabil, dacă nimeni nu pare să-ți întindă o mână de ajutor, atunci când trebuie să îl joci singur și să simți că ai resentimente! Sarcina ta nu este să cauți iubire, ci doar să găsești barierele din interiorul tău pe care le-ai construit împotriva ei.

Luna Nouă și eclipsa totală de Soare au loc la nivelul Casei a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, ceece ar prsupune că este un moment bun pentru un nou start. În cazul în care rutina în ce privește negocierile sau discuțiile care s-au blocat, ziua de 2 iulie este perfectă pentru a le debloca. 

Pe măsură ce Venus va trece din sectorul sănătății în cel al parteneriatelor pe 4 iulie, te încurajează să te conectezi cu cei care îți împărtășesc obiectivele în ce privește dialogul. Indiferent dacă dorești să scăpi de kilogramele în plus sau să devină un obicei modalitatea de a negocia, te vei simți mult mai sprijinit dacă ai prieteni care trec prin aceeași fază.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Capricorn Relaţional

Saturn este retrogra în Casa 1, a personalității ceea ce ar putea împiedica progresul și lucrurile se vor sfârși în frustrare. Ce se întâmplă când întâlnești un obstacol în calea dragostei și nu poți găsi o cale de a-l depăși? Încearcă să fii răbdător.

Te simți nemotivat în timpul pătratului Venus – Chiron. Lucrurile ar putea să nu se miște în direcția care ai dori tu, dar important este că nu ești în afara jocului, va veni și timpul tău.

S-ar putea să fii surprins că simți ceva pentru cineva la care nu te-ai gândit niciodată așa, în timpul opoziției retrograde Mercur, Venus și Pluto din 23 iulie, dar uneori nu poți explica rațional sentimentele. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Capricorn Profesional

Puterea ta de persuasiune va fi foarte puternică în primele zile ale lunii iulie. Folosește-o pentru a forța puțin lucrurile sau pentru a negocia un pachet de vacanță mai bun.

La 2 iulie, luna nouă și eclipsa totală de Soare, te găsește asumându-ți îndatoriri necunoscute. Încercarea de a afla ce ar trebui să faci și cum să efectuezi aceste sarcini va fi dificilă. S-ar putea să trebuiască să faci regulile din mers.

Nu descuraja un coleg să nu lua inițiativa pe 14 ți 16 iulie. Aceasta este sansa ta de a elimina câteva joburi de pe listă. Luna plină și eclipsa parțială de pe 16 iulie ar putea aduce la lumină informații supărătoare, schimbându-ți părerea despre o agenție de încredere.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Capricorn Financiar

 Pentru a face tot ce vrei, trebuie să fii cel mai bun dintre toți. Trebuie să ai înțelepciunea și să fii vigilent la locul de muncă toată luna. Dacă ai abilități în a cunoaște oamenii, folosește-i pentru a construi relații.

Nevoia de a comunica cu alții este mai mare acum decât de obicei și pentru a comunica în mod eficient, trebuie să înveți cum să te ocupi de alții.

Este posibil să existe o amenințare potențială sau reală, care va veni spre tine și poziția ta în afaceri. Trebuie să fii vigilent în tot acest timp pentru a depăși pesimismul care ar putea să pună stăpânire pe tine acum. În ciuda a ceea ce pare a fi întuneric și răutat, îi ajuți pe acei oameni pe care îi iubești, când acest lucru devine dificil.

Lămurirea legăturilor cu cei dragi te va lăsa mulțumit sau cel puțin așa să susții, așa că permite-ți să le ușurezi suferința dacă vor veni la tine.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Capricorn Sănătate

Luna începe cu o lună nouă și o eclipsă totală de soare în sectorul parteneriatelor și care este perfect pentru un start nou. În cazul în care rutina la muncă te trimite la o dieta sau să faci mișcare, ziua de 2 iulie este perfectă pentru a începe. Dacă trebuie să faci câteva ajustări ale obiceiurilor la locul de muncă, acum este un moment bun pentru a face acest lucru.

Indiferent dacă dorești să scăpi de greutate sau să îți faci un obicei din a face mișcare, te vei simți mai mult sprijinit dacă ai prieteni care trec prin aceași situație. 

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top