Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 LEU. Soarele intră în Leu și te predispune la acțiune

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 LEU. Soarele intră în Leu și te predispune la acțiune

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Leu. Pe măsură ce intri în luna iulie, o situație profesională se stabilizează. Luna Nouă și eclipsa totală de Soare din 2 iulie are loc pe pragul dintre Casa prietenilor, aspirațiilor și obiectivelor comune și Casa a 12-a, casa cea mai profundă și spirituală,în același timp, ca și cum ar  deschide un câmp de joc. Ambițiile tale evoluează în timp ce te conectezi cu alții, arătându-ți o lume mai mare. Când tecuprinde îndoia fă-ți timp să analizezi ce se întâmplă. 

Luna Plină și Eclipsa parțială de lună  din 16 iulie subliniază o situație care implică creativitatea pe deoparte și romantică sau ceva drag inimii tale, pe de altă. Prezența Nodului Sud sugerează eforturi dar și resurse legate de muncăce te ajută să mergi mai departe. Ai mai multă libertate de acțiune și opțiuni decât crezi. Aceasta ar putea însemna și tăierea legăturilor cu ceva ce nu mai funcționează, fii convins că schimbările pe care le faci va deschide un flux mai mare de har și abundență. Nu este ușor dar merită să o faci.

Pe 23 iulie, Soarele intră în Leu și te predispune la acțiune. Intri într-o perioadă profundă de căutare nu doar a sufletului ci și a materializării unor planuri și proiecte. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Leu Relațional

Poți să flirtezi mai bine decât în majoritatea timpului pe 2 iulie. Eclipsa ar putea să încetinească nevoia ta de a atrage atenția cuiva, nu ar trebui să ai însă nicio problemă.

Sensibilitatea ta iese la iveală pe măsură ce Mercur va intra în retrogradare pe 8 iulie, deci vorbești mult mai decât de obicei. Totuși, poți avea atenția dorită, dar o faci într-un mod mai puțin subtil și silențios decât de obicei. Nu ai niciun motiv să păstrezi secrete despre cum te simți sau despre ce îți dorești, pentru că acuma toată lumea te urmărește.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Leu Profesional

 Toate ochii vor fi pe tine la o întâlnire profesională relaxată și bine pusă  la punct însă. Poartă ceva care să te facă să arăți și să te simți fabulos.

Luna Nouă și Eclipsa totală de soare din 2 iulie, induce o situație conflictuală care te forțează să colaborezi cu niște oameni nerealiști. Sarcina ta va fi să stabilești termene și bugete care vor stârni rumori. În schimb, Luna Plină conjunctă cu Nodul Sud, Saturn și Pluto și cu Eclipsa Parțială de Lună te avertizează împotriva plecării în concediu înainte de a termina responsabilitățile de serviciu. Asigură-te că toate documentele sunt expediate înainte de a închide calculatorul și că ai delegat parte din responsabilități altora, cât timp ești plecat.

Îți recomand modestia și sinceritatea ca tovarăș de drum spre sfârșitul lunii. Profită de această ocazie pentru a recupera o serie de documente și pentru a rezolva sarcini de rutină.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Leu Financiar

Nu vrei să ajungi la cer, ci dorești să îți lărgești viziunea asupra existenței tale. Oamenii și colegii de la locul de muncă vor observa atitudinea cuprinzătoare și pot lucra cu tine, fie pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele financiare, fie pentru a-ți îmbunătăți poziția.

Această lună se va concentra pe obiectivele tale și ar trebui să fi orientat spre obiectivele financiare propuse. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; fă-o calm și cu pași mărunți pentru a ajunge unde dorești. Agenda va fi destul de încărcată și variată și vei avea multe întâlniri, discuții sau analize pentru a pune în practică ce gândești. Concomitent cu acestea, banii vor sporii direct proporțional. Este imperativ să te prezinți la aceste evenimente și să fii printre oamenii din domeniul tău. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Leu Sănătate

 Cum prudentul Saturn și cu puternicul Pluto sunt în zona sănătății și bunăstării fizice, nu ar fi surprinzător dacă ai simți o tensiune mușculară dureroasă dar și dureri articulare ocazional. Păstrarea unei atitudini pozitive, în ciuda volumului de muncă și a altor provocări, te poate ajuta să treci peste aceste neajunsuri.

Vei remarca, de asemenea, că activități cum ar fi meditația și înotul te vor ajuta și îți vor întări rezisența în ce privește durerea. Meditația poate induce calmul și liniștea minții, care te-ar putea ajuta și ea. Activitățile în forță nu îți servesc așa că înlocuiește-le cu rutinele sănătoase pentru a te menține în formă de top.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top