Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 PEȘTI. Mercur de ajută să acționezi

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 PEȘTI. Mercur de ajută să acționezi

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Pești. Pe măsură ce începe luna iulie, Luna nouă și Eclipsa totală de Soare din Capricorn de pe data de 2, atrage atenția asupra chestiunilor legate de casă și de familie. Te confrunți cu trecutul, eliberează-te de percepțiile negative și vei vedea o realitate mult mai fertilă. Ai de ales, de a rezolva un obstacol aparent.

Pe măsură ce Luna plină și eclipsa parțială au loc pe 16 iulie, ea subliniază o problemă profesională, cerându-ți să îți reevaluezi obiectivele și ambițiile. Rămâi la o viziune altruistă și vei avea mai mult sprijin.

Când Soarele intră în Leu pe 23 iulie, uită-te mai adânc în inimă, eliberează conștient bagajul emoțional de care nu mai ai nevoie și căută ajutor să vindeci o traumă care ține de sexualitatea ta. Nu mai visa despre cum arată dragostea și romantismul deoarec poți gusta ceva mai real si mai delicios. Vei fi gata să te scufunzi și să creezi cadrul care să reflecte adevărul interior.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Pești Relaţional

Lacrimile ar putea curge un minut dar apoi râsetele levor lua locul pemăsură că Mercur chiar dacă va intra în retrogradare va fi conjunct cu Marte, tot în Leu, începând cu 8 iulie. Ești familiarizat cu această energie emoțională, dar nu te vei putea obișnui niciodată cu ideea că vei fi într-un roller coaster sentimental pentru a face față.

I-ați un timp de reflecție mai ales că stăpânul tău planetar, Neptun este retrograd de luna trecută, și să nu îți fie frică să te confrunți cu adevăratele tale sentimente. Chiar dacă în acest moment le dai deoparte, ele rămân întotdeauna în fundal, cerându-ți să fie tratate coret.

Mercur te va face să acționezi cu mai mult curaj decât de obicei. Fă prima mișcare. Atenție, deoarece viața sentimentală este pe cale să devină dramatică în cel mai bun mod posibil.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 PEȘTI Profesional

 Posibil să nu ai chef de muncă, la Luna nouă și eclipsa din 2 iulie, când aflată în opoziție cu Saturn conjunct cu Pluto în Casa profesiei, a imaginii și ambițiilor sociale, te-ar putea provoca să te întrebi care este calea carierei tale. În loc să agonizezi gândindu-te la alegeri, caută un loc de muncă ce ar putea să te umple de emoție. Gâdește-te la prima jumătate a lunii ca la un timp pentru explorare.

Nu te bate pentru ceva ce nici tu nu știi pe 9 iulie. Cele mai bune descoperiri le faci atunci când vezi ce ai putea face mai bine.

Luna plină și eclipsa parțială de pe 16 iulie, te luminează ce trebuie să faci pentru a avea o viață profesională cum ți-ai dori. Răspunsul te va surprinde și pe tine ca și pe ceilalți.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Pești Financiar

În comparație cu alte luni ale anului, aceasta este una din lunile care te va face să te simți un jucător financiar inspirat. Se pare că este un moment excelent pentru tine să abordezi un proiect lucrativ pe care l-ai făcut pentru momentul potrivit. Acest sentiment de eliberare poate fi un standard pentru unii, dar alții se pot simți lăsați pe din afara jocului.

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și dorința de a-ți asuma anumite riscuri te poate surprinde și pe tine. Dacă vrei să soliciți o majorare de salariu sau să îți inviți un coleg la cină sau la un eveniment artistic, pregătește-te și fă invitația. Există multe lucruri diferite în viața de care să te poți bucura și acum ai acces la ele; oamenii, locurile și lucrurile care te interesează sunt toate la îndemână. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Pești Sănătate

Pe 13 iulie Marte va trece în Casa sănătății și a nuriției, asfel că uneori îți va fi dificil să îți faci suficient de mult timp pentru a profita de recompense.

Acest lucru se poate datora obiceiurilor tale habituale iar sănătatea la fel ca orice alt lucru ar putea însemna că trebuie să tragi mai mult decât majoritatea oamenilor pentru a-ți atinge obiectivele.

Pe măsură ce un Neptun retrograd își încetinește mersul, poți observa că lucrurile nu mai sunt clare și încep să se înrăutățească. Vei vedea exact ce trebuie să faci pentru a rămâne în vârf, iar acest nivel de înțelegere ar putea fi suficient pentru a te încuraja să iei măsuri. Tot ce trebuie să faci este să ai un regim de viață cât mai sănătos. 

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top