Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător. Prietenii au nevoie de tine, fii atent

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător. Prietenii au nevoie de tine, fii atent

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător.  Trebuie să speri că poți vedea că există suport în lumea reală și că nu există nici o lipsă, cum te-ai fi temut.

Luna nouă conjunctă cu Eclipsa totată de Soare din 2 iulie, urmată pe 14 iulie de intrarea lui Venus în Rac în Casa a 8-a, marchează începutul pentru relații noi, care îți permite să te angajezi în ea pe picior de egalitate.

Există iubire adevărată și un potențial extraordinar în legătura voastră. Fii clar care sunt valorile tale pentru că nu trebuie să te temi să treci mai departe. Luna Nouă îți permite să te simți mai sigur pe angajamentele tale – emoțional, financiar și sexual.

Pe 16 iulie, luna plină și eclipsa parțială de Lună în Capricorn ar putea deveni emoțională. Recunoaște cum te simți, dar eliberează-te în mod conștient de luptele pentru putere. Fii conștient de modelele inconștiente și poți face alegeri care să pună capăt unui ciclu distructiv.

Soarele intră în Leu pe 23 iulie. Eliberează-te de bagajele vechi, obiceiuri și atașamente care sunt cronofage pe măsură ce te deplasezi pe parcursul lunii. Acesta este un proces de curățare profundă. Evită să te agăți de ceva perimat ca să ușurezi o tranziție.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător Relaţional

Ai o mulțime de idei pentru întâlniri interesante în timpul Lunii Noi din Rac de pe 2 iulie. S-ar putea să nu te urmeze toți, dar plutește ceva romantic în aer.

Opoziția Sorelui la Jupiter retrograd tot pe 2 iulie, pune sub semnul întrebării destinul vostru romantic, dar încă mai crezi în dragostea la prima vedere și în finalul apoteotic al basmului. Poți să te confrunți cu realitatea și să ai speranță în același timp.

Noile experiențe din diversele întâlniri sunt incitante în timpul lunii pline din Capricorn de pe 16 iulie, și îți place să înveți multe lucruri din ele. Nu vei fi niciodată dezamăgit când o dată nu merge așa cum ai planificat, deoarece le vezi pe toate ca fiind benefice într-un fel sau altul.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător Profesional

 Luna nouă din 2 iulie ți eclipsa totală de Soare îți aduce în cale un coleg care îți trimite mereu semnale mixte. Încercarea de a înțelege ce vrea această persoană de la tine este dificilă, deoarece nu are un plan pentru o reclație concretă. Concentrează-te pe a-ți face cel mai bun loc de muncă fără acest colaborator care mai mult încurcă lucrurile.

S-ar putea să fii certat pentru ceva ce nu ai făcut pe 10 iulie. Pe 16 iulie, luna plină și eclipsa parțială îți poate cere să iei o decizie dificilă în afaceri. Deși nu îți place să îngreunezi perspectiva de muncă a altei persoane, este important să fii cinstit cu privire la greșelile și neajunsurile lor.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător Financiar

 A venit timpul să îți demonstrezi abilitățile în gestionarea chestiunilor financiare. Moștenirile sau sumele încredințate, de către cei implicați pe care îi știi, îți vor cere să te implici și tu. Acesta este momentul pentru a face un împrumut mic unui prieten sau pentru a cere un împrumut pentru tine, dacă ai nevoie de niște bani în plus.

Deși știi cum să-ți administrezi banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, sănătatea ta este altceva. Te poți pomeni cu o moștenire care  provoacă emoții mixte de durere și ușurare în timpul acestei faze. Acordă o atenție deosebită oamenilor pe care îi vezi în fiecare zi și nu îți fie frică să le administrezi banii dacă te afli în poziția de a salva viața altuia. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Săgetător Sănătate

Nonconformistul Uranus va trece în Casa a 5-a a creativității și  divertismentului, motiv pentru care ți-aș sugera să ai grijă la micile accidente care te vor umple de nervi. Consumul de ulei de pește sau administrarea de suplimente de omega-3 este benefică pentru creier și poate întări sistemul nervos și atenua anxietatea.

S-ar putea să fii atras de mai multe terapii alternative pentru a-ți păstra echilibrul între minte, corp și spirit. Dacă acest lucru funcționează pentru tine, ține-te de el.

Ia-o ușor în jurul lunii pline din 16 iulie, deoarece s-ar putea ivi o tentativă de a te răsfăța cu alimente mai puțin benefice organismului tău. Un masaj liniștitor sau o plimbare în natură ar putea fi o modalitate mai bună de întreținere.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top