Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 SCORPION. Ai o singură șansă să scai de detatorii

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 SCORPION. Ai o singură șansă să scai de detatorii

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Scorpion. Și în luna iulie, va trebui să îți concentrezi atenția asupra chestiunilor legate de bani -moșteniri, încredere, împrumuturi sau strângere de fonduri, chiar dacă ar putea să apară între timp, probleme de sănătate.

Ești mai dispus ca niciodată să explorezi secretele vieții. Luna iulie, va fi pentru tine, în mod special una introspectivă, în timpul căreia ai șansa de a a-ți descoperi cu adevărat, punctele forte și talentele personale.

2 iulie, aduce o Luna Nouă în Rac, semn cu care tu reonezi, dar și o Eclipsă totală de Soare, moment numai bun pentru chestiuni legate de bani, de formare a capitalului și de investiții pe termen lung. Datoriile se pot amplifica, dacă nu îți faci temele financiare. 

Este posibilă o mutare, un transfer sau o relocare pe distanțe considerabile. Atenția acordată activităților de agrement, călătoriilor sau doar găsirea de idei noi aduc folosințe deosebite și servesc ramforsării interioare cu energie și vitalitate.

Chiron este în Casa a 6-a, Casa sănătății și a nutriției, unde va mai sta vreo patru ani așa că poți purcede la o călătorie profundă de vindecare. Dacă ai avut o problemă de sănătate care nu te-au slăbit câțiva ani, poți depune un efort concertat pentru a găsi un remediu sau măcar o ușurare a problemelor. 

În timp ce conjuncția Soare – Mercur va face un trigon cu Chiron pe 21 iulie, poți constata că adoptarea credințelor spirituale care se potrivesc naturii tale interioare pot duce la vindecare, aducându-ți mai mult cal și mai multă pace interioară.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Scorpion Relaţional

 Crezi că îți poți evita la infinit, sentimentele adevărate în timp ce Luna călătorește prin apele profund emoționale ale Racului pe 2 iulie? Probabil că nu, mai ales că i se alătura Eclipsa totală de Soare. Îți poți păstra gândurile, dar asta nu le poți împiedică să existe.

Pedealtă parte, Luna Plină în Capricorn alături de Nodul Sud, Saturn și Pluto îți întind o capcană prin nerăbdarea cu care acționezi și a cărei scop este să te scoată din zona de confort șisă te ducă la activități pe care nu le-ai făcut-o niciodată înainte. Devi spontan!

O puternică opoziție între Soare și Pluto pe 21 iulie aduce evenimente din trecut, dar nu trebuie să te împotmolești în el. Acceptarea responsabilității nu înseamnă să trăiești cu vina perpetuă. Toții facem greșeli.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Scorpion Profesional

Un parteneriat de afaceri pe care îl credeai de succes ar putea fi mistificare și descoperi asta în primele zile ale lunii iulie. Luna Nouă și Eclipsa totală de Soare din 2 iulie te-ar putea forța să lucrezi cu un buget strâns la birou. În loc să cheltui peste nevoiele sociale, fă tot ce poți cu resursele minore pe le ai. 

Luna plină și Eclipsa parțială de pe 16 iulie ar putea aduce o reușită care este semnificativ mai mică decât te-ai așteptat. Acesta este un semn că ar trebui să găsești un loc de muncă mai activ. Nu spune nimănui că despre planurile tale de a căuta un nou loc de muncă pentru că pe 19 iulie ai putea fi concediat.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Scorpion Financiar

A sosit momentul să îți demonstrezi abilitățile în gestionarea chestiunilor financiare. Moștenirile sau banii care ți s-au încredința și, în care sunt implicați oameni care știu asta vor dori să te implice și pe tine în acțiunile lor. Poți da un mic împrumut unui prieten sau poți cere un împrumut de tine.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Scorpion Sănătate

Deși știi cum să-ți administrezi banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, cu sănătatea este altceva. Nu ai niciun control asupra duratei vieții și acum unele probleme de sănătate ar putea fi extrem de prezente. Trebuie să mergi imediat la medic și nu te sfii să folosești asigurarea companiei.

 Chiron, vindecătorul, este în Casa sănătății pentru mai mult timp, acă că poți începe o călătorie profundă de vindecare. Dacă ai avut o problemă de sănătate persistentă câțiva ani, poți face un efort pentru a găsi un remediu sau măcar o ușurare. Acest lucru ar putea veni din metodele alopate dar și din terapiile complementare sau din combinația celor două.

În timp ce Soarele face un trigon cu Chiron, puteți constata că adoptarea credințelor spirituale care se potrivesc naturii tale individuale pot duce la vindecarea interioară, de care aminteam la început. 

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top