Connect with us
Horoscop Minerva luna iulie 2019 TAUR. Vei fi răsfățat din toate părțile

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2019 TAUR. Vei fi răsfățat din toate părțile

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Taur. Drumurile vechi deschid noi orizonturi. Ți se cere să îți dezvolți perspectiva și să recunoaști potențialul. Ai meritat mult mai mult decât crezi și ai multe de oferit.

Luna Nouă conjunctă cu Eclipsa totală de Soare din 2 iulie marchează un nou ciclu care crește atât respectul de sine și bunăstarea materială și emoțională, cât și în angajamentele pe care le ai. Acordă-le valoare, dă atenție acțiunilor în care ești implicat, mai degrabă decât cuvintelor, ale tale și ale altora, și vei putea investi cu înțelepciune energia de care dispui pentru a atrage resursele de care ai nevoie.

Luna Plină din Capricorn conjunctă cu Eclipsa parțială de Lună, din 16 iulie, îți va schimba profund viața. Fii dispus să reevaluezi angajamente financiare și personale importante. Renunță conștient la orice atașament rezultat ca urmare a incapacității de a te detașa și rămâi credincios valorilor tale. Ai mai multe de câștigat decât de pierdut și poți face alegeri care redirecționează cursul unei situații.

Luna se termină într-o notă surprinzătoare, cu informații neașteptate. Sper să te întorci în tine pentru a vedea câtă adâncime dai tu unei situații. Renunța la percepțiile greșite căci nenumărate oportunități bat la ușă când intri în luna iulie. Primește-le cu brațele deschise.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Taur Relaţional

Un racursi puternic în Trecut se poate ivi în timpul trigonului conjuncției dintre Venus și Nodul Nord și Neptun din perioada 16 – 21 iulie, dar nu într-un mod negativ. Reface o relație partenerială care se va reflecta în ce ai pe card. 

Venus, stăpâna ta planetară este puternică în Rac, în Casa familiei, întâlnirile tale cu cei apropiați vor fi mai mult ocazionale și și atunci cu prilejuri dintre cele mai diferite. Nu există niciun motiv să fii legat de o singură persoană.

Zmeul care are focar conjuncția Saturn – Pluto, în Casa carierei și a imaginii sociale, te va răsfăța din a doua jumătate a lunii iulie și dacă există cineva în viața ta nu cred că are rost să te joci cu focul. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Taur Profesional

Farmecul, inteligența și experiența îți pot deschide calea pentru un proiect interesant în timpul Eclipsei totale de Soare din 2 iulie, iar Eclipsa Parțială de Lună din 16 iulie ar putea aduce o ocazie de a face bani, dar sfatul meu ar fi să te abți, altfel vei fi nevoit să te ocupi de oameni refractari care vor face din locul de muncă un adevărat coșmar. Nu te teme. 

Stai în picioare pentru convingerile tale personale, este cea mai bună modalitate de a te face să ieși cu fruntea sus din diverse situații. Este bine să îți spui părerea dacă vrei ca șeful sau un coleg să nu îți creeze probleme. Uneori este bine să îți spui părerea cu privire la o chestiune pertinentă.

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Taur Financiar

 Mai multe șanse de a-ți mări veniturile după 20 iulie. Vei avea posibilitatea să alegi sursele cele mai bune.

Eclipsa parțială de Lună din 16 iulie ar putea aduce întârzieri în ce privește plățile în raport cu cheltuielile. S-ar putea să fii nevoit să faci economii pentru a acoperi unele facturi. Ferește-te să îți periclitezi  bugetul în a doua parte a lunii.

Vei avea multe de rezolvat înainte de sfârșitul lunii și cea mai mare parte din acestea se vor referi la bani; achiziționând cât mai repede ce ai nevoie și cheltuind cât mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a-ți compromite contul. Evită cash-ul rapid sau alte scheme de înmulțire a banilor. Nu da bani împrumut, mai bine aleargă și recuperează-i pe ai tăi. 

Horoscop Minerva luna iulie 2019 Taur Sănătate

 Cu Venus în Rac până pe 23 iulie, este un moment bun pentru a da mai multă atenție organismului și să îi mulțumești pentru tot ceea ce face pentru tine. Fii bun cu el, mâncă alimente sănătoase și consumă multă apă proaspătă și sucuri de fructe naturale.

Și dacă mușchii sunt contractați sau tensionați, ia în considerare câteva ședințe de masaj ca o modalitate de a te relaxa, îți va fi mai ușor să elimini orice situație critică.

Mai târziu către sfârșitul lunii, ai putea dori să investești în orice te poate ajuta să îți conservi starea de sănătate, inclusiv suplimente de minerale și de vitamine, mersul la sală sau cărți care ar putea să te orienteze și să te informeze legat de eforturile tale.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top