Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Rac

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Rac. Noiembrie marchează începutul unui nou ciclu în care va crește sentimentul de pace interioară, de armonie și de securitate. Problemele familiei și cele de la serviciu îți solicită atenția acum. Este o șansă de a te confrunta cu trecutul, de a face pace cu tine însuți/însăți și de a-l lăsa în urmă pe măsură ce îți creezi un nou viitor – ce înseamnă securitate emoțională pentru tine, cum a fost copilăria ta, ai fost încurajat să îți materializezi ambițiile sau dacă te-ai simțit în siguranță. Nu uita că deschizând ușile Trecutului poți schimba viitorul.

Pe măsură ce Luna Plină în Taur are loc pe 12 noiembrie, iese la iveală o situație profesională care solicită mate atenție cu o situație internă. Evităi comportamentul pasiv-agresiv, păstrează-ți calmul pentru a-ți menține status quo-ului sau revoltăte de dragul acestuia și deven-o conștient de tiparele pe care nu dorești să le repeți. Este un moment de cotitură în viața ta când vei simți un sentiment mai profund de apartenență și securitate, permițându-ți să faci alegeri cu care poți trăi în timp ce îți urmărești pasiunea și obiectivele cele mai clare.

Pe măsură Se soarele intră în Săgetător pe 23 noiembrie, urmată de luna nouă în același semn, patru zile mai târziu, viața solicită o cufundare mai profundă în inima ta. Poate ai crezut doar că știi ce îți dorești, dar acum începi o călătorie interioară cu descoperiri valoroase pentru tine și inima ta. Fii sincer cu tine însuți/însăți.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Rac Relațional. Pluto are puterea de a te ajuta să îți transformi viața sentimentală. Deoarece este deja în mers direct, ar trebui să recâștigi o parte din impulsul pe care îl simți că l-ai pierdut în ultimele două luni. Acum, că lucrurile par să se întoarcă pe drumul lor, gândește-te ce ai dori să schimbi.

Luna Plină în Taur din 12 noiembrie îți oferă șana de care ai nevoie pentru a face prima mișcare într-o situație romantică, dar îți este încă teamă și pare să te sperie. Nu ești obișnuit să iei inițiativa dar îndoielile tale se pot îmbunătăți. Valorifică natura a Taurului pentru a lăsa deoparte inhibițiile în timp ce te duci după ceea ce dorești cu adevărat.

Idealismul sextilului Venus-Neptun din 15 noiembrie sugerează o imagine frumoasă, dar ar fi bine dacă nu ai sta în afara căutării. Poți visa la toate poveștile de dragoste pe care le dorești, dar nu te apropia de iubire în viața reală. Bucură-te de zilele bune și gândește-te că trebuie să faci față realității cândva.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Rac Profesional. Luna plină din Taur, ar putea să te facă să îți dorești un program mult mai flexibil. Îl poți aborda pe șeful tău legat de această idee. S-ar putea să îți poți schimba ora de venire la program ca să eviți un traficul aglomerat să lucrezi de acasă, o perioadă de timp.

Dacă cumva coordonezi o anumită direcție, s-ar pute să te întrebi dacă nu cumva ar fi bine să crești numărul de angajați. Pe de altă parte, trimiterea unei lucrări către o altă companie ar fi benefică și te-ar ajuta să te eliberezi de sarcinile mai puțin importante de la birou.

Este posibil chiar o mic avânt. Dacă lucrezi în domeniul comercial sau al achizițiilor ai putea semna o afacere mai profitabilă luna aceasta. Ai grijă de echipamente și tehnologie în această lună, în special în weekendul din 16 noiembrie. Asigură-te că echipamentul este în regulă și asigurat.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Rac Financiar. Faci planuri pentru a atinge acel statut financiar pe care îl dorești și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faci. Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea forței de muncă îți pot spori eficiența acasă sau la birou. Pentru a-ți ușura munca, ia în considerare ideea de a intra pe Internet pentru a găsi oamenii calificați la care nu te-ai gândit vreodată. 

Acesta este un moment pentru a face tot ceea ce puteți face pentru a te simți mai aproape de familie și prieteni și de a-ți consolida propria temelie. Indiferent de cine te întâlnești în următoarele câteva luni, vei avea o bază sigură de lucru de la tine de acasă, dacă poți să-i mulțumești prin prezență pe cei alături de care trăiești.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Rac Sănătate. În ceea ce privește sănătatea, luna aceasta pare bună. Prezența lui Jupiter și a lui Venusc în zona bunăstării te-ar putea încuraja să te gândești și să pui în practică acele obiective pe care te-ai setat în ultiul timp.

Dacă intenționezi să slăbești, aceasta poate fi o oportunitate de a continua până când îți vei atinge obiectivul. S-ar putea să descoperi că vizualizând acest lucru îți poate fi un real ajutor în ceea ce privește pierderea în greutate. Este nevoie de până la 30 de zile pentru a reprograma mintea inconștientă, astfel încât o mediere zilnică ghidată de conștient ar putea face minuni.

Schimbarea unor obiceiuri și de la domiciliu pentru a te adapta noii rutine de sănătate îți  poate îmbunătăți progresul.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top