Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Săgetător

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Săgetător. Pentru tine, noiembrie marchează un nou ciclu care implică sufletul, visele și împlinirea dorințelor tale. Te conectezi cu alții care te pot ajuta să îți îmbunătățești ambițiile și să te inspiri pentru o viață nouă cu o viziune unitară. Dar mișcă-te încet până când oamenii îți câștigă încrederea. Fii clar cu privire la obiectivele și motivațiile tale, atunci nu trebuie să-ți faci griji pentru agenda nimănui. Nu trebuie să îți dezvălui toate secretele, dar este important să fii transparent, cu cei în cauză.

Pe 12 noiembrie, luna plină în Taur, trezește pasiuni și dorințe creative, romantice și carnale, poate cele secrete pe care nu știai că le ai. Ai putea experimenta chiar un mic vis devenit realitate. Adâncește relația cu tine însuți/însăți și îți poți împărtăși și exprima mai ușor emoțiile și sentimentele.

Soarele intră în semnul tău pe 23 noiembrie, cu patru zile înainte de Luna Nouă în același semn. Mercur a revenit pe 20 noiembrie în mers direct, ai grijă, ciclul se încheie abia pe 3 decembrie,  te atrage într-o căutare profundă a sufletului și a transformării tale interioare.

A fost un an bun pentru tine. Ai crescut în înțelepciune, conștientizare de sine și conștientizarea multor altor daruri, talente și un potențial fără margini. În următoarele patru săptămâni, integrează aceste experiențe, treptat, și pregătește-te pentru a relua călătoria interioară.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Săgetător Relațional. Ești gata să dai o parte din probleme la spate. Cum Pluto a revenit în mers direct luna trecută, ar trebui să poți reflecta asupra a ceea ce ai greșit în ultimele două luni privind cu încredere, spre vindecare și renaștere. Unele amintiri vor fi întotdeauna dureroase, dar cel puțin acum există vezi luminița de la capătul tunelului.

Emoțiile amestecate pot fi rezultatul energiei nepotrivite atunci când Venus în Scorpion, te îndeamnă să te tot gândești unde ai greșit și îți dă sentimentul non-valorii. Acestea nu te vor  duce nicăieri. Vorbeste cu un prieten despre ce s-a intamplat in viata ta amoroasa.

Luna plină este în Taur pe 12 noiembrie și veți simți efectele acestei energii agresive pentru restul lunii. Căutarea a ceea ce îți dorești, fără să te gândești la ce se va întâmpla, are partea sa atât de recompense, cât și de consecințe, Săgetător. Fii îndrăzneț, dar nu ignoră total sentimentele altor persoane (sau propriile tale).

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Săgetător Profesional. Aceasta este o lună bună pentru a zbura sub radar. Dacă v-ați dorit un pic de timp suplimentar, aceasta este luna pentru a o lua. Chiar dacă există proiecte cuvenite, s-ar putea să te poți transforma din partea ta în timp ce lucrezi de acasă sau când ești plecat. Dacă sunteți blocat la birou, s-ar putea să găsiți misiuni care nu par să aterizeze pe biroul dvs., probabil pentru că sunteți destul de ocupat, dar este foarte probabil să nu fiți observat de către supraveghetorul dvs. în acest moment.

Venus care se va opune lui Uranus pe 12 noiembrie poate crea o oportunitate pentru o schimbare plăcută în meseria ta. Ai putea schimba birouri sau cabine. O persoană dificilă din birou s-ar putea să se mute, lăsându-vă înconjurat de oameni care vă plac în general.

Luna plină pe al treisprezecelea luminează o oportunitate de afaceri pentru tine. Acest lucru vă poate veni printr-un copil adult sau o rudă mai tânără și poate implica un aspect al tehnologiei sau al social media. Merită să aruncăm o privire, deși este prea curând să investim foarte mult în ceea ce ar putea fi un concept riscant.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Săgetător Financiar. Vei contacta oamenii într-o varietate de moduri, fie printr-un contact unu-la-unu, prin apel telefonic, prin e-mail sau prin posta. Mâna ta prietenoasă va fi întâlnită în natură și te poți aștepta ca oamenii din jurul tău să facă mai mult decât nimic pentru a te ajuta în căutarea ta. Luna aceasta se va concentra pe obiectivele tale și ar trebui să devii orientat acum către obiective, dacă nu ai fi fost înainte. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a îți avansa cariera și știi care sunt acestea; acum faceți pașii necesari pentru a vă pune unde doriți să fiți. Agenda dvs. va fi ciudat de plină de viață în acest timp și veți avea multe întâlniri, adunări sau petreceri pentru a participa. Este imperativ să vă prezentați la aceste evenimente și să vă amestecați cu oamenii din domeniul dvs. Deoarece energia dvs. pentru a lua contact cu ceilalți este mare în acest timp, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop Minerva luna noiembrie 2019 Săgetător Sănătate. Prezența Jupiter extins în semnul tău te poate lăsa să te simți vitală și alertă și îți poate influența pozitiv starea de bine în următoarele săptămâni. Însă, cu Uranus neliniștit continuând să călătorească prin zona dvs. de wellness, puteți beneficia totuși de o activitate relaxantă, cum ar fi un masaj sau un tratament spa care vă va ajuta să vă așezați.

Exercitarea viguroasă poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a canaliza orice exces de energie și de a vă lăsa să vă simțiți în pace. Curățarea emoțională a casei este, de asemenea, în cărți. Prin eliberarea oricăror emoții toxice, aspectele din sănătatea ta se pot îmbunătăți și te pot lăsa să te simți mult mai bine.

Varierea regimului alimentar și a exercițiilor fizice vă poate face mai ușor să respectați programul.

Horoscop lunar noiembrie 2019 – Minerva

BerbecTaurGemeniRacLeuFecioarăBalanțăScorpionSăgetătorCapricornVărsătorPești

Horoscop luna noiembrie realizat de Minerva în exclusivitate pentru HUFF.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top