Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 GEMENI - Tensiuni în viața de cuplu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 GEMENI – Tensiuni în viața de cuplu

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Gemeni. Cei care au nevoie de ajutor sunt atrași de tine. Poți deveni mentorul unor persoane mai tinere care apelează acum la înțelepciunea ta. Fă-ți timp pentru a empatiza profund cu ele. Trebuie să te simți bine cu lumea și cu tine. În acest moment ești euforic, găsești o adevărată bucurie în muncă. Te simți entuziasmat și chiar inspirat. Și acasă ești foarte activ mental, faci schimbări interesante și transformi rutina zilnică din treburile casnice, în plăcere. Înțelegerea și cunoștințele împărătșite cu prietenii sau cu partenerul de viață din prezent nu face altceva decât să te coecteze cu cei de la locul de muncă și cu cei din familie. Puterile ta creatoare este gata să dovedească ce ești capabil așa că arată-te lumii așa cum ești și nu cum vor unii să creadă. 

Vei fi ocupat cu destule probleme casnice săptămâna aceasta și în săptămânile următoare, activitatea din această zonă încurajându-te să îți iei în serios rolul de stăpâna al casei. De aceea, accentul pus pe semnul Fecioarei, poate fi o oportunitate excelentă pentru a îndepărta dezordurile, a elimina obiectele nedorite și la curățenie generală. Cât a trecut de când te-ai uitat prin sertare sau pe sub paturi? Dacă îndrăznești să arunci o privire asupra tuturor acestora, ai putea descoperi lucruri de care ai uitat și să faci alte câteva descoperiri uimitoare.

Este o oportunitate excelentă de a vinde lucrurile de care crezi că nu mai ai nevoie. Dacă o faci, poți constata că unele dintre ele valorează mai mult decât te-ai gândit. Verifică-le valoarea înainte de a le scoate la vânzare.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Gemeni Relațional

Te simți vulnerabil emoțional din cauza asta. Încearcă să ajungi la ceilalți. Îmbrățișează pe cineva care are nevoie de o îmbrățișare. Aceste mici acte de generozitate vor face să te simți și mai bine. Sarcinile greoaie le îndeplinești acum cu ușurință. Te simți sensibil și entuziast, în ton cu lumea. Ia aminte la feedback-ul altora în timp ce îți împărtășești pasiunea cu ei. Ești inspirat de dragoste și vrei să fii și tu emoțional. Caută și vei găsi.

De asemenea, este un prilej benefic să trimiți un mesaj sau un text sugestiv în social media. Și tot ce poți face este să aștepți o reacție sau un răspuns!

Trigonul dintre Soare și Uranus îți oferă abilitatea de a observa atent ce se întâmplă și să îți reamintească cum se citește printre rânduri. Nimeni nu este cine spune că este.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Gemeni Profesional

Posibil ca disputa existentă la locul de muncă între tine și o altă persoană, să se datoreze faptului că nu ești de acord cu ceva sau cu cineva. Această tensiune vine din faptul că pur și simplu nu vă înțelegeți reciproc. Ideile tale sunt mult mai bune decât crezi.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Universul poate aduce la suprafață emoții puternice, așa că încearcă să nu arunci chiar totul în cârca celorlalți. Dacă ai afaceri importante, poți să le îmbunătățești chiar dacă situația pare că s-a calmat. Această perioadă ar putea aduce o oportunitate pentru o afacere profitabilă. În general, te vei descurca mai bine dacă poți solicita ajutorul tocmai celui cu care ești în dezacord și să lucrezi în echipă cu el.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Gemeni Financiar

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

Cei care au nevoie de ajutor, atât tineri cât și bătrâni, vin la tine. Fii gata să empatizezi și să ții cont de problemele fiecăruia. Binele pe care îl faci poate să îți aducă  sentimentul de realizare și bucurie pe care îl dorești. La locul de muncă te simți satisfăcut și pregătit pentru toate sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești. Creează-ți cadrul pentru o idee nouă sau pentru acceptarea unei persoane potrivite. Acest plan poate ajuta ca munca să funcționeze mai bine. Problemele profesionale și cele personale vor fi tratate acum cu calm și atent. 

Pentru tine, săptămâna aceasta este pe cale să schimbe multe lucruri, ceea ce ar putea să te destabilizeze temporar. Nu presupune că lucrurile bune vor dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, există un aspect care te încurajează să-ți descoperi adevărata vocație, mai ales când vine vorba despre profesie. Ai ceva de spus.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Gemeni Sănătate

Dacă nu ai încercat niciodată vindecarea spirituală pentru a rezolva problemele de sănătate, nu ar fi exclus să dorești să le experimentazi. Acest lucru este valabil în special în situația în care te confrunți cu o boală greu de diagnosticat. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top