Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 PEȘTI - Nu te suprasolicita

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 PEȘTI – Nu te suprasolicita

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Pești. Este timpul să închei lista de activități. Mai bine gândește-te cum rezolvi cu facturile la utilități, ce faci pentru a elimina dezordinea și pentru a-ți îmbunătăți profilul. Adaugă un control de sănătate pe lista ta pentru a te asigura că nu e neglijată și că toate problemele medicale sunt rezilvate la timp. Abilitățile de muncă și sănătatea generală sunt accentul principal în acest moment. Ești destinat să îți asumi niște sarcini suplimentare. Te simți preocupat de bunăstarea familiei, a persoanelor dependente, a colegilor. Ai grijă de cei mai dragi, dar nu pierde din vedere propria sănătate. Un program supraîncărcat nu ar fi de folos sau sănătos acum.

Vei fi ocupat cu tot felul de interacțiuni, fie de afaceri, fie sentimentale sau de multe alte evenimente care au loc zilnic. Este un moment excelent pentru a împărtăși idei și a face echipă cu alții pentru a colabora la diverse proiecte pe care nu le poți gestiona singur. Orice ți se întâmplă poate fi foarte interesant și poate avea impact determinând schimbări în zone ale vieții care sunt importante pentru tine.

Blogging-ul despre acesta sau discuții cu oamenii potriviți ar putea să-l aducă în atenția altora și să încurajeze rezultate pozitive. Cheia aici este să fii deschis la ideile celorlalți, să te conectezi prin intermediul social media cu ei și să te bucuri de conversațiile rezultate.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Pești Relațional

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastruAceastă perioadă cere ca lucrurile să fie bine aranjate în viața ta, începând de la cele mai mici detalii, cum ar fi plata facturilor până la proiecte pe scară largă, care trebuie văzute până la finalizare. În același timp, trebuie spus că săptămâna aceasta nu poate fi momentul ideal pentru romantism, este momentul perfect pentru bunăstarea personală și pentru atenția la sănătate. 

La începutul săptămânii Luna în Balanță, te ajută să te exprimi fără să fii prea conștient de tine ca atunci când te lași purtat de val. Dacă ai probleme să spui cuiva cum te simți, trimite-i un SMS în loc să încerci să o faci față în față.

Ai o perspectivă specială asupra oamenilor în timpul trigonului Soare-Uranus de mai târziu, ceea ce ar trebui să te ajute să le înțelegi comportamentul ciudat sau neobișnuit. Dacă ceva te reține în timpul unei întâlniri, nu trebuie să mergi și la următoarea. Urmărește-ți intuiția.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Pești

Profesional. Ia în considerare posibilitatea de a preda la o școală profesională. Fă ceva pentru a-ți drena creativitatea. Cu cât poți infuza acest spirit imaginativ în activitatea ta în următoarele săptămâni, cu atât va fi mai bine. Începe acum cu simple gânduri azvârlite în grabă, pe o hârtie.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Acesta este un moment ideal pentru călătorii și a te antrena să-ți îmbunătățești perspectivele de carieră. Dacă ai fost frustrat, intră în rețea cu alții care împărtășesc aceleași interese. Acest lucru poate aduce oportunități neașteptate și te ajută să te deplasezi într-o direcție mai bună. Fii sincer, chiar dacă poți exagera în mod neintenționat, o situație care solicită date precise. Fă tot posibilul să cunoști oamenii care te-au sprijinit în perioadele grele. O prietenie la locul de muncă poate evolua în ceva mai mult.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Pești

Financiar. Fă o pauză pentru distracție și timp liber. Ai muncit din greu, încercând să găsești o punte de legătură între contractele și planurile tale. Ai putea să iei o decizie care te-ar putea afecta pe tine și pe partenerul tău. Evită jocurile de noroc care ar putea să te coste mai mult decât ai crede. O anumită relație se apropie de final, dar pe măsură ce o ușă se închide, se deschide o alta. 

Ai aspecte de susținere care te încurajează să analizezi problemele financiare. Asigură-te că nu cheltui prea mult pentru a obține sau a păstra dragostea cuiva. Limitează-te la buget poate arăta de fapt, mai mult, din natura ta iubitoare. Un accent pus pe călătorii, spiritualitate și învățătură arată că lecțiile de viață sunt la fel de importante ca și avearea materială. 

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Pești

Sănătate. Universul va avea un impact puternic asupra sănătății tale. Ar trebui să te simți mai puternic și mai energic pe toate nivelurile. Folosește puterea imaginației pentru a te vizualiza într-o formă excelentă. Creează imagini cât mai reale. Dacă faci acest lucru în mod regulat, vei fi într-o formă mai potrivită. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top