Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SCORPION - Evoluție grandioasă profesională

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 SCORPION – Evoluție grandioasă profesională

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Scorpion. Te gândești mult la carieră și la problemele de afaceri săptămâna aceasta. Comunicarea eficientă la locul de muncă este esențială acum. Vorbești cu autoritate și răspunzi pentru ce și cum comunicați. Ideile tale pot deveni publice. Folosește puterea cuvintelor pentru a-i influența pe cei care trebuie să te asculte. Este un moment excelent pentru a dezvolta strategii sau abilități profesionale. Îți poate fi solicitat sfatul, deoarece ești abordabil și de încredere. Te folosești de multitasking în gestionarea carierei. Săptămâna aceasta și săptămânile următoare pot fi foarte caracterizate de sociabile și de un ritm rapid. Cu Soarele, Marte, Venus și Mercur în sectorul tău social, s-ar putea să nu ai timp să te plictisești.

În plus, cu planetele personale care se alifac un trigon cu rebelul Uranus, așteptă-te că invitațiile și întâlnirile să apară din senin. Dacă ești activ pe rețelele de socializare, pot apărea tot felul de oportunități în ce privește conexiunile on-line, cu prietenii, grupuri și diverse platforme. Unde va conduce acest lucru? Este o oportunitate de a experimenta diverse idei și de a vedea unde te duc. Dacă îți păstrezi mintea deschisă și ești dispus să îți asumi un risc cât de mic, toate tipurile de uși s-ar putea deschide pentru tine.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Scorpion Relațional

Simți nevoia să fii mai autoritar în timpul acestui ciclu mercurian, pentru a lua frâiele în mână. Ar fi înțelept să te dedici îndatoririlor profesionale. Deocamdată romantismul trebuie amânat. Tot ceea ce spui și faci va fi la vedere, așa că alege-ți cuvintele cu grijă. Comunici cu încredere și cu atenție. Îmbunătățește-ți abilitățile – profesionale și interpersonale – iar acest lucru îți va colora viața sentimentlă. Nu te concentra prea mult pe aspectele romantice ale vieții tale acum. Stai departe de bârfe și de cei care pun la cale tot felul de kabale. Dă sfaturi sau spune-ți părerea atunci când ți se cere.

Luna în Scorpion, din prima parte a săptămânii, îți stimulează imaginația. Cum ar fi să te întâlnești cu un coleg de muncă sau cu un vecin, pentru că nu există nicio limită la scenariile neplăcute pe care le poți visa acum!

Expertul Mercur este în semnul Fecioarei, astfel încât schimburile de cuvinte sunt scurte și la obiect. Poți flirta, dar nu îți va lua prea mult timp ca să spui ce vrei să spui cu adevărat.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Scorpion Profesional

Va trebui să schimbi angrenajele pentru a lucra cu energia de care dispui în loc să fi împotriva acesteia. Astăzi începe o fază de patru săptămâni în care este important să fii mai prudent și mai rezervat. Timpul mișcărilor riscante și al abandonului nechibzuit s-a încheiat deocamdată.

Horoscop Minerva Septembrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI– RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

S-ar putea să te confrunți cu o grămadă de responsabilități. Modul tău obișnuit de a relaționa cu oamenii ar putea cumva să pălească. Încearcă să nu iei acest lucru ca pe ceva personal. Energia îmbunătățește relațiile cu colaboratorii și clienții. Pot fi rezultate neașteptat de bune dacă ieși în calea lor pentru a-i ajuta. Energia este puternică pentru a face o rezoluție a unui viitor mai bun. Vremurile dure nu durează însă prea mult.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Scorpion Financiar

Horoscop Minerva săptămână 2 - 8 septembrie 2019 - Zodiile la un pas de dezastru

În această săptămână, cariera este în centrul atenției. Poate că ți se cer ore suplimentare. Ești vocea autorității printre colegii tăi. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile în mod eficient. Stăpânirea cuvintului îți va influența superiorii. Realizezi câteva planuri profesionale sau lucrezi la câteva strategii noi. Alții vor respecta sfaturile tale concrete și le vor considera de încredere. Multitasking-ul este imperativ acum, deci nu-ți pierde timpul cu griji. Stai drept când ai dreptate.

Este o săptămână a contradicțiilor pentru tine. Aspectele îți permit să devi mai încrezător în cine ești și cum apari în lume. Pe măsură ce îndoielile tale dispar, te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat. Cheltuielile cu familia, romantismul și copiii nu sunt un lucru rău decât dacă te atrage sălbaticia. Restângerea bugetului arată cât de mult îți pasă.

Horoscop Minerva perioada 2 – 8 septembrie 2019 Scorpion Sănătate

Distracția de acasă te-ar putea încuraja să te neglijezi mai mult decât este necesar. Aici trebuie să preia controlul. Elaborează-ți un plan de alimentație adecvat pentru nevoile și gusturile tale și te va ajuta să slăbești. Permite-ți câteva slăbiciuni, astfel încât să te poți bucura în continuare de câteva petreceri. Fii disciplinat și vei rămâne în formă mult timp. Horoscop Minerva 2 – 8 septembrie 2019 – Toate zodiile 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top