Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 VĂRSĂTOR - Momentul unor schimbării majore

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 VĂRSĂTOR – Momentul unor schimbării majore

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Vărsător

Posibil să ai ocazia să faci o călătorie scurtă. Acest lucru îți va oferi abilitatea de a scăpa de unele griji care te urmăresc, legate poate de o pierdere recentă sau o întoarcere într-un punct din care ai plecat. Fii gata pentru posibile întârzieri sau complicații în călătoriile tale, totuși împachetează și pregătește-te de drum. Drumul acesta poate duce la oportunități neașteptate. Vorbeste de toate aceste planuri cu partenerul sau cu un prieten apropiat. Ai în minte probabil, banii dar și probleme de sănătate. 

Deși la suprafață apele par calme, în adâncuri este mișcare intensă, în această săptămână, cu patru planete aflate într-o zonă mai profundă a temei tale natale, și aici mă refer la Casa a 8-a. Cred că este momentul să faci față scheletelor din dulap, inclusiv problemele care provoacă regret sau durere emoțională. Evident, nu vei putea trata cu ele simultan, dar inițierea conștientizării ar putea aduce o ușurare reală.

Acesta poate fi, de asemenea, un moment bun pentru afaceri dar și pentru reorganizarea afacerilor financiare, în special pentru cele legate de active și investiții comune. Ai grijă să ceri sfaturi de la cine trebuie, deoarece există unii care par că știu tot, dar în realitate nu știu nimic. Având în vedere probleme atât de importante, este vital să discuți cu oameni care știu ce fac.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Vărsător Relațional

O escapadă poate să fie ceea ce ți-ai dorit, în funcție de ce ai ales. Fii flexibil și oferă ajutor celor care au nevoie, în special partenerului și familiei partenerului. Întristarea sau întârzierea te pot costa financiar, așa că uită-te înainte de a amâna. Comunicarea este critică în acest moment. Împărtășește un secret cu un prieten sau ține un jurnal. Lucrează pentru a reduce greutatea grijilor, conectându-te la un sentiment care să releve scopul vieții pentru tine. Mergi cu partenerul la un spectacol sau la un concert. Expresia artistică poate oferi oportunitatea de a te conecta mai mult cu tine însuți/însăți.

Luna în semnul tău, la începutul săptămânii este intens senzuală, ceea ce te face să îți dorești o interacțiune fizică. În primul rând, este necesară apropierea emoțională, așa că exclude din start orice aventură de o noapte și relațiile cu cineva abia cunoscut. 

Opoziția separantă dintre Mercur și Neptun de la începutul săptămânii te poate face confuz și te-ar putea face să spui ceva greșit cui nu trebuie, ceea ce poate fi jenant sau supărător sau ambele. Scuzele funcționează mai bine decât să pretinzi că nu s-a întâmplat nimic.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Vărsător Profesional

Este un moment dur al săptămânii pentru tine în ce privește cariera, iar săptămâna aceasta va fi tensionată de un superior care îți respiră în ceafă și care îți cere rezultate solicitante. Fii flexibil și acomodează-te în loc să devii încăpățânat și neînduplecat.

Universul te încurajează să mergi acolo unde te trimite. În loc să fii pe traseul tău, s-ar putea să te simți mai confuz decât oricând indiferent ce direcție trebuie să iei. Încercarea de a lua o decizie ar putea părea imposibilă. S-ar putea să îți fie mai ușor dacă poți primi feedback de la un prieten sau cineva de încredere. Ai prieteni puternici în posturi cheie și ei îți vor fi de mare ajutor.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Vărsător Financiar

Săptămâna aceasta ai șansa să transformi financiar ceea ce credeai că sunt nenorociri prin inspirație și idei grozave. Acest lucru te stimuează mental și este posibil să descoperi că ești cu adevărat în elementul tău. Pe măsură ce restrângi cheltuielile cu casa, se deschid tărâmurile călătoriei, publicării, predării și metafizicii. Aceast venit neașteptat poate fi al tău mai repede decât crezi. Te-ai putea confrunta cu o pierdere, poate a unei rude sau a unor colaboratori. De asemenea vezi ce faci cu reparațiile sau achizițiile necesare pe măsură ce ele apar și vei economisi bani pe termen lung. Întâlnești opțiuni de cercetare și discuți planurile cu familia și partenerul. Evită viciile care apar pentru a face față stresului. Comunicarea reală și deschisă este răspunsul.

Horoscop Minerva perioada 9 – 15 septembrie 2019 Vărsător Sănătate

S-ar putea să fie nevoie să te concentrezi asupra ta. Nu este sfârșitul lumii dacă amâni să faci cuiva o favoare și nu înseamnă că nu ești un bun prieten dacă nu accepți invitațiile. Construiește-te din interior. Aceasta înseamnă să petreci ceva timp cu tine pentru a depista ce anume îți hrănește corpul. 

Horoscop Minerva săptămânal – Alege zodia

BEREBCTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top