Connect with us
Horoscop Minerva 20 - 26 mai 2019 PEȘTI - Ai nevoie de timp pentru tine

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Pești 22 – 28 aprilie 2019 – Șansa să te reinventezi

Horoscop Minerva Pești 22 – 28 aprilie 2019.Pești – Relațiile sunt pivotul principal. Posibil să inițiezi discuții, să evaluezi aspectele și impactul pe care îl ai asupra celor din jur.

Horoscop Minerva 22 – 28 aprilie 2019 – Pești

O mică călătorie ți-ar prinde bine acum. Dacă o faci, fii pregătiți pentru unele întârzieri și complicații pe măsură ce plecarea se apropie, iată măcar un motiv pentru care comunicarea este crucială acum. Făceva concretă pentru a rezolva conflictele cu frații, cu colegii sau vecinii în momentul în care apar. Acordă o atenție deosebită finanțelor.

Realizarea unui echilibru financiar este importantă, astfel încât să nu renunți la tentația de a cumpăra lucrurile pe care ai pus ochii. Este posibil să ai nevoie să folosești acești bani curând, pentru o reparație neașteptată sau te afli în așteptarea plății pentru munca sau un serviciu efectuat. Deși oportunitățile te înconjoară, este posibil să fii nevoit să le cauți.

Concentrarea în această săptămână se îndreaptă spre sectorul de valori și finanțe și te-ai putea pomeni că faci niște planificări. Acest lucru poate fi deosebit de valoros dacă lucrurile au scăpat de sub control în ultima vreme. Chiar și așa, cu Venus în Berbec, munca ta ar putea fi aruncată pe fereastră dacă nu stabilești niște limite ferme.

Vineri, sentimentele pot veni pe negândite, în special cele despre care nu ai vorbit. De exemplu, dacă vrei să îi spui cuiva ce simți pentru el/ea și ți-e frică să faci acest lucru, atunci invit-o la o plimbare. Este ceva de luat în considerare înainte de a spune ceva.

Soarele în Taur și în sectorul comunicării ar putea aduce oportunități de aur prin întâlnirea cu oamenii potriviți.
Relațional. Expresia de sine vine acum cu ușurință. Te simți mai ager din punct de vedere intelectual, dar și mai observat.

Relațiile sunt pivotul principal. Posibil să inițiezi discuții, să evaluezi aspectele și impactul pe care îl ai asupra celor din jur.

Problemele inimii nu vă fac prea multe probleme în această săptămână. Gândurile îngropate profund în sine se pot adânci și mai mult. Această săptămână implică o mulțime de căutari sufletești. Cauți ceea ce te face să te simți ferm și sigur. Ideile intelectuale sunt ușor de exprimat și ele te ajută ușor să te conectezi cu alții.

Puterea ta de atracție îți permite să mergi după ceea ce dorești. Privește în jurul tău, contactează oameni și du-te după ceea ce cauți. Fii însă conștient de ceea ce vrei cu adevărat. Cele mai bune și cele mai frumoase lucruri din viață nu pot fi văzute sau atinse. Trebuie să fie simțite cu inima.

Mercur în Berbec te aduce într-o poziție bună pentru a face o pasiune la începutul săptămânii. S-ar putea să nu te simți confortabil făcând tu prima mișcare, dar te vei simți minunat să ții lucrurile sub control.

Vineri, dacă nu ai găsit încă pe cineva care să te respecte ca persoană, continuă să cauți. Meriți să fii cu cineva care apreciază calitățile tale.

Profesional. Activitățile profesionale pot deveni atât de cuprinzătoare încât să le simți ca pe o împlinire personală. Asta nu înseamnă că trebuie să sari calul! Ești pasionat de munca ta, dar trebuie să eviți să te lași exploatat.

Simți că alții se deraiază de la problemele profseionale și că nu se ocupă de ceea ce trebuie să facă. Indiferent dacă ești la serviciu sau acasă, mentalul tău este preocupat de modul în care te vei ocupa de acest lucru în cursul săptămânii viitoare.
Nu ezitați să colaborezi cu colegii tăi. Acum poți revizui orice plan sau proiect. Fii deschis pentru inovație și fii răbdător cu orice critică. Energia de la sfârșitul acestei săptămâni poate însemna contacte plăcute la locul de muncă. Multe lucruri care au fost amânate vor începe în cele din urmă să avanseze.

Financiar. O scurtă călătorie îți aduce noi oportunități. Este posibilă o schimbare de rang sau o relocare a muncii. Pentru a crea planuri, asigură-te că ești un bun ascultător. Lasă orgoliul și vaitatea deoparte. Bani pot fi în mintea ta, așa că cheltuie cu prudență.

Oferă atât cât poți, dar nu îți pune în pericol situația financiară proprie, deoarece pot apărea plăți compensatorii sau întârziate. Avansează cu ideea profesionala care o ai în minte.

Discută cu un consilier sau un consultant financiar care te poate centra pe calea cea bună. Publicitatea și promovarea în sine pot fi un instrument excelent.
Câteva aspecte esențiale ale afacerii te fac să dorești să explici mai mult.

Expune-ți ideile. Contribuția ta ar putea fi diferența dintre o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare.

Împărtășeșete ideile care îți vin în minte. Lucrează pentru a face noi conexiuni, poate cu cei apropiați, pe care nu îi cunoști bine. Este timpul să fii observat.
Poți fi conformist, iar săptămâna asta poți avea tot ce ai nevoie pentru a păstra ce ete al tău. Energia astrală îți infuzează casa banilor și a valorilor, sporindu-ți contul.

Citește și horoscop 22 – 28 aprilie 2019 Minerva pentru alte zodii:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

În acest moment, gândește-te la ceea ce ești și nu ești dispus să faci pentru bani. În timp ce faci acest lucru, devii darnic și sănătos.

Sănătate. Creșterea personală vine sub multe forme și, uneori, cel mai dificil lucru pe care îl putem face este să ne întrebăm de ce am dori cu adevărat să vedem schimbarea obiceiurilor personale. Fie că te speli pe dinți, fie că renunți la alcool, există lucruri la care te vei gândi automat.

Nu îți fie teamă să iei măsuri pentru a-ți îmbunătăți manierele sau aspectul fizic. Este conștiința propriei sănătăți care se vrea potrivită cu exteriorul și să arate și bine!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top