Connect with us
Horoscop Minerva rac 8 - 14 aprilie 2019. Relațiile trec la o etapă superioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva Rac 8 – 14 aprilie 2019. Relațiile trec la o etapă superioară

Horoscop Minerva Rac pentru perioada 8 – 14 aprilie 2019. Horoscop Minerva pentru toate zodiile aici.

Sfârșitul unei relații poate fi inevitabil. Încercă să rezolvi lucrurile cu cât mai multă diplomație. Privește acest lucru ca o șansă de a explora noi oportunități.

Ești plin de perspective și creativitate acum și asta se vede din munca ta. Unii admiră talentul de lucra cu oamenii și o promovare sau un bonus pot fi rezultatul acestei evaluări.

Ai încredere în instinctele tale, pe măsură ce iei o decizie pe care o simți riscantă. Cere ajutor spiritual care să te ghideze. Fii atent la un vârstnic din familie, în special bunicul patern sau tatăl, care ar putea avea nevoie de ajutor.

Vei observa că agitația și activitatea este în creștere acum. Comunicarea și contactul cu colegii și subordonații sunt esențiale. Este posibil să dobândești noi competențe sau să depui eforturi pentru îmbunătățirea competențelor existente.

Racii evoluează în relații

Pe dealtă parte este un moment favorabil pentru a vizita locuri religioase și a-ți însuși lecții profundede viață. Este o perioadă bună, depinde mult de atitudinea și înțelepciunea ta.

Încearcă-ți talentul în domenii intelectuale cum ar fi scrisul, publicarea sau predarea. Ai ocazia de a merge în străinătate pentru întâlniri sau afaceri.

Fii propriul tău strateg. Îngrijește-te atât de partea intelectuală cât si de cea spirituala si vei ajunge unde nici nu te gândești.

Influența eterică de marți sugerează că un vis deosebit are un impact destul de puternic asupra ta. Dacă este așa, gândește-te să-l notezi pentru o reflecție suplimentară, deoarece ar putea avea îndrumări valoroase de împărtășit. Dacă pleci într-o călătorie în acest moment, fii atent la dezinformări, întârzieri sau pierderi.

Vineri, sectorul obiectivelor și a carierei ar putea fi unul dintre cele mai bune momente pentru a iniția un nou plan sau a realiza o ambiție personală.

Te gândești să începi o afacere? Fă pasul și lucrurile ar putea începe să se dezvolte cum nici nu te aștepți. Un tranzit mai puternic în weekend te încurajează să ai o conversație care ar putea duce la o colaborare sau poate o călătorie specială în doi.

În cele din urmă, cu Marte în Casa a 12-a, a lucrurilor ascunse, te poți concentra pe îndepărtarea bagajelor emoționale care te trag înapoi.

O despărțire bruscă te-a prins cu gardăa ridicată. Ar fi bine să nu obsedeze această legătură care s-a încheiat. În schimb, începe să aștepți. Fă-ți timp pentru recreere, pentru vizionarea sau participarea la spectacole sau expoziții de artă.

Alege activitățile care îți permit să strălucești și să îți pună în evidență creativitatea. Întâlnești pe cineva capabil să îți aprecieze inteligența în dezbateri și discuții spirituale. Diplomația ta poate atrage un veste importantă din partea șefului sau a unei autorități, în această fază.

Probabil că vei trece printr-o metamorfoză în ceea ce privește sentimentele și alegerile din viață. Această perspectivă proaspătă îți servește bine. Pe măsură ce planifici pașii următori asigură-te că acorzi fiecărei faze a unei idei, timpul și atenția adecvate.

Poate că este momentul să te gândești să duci o relație la nivelul următor. Luarea în considerare a unor perspective diferite și stabilirea priorităților par a fi cheia unei săptămâni fericite. Încearcă și decide dacă relația în care te afli acum este cea pe care o dorești pentru viitor. Îngrijește-ți corpul și sufletul. Ești pe cale să îți depășești propriile așteptări, și pentru tine și pentru alții.

Intuitiva conjuncție Mercur-Neptun de la începutul săptămânii îți confirmă unele dintre suspiciuni. Nu este niciun motiv să devi paranoic, dar nu există nici un motiv să nu fii cât mai profund posibil.

Luna în Rac la mijlocul săptămânii, spune că este posibil să tot cauți o relație sigură în loc sa ai doar simple conexiuni. Dacă însă privești mai adânc în tine, te poți identifica cu o abordare oarecum conservatoare a iubirii.

Cu toate acestea, putea fi o săptămână confuză. Oamenii pot fi irascibili, proiectele pot cere să faci lucruri supraomenești sau pur și simplu te simți leneș. Fii bun și optimist.

Mijlocul săptămânii vă poate face să vă simțiți deosebit de agitat. Încrede-te în intuiția ta legată de oameni. Au curajul să impui limite clare. Dacă te confrunți cu o problemă, nu o nega da nici nu da socoteală. Caută soluții specifice și viabile.

Fă-ți timp pentru petrecere timpul liber și să te distrezi luând o pauză bine meritată de la obligațiile profesionale. Politica de birou este stresantă, provoacă haos și concurență inutilă. Distanțează-te de stres și găsește spațiu pentru a-ți rafina propriile idei creative.

Capacitatea ta managerială are nevoie doar de o ocazie pentru a străluci și vei fi recompensat și recunoscut pentru eforturile tale. O afacere la scară largă ar putea fi în lucru. Discută aspectele financiare cu un broker sau cu un expert în domeniu înainte de a semna orice documente.

Acum este momentul potrivit pentru a-ți extinde baza de cunoștințe, mai ales dacă te simți atras de cercetare și o viziune mai mare. Cercul social te ajută, prin extinderea perspectivelor să faci alegeri.

O excursie, poate cu un grup de prieteni, ar putea fi emoțională și spirituală. Întâlnirile îți oferă câteva oportunități. Folosește-le pemăsură ce apar. Fii generos și oferă o mână de ajutor. Adâncimea și generozitatea ta atrag atenția.

Încearcă orice formă de exercițiu care îți place că să faci mișcare. Dansul este favorit, pentru că muzica te face să vrei să te miști. Poți face acest lucru și în intimitatea căminului sau când ești cu prietenii. Oricum, te va face să te simți mai bine.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top