Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 BERBEC. Îndrăznești să riști în relații

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 BERBEC. Îndrăznești să riști în relații

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec. Din motive financiare sau din cauza problemelor personale, este posibil ca planurile să fie întârziate sau reprogramate. Evită aventurile riscante sau jocurile de noroc. În schimb, ține pasul cu reparațiile sau renovările necesare acasă. Conversațiile sau ținerea unui jurnal, te vor ajuta să intri în legătură cu amintirile pierdute sau să restabilești o conexiune spirituală. 

Ia-o ușor când vine vorba despre încheierea unei înțelegeri luni, când Venus se va confrunta cu Chiron tranzit. Unele răni vechi se redeschid tocmai pentru a fi tămăduite. Fii foarte atent și asigură-te că totul este în ordine înainte de a semna ceva.

Mercur conjunct cu Marte, este în Leu, sectorul creativității, a romantismului și a petrecerii timpului liber, iar șederea lor aici te poate încuraja să îți promovezi munca. Dacă ai un hobby sau un talent, este timpul ca și cei lalți să știe despre asta.

Dacă îți dorești o afacere pe care să o controlezi de acasă, joi ai putea găsi exact ceea ce vrei. Lasă-te condus de intuiție și nu vei regreta.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Relaţional

 Bucură-te în această săptămână de pasiune intensă și conexiuni. Ești profund absorbit de idei și planuri iar o/un iubit/ă, un bun prieten, sau cineva din familie, va fi mai prezent în mintea ta ca niciodată. Dacă te lupți cu tine însuți/însăți, cere ajutor. Acest lucru este mult mai bun decât suferința în izolarea inutilă. Sarcinile sociale pot fi dificil de focalizat, pe măsură ce planuri mai pasionate îți încing fantezia. Indiferent ce dai acum, vei primi înapoi, așa încât tratează-i pe ceilalți așa cum ai vrea să te trateze pe tine. Îndrăznești să riști în relații. Îndrăznește să fii profund astfel te vei cunoaște.

Luna în Gemeni la începutul săptămânii, înmoaie starea de spirit și te face să fii iubitor dar inconstant. Cu cât înțelegeți mai mult, cu atât îți este mai ușor să cunoști pe cineva.

Există multe de spus atunci când Mercur va intra în retrogradare, săptămâna viitoare și îți va fi greu să te oprești. Asigură-te că ai aranjat întâlnirea pe care o dorești în câteva cuvinte. Vorbind peste alții este cea mai mare greșeală acum.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Profesional

Pentru a merge mai departe de locul de muncă, va trebui să fii mai agresiv decât de obicei. Simte-te liber să ridici vocea dacă asta este ceea ce e nevoie pentru a-ți impune punctul tău de vedere. Tactica deciziilor poate să nu fie stilul tău, dar cu siguranță este eficientă.

Poate fi o perioadă deosebit de fericită și norocoasă pentru tine. Universul promite o nouă explozie de optimism și bucurie. Acordă o atenție deosebită dramelor altor persoane. Orice situație în care se află un coleg de muncă pe care l-ai ținut aproape, ar putea crea o criză minoră. Fă-ți timp pentru a aborda problemele mici pe măsură ce apar. Eforturile echipei vor fi mai interesante și mai productive acum. Timpul este bun pentru delegații.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Financiar

Există o activitate intensă în zona care reglementează viețile, visele, karma și legăturile cu trecutul, deci este un moment deosebit de fertil în nivelul inconștientului. Poți descoperi că ai un talent nebănuit pentru planificarea financiară, chiar dacă banii nu sunt încă acolo și care poate fi o rămășiță a trecutului. Un aspect astral promite că îți poate testa răbdarea acum, dar dacă poți păstra o comunicare calmă și neutră, nu personală, vei obține ceea ce ai nevoie.

Profită de această perioadă de concentrare sporită. Solitudinea poate fi necesară pentru ca să te pui în ordine cu gândurile tale. Convingi o persoană iubită despre chestiunile care te aparțin. Deschide-te în fața prieteniilor și eliberează-te de stres exprimându-ți îngrijorările. Încercă să te ușurezi din presiunile pe care le întreține o rudă, deoarece ești familiarizat cu cei care te stresează. Oferă ajutor deschis. Poate că ești ocupat, dar te vei simți împlinit.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Berbec Sănătate

 Nu lăsa presiunea vieții cotidiene să ajungă la tine. S-ar putea să fii foarte ocupat la locul de muncă, unde problemele te pot face să te simți mai tensionat decât de obicei. Adaugă la aceasta, tendința de a-ți asuma unele riscuri inutile și poți vedea de ce este mai bine să rămâi calm dacă te simți emoțional sau acționezi în grabă. Vrei să ai succes, dar fă-ți timp și pentru tine.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top