Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 LEU. Ești gata să găsești pe cineva special

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 LEU. Ești gata să găsești pe cineva special

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Leu. Mintea ta este concentrată asupra chestiunilor private și asupra problemelor din trecut. Cauți mai precis, răspunsuri în trecutul tău. Pentru a le găsi, să te angajezi în cercetare sau în meditație. Nu te lăsa târât de problemele care și-au depășit utilitatea și scopul. Nu-ți pierde energia învinovățindu-te. Examinează-ți trecutul pentru a obține un viitor mai bun. Este posibil să fii conștient de propriile limite fizice, emoționale sau financiare. Dar aceste sentimente vor trece și vor deschide drumul spre o mai mare înțelegere, bucurie și creativitate în viitor. Horoscop Minerva luna iulie 2019 LEU. Soarele intră în Leu și te predispune la acțiune

Cu toate acestea, odată ce Mercur va intra în ai putea fi mult mai înclinat să îți împărtășești gândurile și sentimentele. Dacă nu ai vorbit despre planurile și ideile tale, a venit timpul să o faci. Acest lucru poate fi un moment bun pentru a obține sprijin, sfaturi sau orice altceva de care ai nevoie pentru a evolua.

Cu toate acestea, cu un accent pe sectorul spiritual, ai, de asemenea, o oportunitate de a te debarasa de bagajele emoționale. Joi poți face o mișcare intuitivă care să aducă un mic succes, dar semnificativ.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Leu Relaţional

Problemele familiei, în special cele legate de sănătate unor rude apropiate, vor duce la cheltuieli legate de mersul la medic. S-ar putea să fie nevoie de vizite la spital sau la un medic de specialitate. În acest proces, nu pierde din vedere propria sănătate fizică sau psihică. Vorbește-i partenerului despre temerile sau fobiile tale. Meditează pentru a intra în contact cu ideile spirituale care să te îndrume cum să mergi mai departe. Îți place să fii centrul atenției atunci când Mercur conjunct cu Marte în Leu îți dau mai mult încredere în tine. Dacă există o scenă, urcă pe ea și spune o glumă, cântă sau fă ce-ți face cel mai bine!

Luna în Rac de joi, face să pui la îndoială greutatea iubirii. Ești gata să găsești pe cineva special și să te așezi la casa ta deoarece securitatea emoțională este importantă pentru tine.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Leu Profesional

Cineva la locul de muncă este pedinafară. El sau ea fac pe deștepții și fac paradă de asta cu aroganță, fac pe șefii altora și pozează în cei mai buni profesioniști. Cea mai bună strategie este să eviți conflictul cu aceste persoane. Concentrează-te pe tine și pe propria slujbă.

O atitudine prietenoasă poate ușura drumul către colegii sau clienții care se simt stresați. Discuțiile de grup sub forma unei conversații ocazionale, pot aduce oportunități. Sfatul unui expert te va ajuta la îmbunătățirea situației. Nu ezita să ceri ajutor. Ce poți face pentru ca locul de muncă să fie mai relaxat? Uită de muncă în favoarea intereselor familiei. Este un moment bun pentru odihnă și reîncărcarea bateriilor.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Leu Financiar

Te simți consumat cu chestii private. Dă-i drumul mai departe cât de repede poți. Cuvintele ar putea deschide un câmp de luptă acum. Banii vin la tine încet și te simți nerăbdători să îi bugetezi pentru problemele pe care le ai. Profită la maxim de mediul în care te afli. Acum ești mai interesat de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, departe de ochii publicului. Unele lucruri, sau chiar oamenii, și-au depășit utilitatea pentru tine. Nu te lăsa tras în jos și nici trecutul să îți determine viitorul. Fii atent la stabilirea obiectivelor, la limitările proprii și conservă-ți energia pentru proiectele cele mai bune. Oricare ar fi cauza care îți provoacă stres, amintește-ți că va trece.

Săptămâna aceasta se referă la banii și datoriile pe care le ai, precum și la politica bugetară, la speranțe și vise. Este posibil ca banii să nu fie acolo pentru a pune în mișcare un vis de lungă durată, dar asta nu înseamnă că trebuie renunți la el. Activitățile în rețea, chiar și online, te pot ajuta la atragerea fondurilor de care ai nevoie pentru a face acest lucru. Încearcă să păstrezi echilibrul și să ai răbdare.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Leu Sănătate

Accentul asupra stării de sănătate este mai puternic, așa că profită din plin de asta și relaxează-te. Acest accent încearcă să-ți spună ceva. Fii hotărât, dar nu te forța prea tare, însă schimbă-ți obiciurile habituale. Dacă ai simptome pe care nu le recunoști,mergi la medic. Nu te trata după ureche și nici după cum spun alții, mai ales dacă nu te simți bine.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top