Connect with us
Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 VĂRSĂTOR. Evită deciziile sau investițiile riscante

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 VĂRSĂTOR. Evită deciziile sau investițiile riscante

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Vărsător. Săptămâna aceasta este momentul să te implici într-o nouă acțiune care să te ajute la locul de muncă. Depune toate eforturile și vei atrage atenția. Continuă să te detașezi de fricile generate la birou și evită să fii atras în bârfe. Horoscop Minerva luna iulie 2019 VĂRSĂTOR. Luna nouă îți schimbă viața sentimenală

Fii conștient de cine sunt dușmanii tăi, este asemenea unei confruntări într-o competiție inegală. Ia acum decizii financiare sigure și ferește-te de speculații. De asemenea, fii atent la cei care depind de tine – copii, subordonați, chiar și animale de companie. Afacerile de acasă necesită atenția ta, inclusiv potențiale achiziții sau reparații.

De exeplu, este posibil acum achiziția de bunuri imobiliare sau a unui vehicul nou. Fii un cumpărător cinstit pentru a evita fraudele.

În ceea ce privește interesul pentru dragoste, o persoană aparte ar putea să îți atragă atenția, dar ar putea fi vorba și despre cineva care te urmărește de ceva vreme. Înainte de a te implica prea mult, întreabă-te care este costul real al acestei relații. Ar putea fi mult mai mult decât crezi.

Deoarece Mercur este în sectorul relațional, îți oferă ocazia de a te conecta și de a purta discuții interesante. S-ar putea să fi mai înclinat să găsești o soluție sau să negociezi un compromis. În același timp, viața socială poate căpăta strălucire în plus.

Ești dornică să rezolvi problemele de sănătate și niște sfaturi înțelepte ți-ar putea revoluționa gândirea din acest punct de vedere.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Vărsător Relaţional

Concentrează-te pe activitățile de acasă, pe ideea de a face ordine în problemele care sunt acolo. Fii realist și nu te ocupa de ceva pentru care nu ai nicio  abilitate. O persoană competentă și calificată ar trebui să desfășoare astfel de activități, mai ales în această săptămână.

Planifică ce ai de făcut, nu de alta dar accidentecasnice se întâmplă mai ușor dacă ești nepregătit și grăbit. Prietenii și socializarea sunt un fundal pe care tinzi să îți dispuți problemele cu mama sau cu bunica. Preocupările în materie de sănătate garantează nevoile tale prezente. O întâlnire pentru a le aborda îți va aduce liniștea sufletească.

Există o incomoditate inevitabilă care vine cu pătratul Venus-Chiron la începutul săptămânii și care te face să lucrezi mai mult. Acesta este momentul să manifești orice talent excentric sau pasiuni ciudate pe care le ai!

Cum Mercur vorbește despre vanitate și mândrie din Leu, un interviu este foarte important pentru tine. Trebuie să o dai totul pentru a obține ceea ce dorești. 

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Vărsător Profesional

 Planul tău bine pus la punct este probabil să și-l însușească cineva care are o mare influență asupra ta. Nu îți fie teamă să integrezi o idee sau un concept nou într-un proiect sau o acțiune care impune asta. Procedând astfel, vei crea combinația câștigătoare.

Ești capabil de decizii înțelepte, dar sentimentele tale sunt de natură să te facă să rătăcești aiurea. Fii gata să accepți calm orice provocare care ține de rutina zilnică. Fii foarte conștient de tensiunile ascunse care pot determina colaboratorii să acționeze în moduri pe care nu le apreciezi. Această perioadă aduce claritate și oferă oportunitatea de a proceda la contacte care să îți îmbunătățească situația actuală. Fiți gata să vă reprezinți locul de muncă în orice efort comunitar de voluntariat.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Vărsător Financiar

Folosește orice venit disponibil pentru a-ți achita datoriile. Evită deciziile sau investițiile riscante. Petrece ceva timp în aer liber sau într-un cadru care să îți aducă un sentiment de pace și liniște interioară.

Aveți grijă și de sănătatea fizică. O vizită la medic nu înseamnă neapărat o problemă. Fă-o în această săptămână ciar dacă asta implică niște costuri! Acest lucru îți oferă o explozie uriașă de energie pentru a găsi clienți noi sau pentru a depune eforturi susținute în obținerea unei sume de care ai nevoie, cum ar fi începerea unei noi afaceri sau cumpărarea unui autoturism.

Dacă ești în căutarea unei noi poziții profesionale și dai concurs, cere un avans din salariu care să te ajute să faci față săptămânii de interviuri. Un aspect dizarmonic ar putea fi să dai la spate familia și sentimentalismul pentru o vreme.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 Vărsător Sănătate

 Ai grijă deosebită atunci când ești pe drum. S-ar putea să fii mai tentat să îți asumi niște riscuri. Dacă intenționezi să te apuci de sporturi extreme, verifică-ți echipamentul și ascultă-ți intuiția. Dacă ești supărat sau deprimat, nu te urca la volan. E mai bine pentru integritatea ta.

Horoscop Minerva saptamana 1-7 iulie 2019 – Alege Zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top