Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 BALANȚĂ. Pune totul pe masă

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Balanță. Ideile noi sau contactul cu culturi străine este fructuoasă deoarece te aduce în contact cu noi perspective spirituale sau căi profesionale. Lucrează pentru a comunica bine cu oamenii din viața ta, asigurându-te că asculți mai mult decât vorbești. Complicațiile din familie pot necesita atenția ta. Achizițiile sau reparațiile minore la domiciliu pot necesita atenția imediată.

Nu ești mulțumit să te concentrezi asupra afacerilor banale și practice acum, ai viziuni, gânduri și idealuri mari. De asemenea, ești deschis la extinderea bazei de cunoștințe în această săptămână. Comunicarea de la sau cu cineva aflat departe poate fi o parte a imaginii.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Ai o mulțime de angajamente și întâlniri și pentru a le gestiona, nu trebuie decât să te concentrezi. Sunt multe lucruri care se vor întâmpla săptămâna aceasta și vei avea timp să încerci să trăiești șisă simți că trebuie să le guști și să le încerci pe toate, doar ca să le savurezi.

Luni, 10 iunie, ar putea fi o oportunitate de a începe un curs de perfecționare sau să organizezi un eveniment la locul de muncă. Orice dorești să începi, acum ai ocazia.

Accentul pe domeniul obiectivelor și ambițiilor personale este, de asemenea, important. Și Mercur poate ajuta la multe interacțiuni cu cei din autoritate.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Balanță Relaţional

 Dezbaterile și conversațiile interesante domină în aceast moment atmosfera de familie. Este un moment ideal pentru tine și pentru partener să examinați cu adevărat ceea ce credeți și ce obiective viitoare vă sunt mai dragi. Este posibil să fie nevoie să ajuți un părinte, așa că oferă-i generos. Exprimă-te în orice mediu disponibil și încurajează-i și pe alții să facă același lucru.

Ești gata să îți întinzi aripile, ca să faci ceva mai îndrăzneț. Implică-te pe un nivel afectiv mai profund și vei constata că dorințele tale sunt mult mai aproape de a fi împlinite. Poate că este timpul să aduci pe cineva înapoi în viața ta. În mare, imaginea devine clară. Poate că acele conversații trecătoare cu cineva interesant au fost mai mult decât întâmplătoare. Este un moment pentru a duce lucrurile la nivelul următor. Caută o conexiune mai profundă, deci mergi mai departe și continuă ce ai început. Alege o pasiune care te interesează și bucură-te de ea.

Venus este în Gemeni, astfel încât este ușor pentru tine să îți dai seama când cineva este atras de tine.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Balanță Profesional

 Îți iei inima în dinți cum s-ar spune și acționezi, iar ceilalții știu ce gândești doar privindu-te. Din acest motiv, nu are nici un sens să îți ascunzi emoțiile pe care le ai când muncești. Pune totul pe masă.

Lucrează din greu, dar stabilește niște granițe personale pentru a echilibra ceea ce faci cu restul vieții. Privește înapoi și apreciază cât de departe ai ajuns. Etica profesonală și dorința de a-i ajuta pe ceilalți sunt mai valoroase decât îți dai seama. S-ar putea să te simți împrăștiat. Fă liste pentru a rămâne organizat.

Lucrul în echipă va fi plăcut și îți va susține moralul. Cu toate acestea nu este un moment bun să amesteci afacerile cu plăcerea. Fă mai întâi lucrurile care care trebuie făcute, la muncă, iar acasă te ocupi de celelalte.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Balanță Financiar

Te afli în momentul în care poți da u  pas înapoi și să analizezi planurile finaniare pe termen lung pe care ți le propui. Așteptă-te la o creștere valorică și la bonusuri care intră în pușculiță. Fii atent și valorizează-ți în timpul și eforturile prorpii.

Relațiile cu alte persoane sunt importante nu doar pentru sentimentele bune pe care le oferă, ci și pentru avantajele lor strategice. Cine știe ce este esențial pentru a obține informațiile și sfaturile financiare de care ai nevoie pentru a reuși. Este clar că situația ta socială se reflectă în cât de mulți prieteni care te susțin ai, precum și câți oameni sunt acolo pentru tine atunci când este nevoie de a face ceva cu bani puțini.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Balanță Sănătate

 Sănătatea este în centrul atenției. Ești conștient cât de mult alegerile tale te ajută sau te împiedică când se pune problema sănătății. În fiecare moment al zilei ai posibilitatea să iei decizii care îți permit să îți îmbunătățești condițiile de iață. Universul te încurajează să te gândești profund la ce ai face mai bun pentru tine. Este important să iei decizia corectă.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top