Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 GEMENI. Schimbări în bine

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Gemeni. Un partener are prioritate maximă acum. Poate fi și un parteneriat romantic care necesită timp și atenție. Dacă nu ești deja căsătorit, este posibil să ai timp să pregătești o asemenea mișcare. Este posibilă, de asemenea, o schimbare de împrejurimi, poate o mutare sau o relocare a locului de muncă. Acordă atenție problemelor de familie și lucrează pentru a rezolva unor conflicte în desfășurare. Bucură-te de o mică schimbare în aspectul tău, ceea ce te va face să te simți mai încrezător.

Cu Soarele în semnul tău, ești cu adevărat în elementul tău și sentimental, probabil mai vital și mai încrezător. Este șansa de a te exprima si de a te mișca pe proiecte care îți plac. Indiferent dacă dorești să începi un nou proiect, personal sau prfesional, aceasta este șansa ta.

Cu Mercur, stăpânul tău planetar în Rac, poți fi gata să îți sporești siguranța și încrederea în sine și să îți mărești fluxul de numerar. Și ai putea fi extrem de creativ în această privință.

Venus este în semnul tău din 8 iunie, astfel încât să poți străluci și mai mult, pe măsură ce această planetă, chiar dacă pare sufocantă, îți întărește carisma. S-ar putea să fii curios de grupuri noi și să te apropii de ele ca să explorezi unul mai aparte.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Gemeni Relaţional

Un blocaj care pare insurmontabil și care ar putea afecta chiar și statutul acesteia. Sunt făcute planuri mari, au fost necesare numeroase întâlniri și contracte semnate. Bucurați-vă de planificarea acestui proiect sau de inițiativă. Te poate scoate din mediul obișnuit într-un spațiu nou și angajat. Concentrează-te pe toți cei care te susțin emoțional, contribuind la fericirea ta, inclusiv familia ta și familia partenerului tău. Criticilor celor care nu încap de tine este să nu te deranjeze dar cel mai bine este să îi eviți.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Relaxează-te, dar fii tu însuți. Nu este momentul potrivit să îți dorești o legătură romantică sau să materializezi orice alt interes important. Lasă lucrurile să stea și pur și simplu mergi cu fluxul o vreme. Uită-te în tine și găsește răspunsuri la întrebările pe care le ai în minte înainte de a te alătura altora. Nu este nevoie să cucerești lumea. Nu fi atât de greu de cap. Unele evaluări de sine te pot ajuta să ți-i o evidență a carierei, a emoțiilor și a investițiilor. Mergi în direcția pasiunilor tale și încearcă să obți rezultatele dorite. Intimitatea sexuală poate să mai aștepte. Fă-ți timp pentru a face diferenția între instinct și dragoste.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Gemeni Profesional

Creația și auto-exprimare vor juca un rol important săptămâna aceasta. Ești inspirat de copii. Energia lor inconștientă și pură vorbește iar pe tine te inspira să te cufunzi în aceste calități și să le folosești pentru că ai multe de oferit.

Trăiești sentimentul că nu ești apreciat la adevărata ta valoare? S-ar putea să fii neobișnuit de sensibil la comentariile chiar ocazionale ale colegilor. Nu te descuraja și nu critica și nici nu respinge. Toate acestea îți pot servi foarte bine în viitor. Această perioadă încurajează eforturile de colaborare. Sunt zile excelente pentru a analiza ceea ce ai început deja. De asemenea, este important să asculți cu atenție ceea ce spun ceilalți. Problemele legate de resursele umane și întrebările privind fluxul sau manipularea banilor la locul de muncă necesită o abordare directă.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Gemeni Financiar

Ar fi bine să revezi punctele personale forte și să faci o listă cu domeniile pentru care să lucrezi. Săptămân aduce noi începuturi. Așteptă-te să ți se ceară ajutorul și să ajuți la întâlnirile în care se semnează contracte sau documente juridice care implică partea financiară. Minimalizează impactul bârfei și al inamicilor pe care îi ai, petrecând o perioadă de care merită cu prietenii apropiați și cu familia, mai ales că se discută despre aspectele financiare ale unei reconstrucții.

În timp ce analiza de sine este necesară, este posibil să mai sari și calul. Caută să îți îmbunătățești percepția de sine. Definește cele mai bune funcții exponențiale și lucrează pentru a le valorifica. Să fii atent pentru că cei din jur sut cu ochii pe tine așa că deschide-te prietenilor și familiei. Păstrează relațiile profesionale de colegialitate pentru a evita diverse complicații.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 Gemeni Sănătate

 Cu toate bucuriile și provocările din viața ta, este posibil să ai nevoie de ajutor profesinist pentru a rămâne pe calea potrivită în ce privește sănătatea. Un instructor personal ar putea fi o resursă neprețuită. Nu va trebui să îți faci griji cu privire la crearea nui program de sănătate. Poți urma unul care știi că va aduce rezultate. Fă-ți viața mai ușoară!

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top