Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019 RAC. Scapi de poverile pe care le porți

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Rac. Un accident sau o greșeală te face să te simți singur sau judecat. Vezi-ți de treaba ta și ignoră-ți detractorii. O problemă de sănătate, a ta sau a cuiva din familie, te poate determina să mergi la spital sau cel puțin la medicul de familie. Încrede-te în înțelepciunea pe care o găsești în viziuni sau în vise. Fă-ți mai mult timp să fii singur cu gândurile tale. Meditează sau discută cu rudele mai în vârstă și mai înțelepte. Liniștea mentală este posibilă, dar numai dacă accepți schimbarea și propria vulnerabilitate.

Totul în viață este în echilibru. Cauți acest lucru atât din punct de vedere mental cât și emoțional. Unele lucruri sunt necesare în timp ce încerci să stabilești o viziune calmă și pozitivă asupra vieții. Depărteză-te de bârfe sau conflicte. Alege-ți cuvintele cu grijă.

Soarele aflat în cel mai profund sector al temei natale, în Casa a 12-a, te-ar putea îndrepta spre gânduri și sentimente mai profunde. Dacă ai avut o problemă în ultima vreme ar putea fi momentul în care să o finalizezi și să închei cu ea.

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Luna îți oferă luni, 10 iunie, o oportunitate de a începe o disciplină precum meditația sau atenția care ar putea să aducă o mai mare liniște interioară.

Mercur în Rac, este încărcat cu idei creative și visuri, iar asta te poate inspira să vorbești despre orice cu ceilalți și să pui lucrurile în mișcare. Sextilul cu Uranus ar putea coincide cu o întâlnire care are ceva diferit de oferit. Ar putea fi ca o gură de aer proaspăt.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Rac Relaţional

 O problemă de legalitate ar putea să provoace stres. S-ar putea să te simți cântărit, analizat și alții să fie preocupați de reputația ta.

Caută răspunsuri noi la întrebări vechi. Pasiunea și curiozitatea te vor conduce mental în direcții interesante. Explorează înainte de a face primul pas. Viața sentimentală este acum presată de complicații, dar acestea pot fi rezolvate. Lasă gândurile și încearcă să faci lucrurile din afară. Fii generos și deschis și cere ajutor mai degrabă decât să te confrunți cu lucrurile care crezi că sunt așa cum trebuie să fie.

Luna în Săgetător în weekend oferă sfaturi practice despre dragoste dacă ești gata să o asculți. Glasul rațiunii în locul inimii ta nu este un mod natural pentru tine, dar ajută în unele cazuri.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Rac Profesional

 Dilema pe care o ai, poate fi rezolvată, vorbind cu ceilalți. Comunică gândurile care îți trec prin minte, în loc să le procesezi mental. Simplul act al exprimării va ușura povara pe care o poți.

Sentimentele tale ar putea fi sensibil vulnerabilizate. Conflictele cu colegii pot fi însă simple neînțelegeri. Nu reacționa impulsiv dacă vezi că ești obiectul criticilor sau tratamentelor nedrepte. Rămâi calm și discută lucrurile cu cineva în care ai încredere. Flirtul la locul de muncă ți-ar putea distrage atenția de la adevăratele probleme. Nu lăsați acest lucru să interfereze cu ceea ce se dorește de la tine. Dacă vrei tepoți programa la un interviu important sau să aplici pentru un nou loc de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Rac Financiar

 În această săptămână câștigul va fi mai mult spiritual decât material. Ajută-i pe alții ca să te ajuți și pe tine. Folosește acest timp de liniște și reflecție pentru a stimula creșterea și a te angaja în îngrijirea de sine.

Privind la casa banilor, aș spune că te bucuri de un mic impuls în domeniu. Proiecte noi și interesante pot ateriza pe biroul tău. Dacă joci corect, carduriletale se vor încărca vizibil și poți avea noroc de o creștere sau o promovare, arătând cât de multe poți să faci. Este indicată o schimbare bruscă sau gândită, poate o transformare a modului dea munci zi cu zi. Dacă nu ești sigur sau mulțumit de locul tău de muncă actual, gândește-te ce te-ar ajuta în ceea ce preferi să faci pentru bani. Vei găsi soluții cu ușurință.

Horoscop Minerva săptămâna 10 – 16 iunie 2019  Rac Sănătate

 S-ar putea să te simți mai agitat ca de obicei. Probabil că vei fi tentat să faci mai mult decât ar trebui într-o zi. Este mai bine să dezvolți o conștientizare mai profundă a corpului tău decât să uiți complet de sănătate. Cea mai bună cale este să o folosești tot ce ai la îndemână. Mișcare, mâncare bună și să ai grijă de tine însuți/însăți. Corpul tau are nevoie de tine!

Horoscop Minerva 10 – 16 iunie – alege direct zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top