Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie BALANȚĂ. Ratezi șanse importante

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Balanță. Săptămâna este una dintr-acelea care te pun în legătură cu părțile tale forte personale. Probabil o călătorie sau cufundarea în lectură reprezintă o modalitate pentru petrecerea timpului liber sau pentru găsirea unor răspunsuri. Credințele spirituale se pot extinde, pe măsură ce te angajezi într-o anumită introspecție conștientă.

Săptămâna începe cu o susținere astrală care te poate încuraja să vezi imaginea de ansamblu. O idee sau o oportunitate poate este prea bună ca o ratezi. Cu toate acestea, dacă o iei, ai răbdare, deoarece rezultatele ar putea să vină mult mai târziu.

S-ar putea să fii nevoit să navighezi cu mai multă grijă decât de obicei în ceea ce privește echilibrul profesional și vieța privată. Ar putea exista ciocniri cu membrii familiei cu privire la planurile tale și acest lucru ar putea reprezenta un obstacol în calea relizării tale. Pe de altă parte, s-ar putea să fii prea dornic să îi ajuți pe ceilalți și să îți pierzi timpul și energia atunci când ar fi mai bine să te concentrezi asupra propriilor scopuri.

Dacă ai un prieten cu care te sfătuiești în această perioadă, asta te poate ajuta să fi mai obiectiv cu ceea ce ar trebui să fie următorul pas. Lucrurile vor fi mai ușoare în următoarele două săptămâni, așa că ar fi bine să aștepți până atunci ca iei decizii cheie.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Balanță Relaţional

 Este timpul restartării, atât în ​​afară, cât și înăuntru. Săptămâna îți oferă șansa de creștere reală, astfel încât să discuți lucrurile cu cineva care te-a sfătuit și înainte.

Nu acceptați problemele altor persoane. Deciziile tale încep să arate roadele, așa că ar fi bine să te concentrezi asupra a ceea ce funcționează bine. Alege-ți cuvintele cu grijă altfel ai putea să rămâi și tu surprins de ceea ce spui. Partenerul sau colegul tău ar putea să te influențeze, poate într-un mod care nu îți este de ajutor. Rămâi pe calea pe care te afli în prezent. Evită ispite, inclusiv cele amoroase. Sarcina ta nu este mai ușoară în aceste zile, dar ești bine pregătit să rezolvi toate disensiunile de acasă. Dacă în relație, pasiunea a dispărut, caută modalități de ao salva.

Aspectul relațional se concentrează undeva, în cea de-a doua parte a săptămânii. Dacă ai trăit o vreme singur, cred că a venit momentul să te așezi la casa ta. O mișcare plină de asperități este pătratul dintre Jupiter și Neptun, care pune la încercare vieța sentimentală, la sfârșitul săptămânii, dar și prea multă confuzie poate împiedica acest lucru. Ia-o încet când vezi că nu știi ce urmează.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Balanță Profesional

 Te lupți cu o decizie importantă care va avea un efect dramatic asupra viitorului carierei tale. Încearcă să nu îți supra-estimezi poziția. Trebuie să ai încredere în intuiție și să mergi pe mâna ta, cum s-ar spune.

Nu te speria, poate fi un moment deosebit de productiv și satisfăcător. Ce poți face pentru a recunoaște contribuțiile colegilor? Perioadă mi se pare foarte bună pentru întâlnirile de echipă sau pentru o examinare atentă a ceea ce ați început deja să faceți. Fă cercetare pentru a găsi stabilitatea de care ai nevoie sau pentru a-ți îmbunătăți situația curentă la locul de muncă. Poți prelua cu ușurință conducerea în orice zonă care necesită servicii excelente pentru clienți sau îmbunătățește logistica livrărilor de servicii.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Balanță Financiar

 Cum spuneam, este începutul unui nou moment profesional în viața ta și deci, implicit financiar. Profită de aceste lucruri.

Vin recompensele așteptate, după multe eforturi, negocieri și compromisuri. Nu te lăsa angrenat în dispute ori conflicte. Ai responsabilitatea de a chibzui orice bănuț acum. Mulți știu cât ai muncit pentru a ajunge aici și te vor susține lucru care ar trebui să te motiveze. Un mic proiect pentru a-ți suplimenta veniturile se află pe masa de lucru.

Nu ar strica să treci peste fondurile comune pentru a te asigura că sunteți amândoi de acord cu rambursarea ratelor sau a datoriilor. Cum poți folosi abilitățile de comunicare pentru a aduce mai mulți bani în casă? Din scris, în special.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Balanță Sănătate

Este timpul să începi un nou regim de sănătate, mai ales dacă simți că ceva nu este în regulă. Ai o ocazie excelentă de a te regenera și de a-ți liniștii corpul. Dacă adopți toate obiceiurile potrivite, vei fi cu adevărat mulțumit de tine în cel mai scurt timp. Ai putea fi înclinat spre lene, dar rămâi pe poziții, nu ceda!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top