Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie TAUR. Ai să ai de a face cu legea

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Taur. O mulțime de îngrijorări îți pot da bătăi de cap. Discută cu cineva în care ai încredere sau mergi la psiholog, îți pot oferi o orientare profesională și financiară. Anulezi niște planuri de călătorie deoarece te pomenești în mijlocul unor probleme care implică colegii sau rudele. Trebuie să rezolvi și niște probleme juridice săptămâna asta. Muncește pentru a-ți echilibra bugetul cât mai eficient. Munca grea și concurența rigidă pot domina prezentul, dar această fază îți oferă noi posibilități profesionale interesante.

S-ar putea să îți dorești să te distrezi dar Venus, stăpâna ta plenetară, în Gemeni, își continuă călătoria prin sectorul comunicării și avertizează să dai atenție acesteia. Soarele, și el în Casa comunicării, se opune lui Jupiter, dacă munca nu ar fi o pedică serioasă. Pe de altă parte, ai un adevărat talent pentru găsirea chilipirurilor.

Energiile din această săptămână ar putea să te agite uneori, alteori devin frustrante. Pe de o parte, ești dornic să ajuți un eveniment de caritate sau să îți oferi serviciile pentru un proiect comunitar. Pe de altă parte, ai putea fi blocat în bătălia cu cineva care se referă la o idee iar ție îți este dificil să faci un compromis sau să negociezi.

Lucrurile ar putea să nu fie așa în zilele următoare și atunci când întâlnești obstacole, ar fi mai bine să navighezi cu grijă. În ceea ce privește un plan, îndrăzneț, aș spune, ar fi mai bine să nu ai așteptări prea mari.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Taur Relaţional

 Problemele din cercul social pot provoca suferință, ceea ce va face să te simțiți stânjenit de conflict sau să atragi bârfe care îți pot compromite reputația. Vorbește cu  cei dragi pentru sprijin și abaterea atenției de la aceste griji. Împărtășești o masă cu familia sau te bucuri alături de ea de o piesă sau de un concert. Posibil să cauți romantism sau o legatură mai semnificativă în viața ta pentru a contracara sentimentul de singuratate. A-ți face niște prieteni și conexiuni noi, poate duce la cineva special. Chiar dacă te simți stresat, nu îi ignora pe cei care depind de voi.

Luna în semnul Capricornului, induce un comportament erotic neașteptat la mijlocul săptămânii, și cu cât mai interesantă ți se pare o persoană, cu atat ești mai atras de ele. Ia-ți timp să vă cunoașteți unul pe celălalt. Nu trebuie să îi dezvălui totul, din prima.

Săptămâna are un impuls romantic datorită unui trigon între Marte și Neptun vineri. Lucrurile arată bine pentru o relație nouă!

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Taur Profesional

Ai grijă să nu fii prea agresiv cu ceilalți. Situațiile de la locul de muncă se vor desfășura mult mai ușor în următoarele zile dacă folosești diplomația și te relaxezi și reflectezi asupra a ceea ce ești tu, nu alții, și sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești.

Prietenii de la locul de muncă sunt cele mai bune resurse acum, deși o confruntare ar putea declanșa o schimbare de direcție sau chiar o transformare deplină. Este un moment excelent pentru marketing, crearea de rețele sau căutarea de oportunități educaționale. Munca și atenția la detalii oferă cele mai bune rezultate. Este un timp numai bun pentru a face conexiuni. Energia este bună pentru a-ți extinde imaginația deoarece te ajută să îți vezi potențialul.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Taur Financiar

 Foarte multe îngrijorări legate de bani și de situația financiară. Posibil să fie nevoie să rezolvi o serie de probleme juridice acum. Lucrează pentru a-ți echilibra bugetul cât mai eficient posibil. Munca grea și o concurență rigidă pot domina în prezent, dar această fază îți oferi unele posibilități profesionale și financiare interesante.

Ești pregătit pentru un progres major, grație sprijinului acordat de aspectele care au impact asupra Casei familiei și a romantismul. Cheltuielile au scăzut încet, dar constant, iar acum este timpul să îți permiți o mică distracție controlată. Prietenii și rețelele sociale ar putea dori să intre în acțiune, dar asigură-te că este clar pentru ei ca fiecare să își urmeze propriul drum. Înlăturarea potențialului conflict îți va salva relația și buzunarul.

Horoscop Minerva săptămâna 17-23 2019 iunie Taur Sănătate

 Viața socială poate avea un efect asupra arganismului, mai ales dacă ai un program agitat. Caută ajutor pentru a te elibera de orice stres. Îți aduce șansa de a te simți mai relaxat și mai susținut. Încearcă să continui să iei vitamine și suplimente minerale dacă ești predispus la infecții. Mai presus de toate, dormi cât mai mult și culcă-te la ore fixe dacă se poate.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top